🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 8

• 55 349
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Лелеее, днес ври, ври из нета от фотки на инспектора Head Band Joy

Джаки Hug мерсаж за яките фотки! Айде още малко и от мен : ))

Гледам го този гащьо сладък и винаги много му се кефя на гъзарския аутфит! Sunglasses Heart Eyes
"от студ умри, гъзар бъди" Joy  
хората с шуби и шапки.. нашето бебе с късо ръкавче Wink  

# 241
Оп, рагаци, сексапил и стил се лее из темата Sunglasses

Голям е пич този наш Джано, спор няма Heart Eyes

Да му изям кокчето! Grinning

# 242

Неее, не се издържа на балкона, скачам и аз при вас ... да припадам по инспектора. Нямам време да го хваля, изгубих и образ и говор. Като се освестя може и да ми дойде музата.
     Страхотен Джан!

Здравейте, момичета на Джан!

Огромно благодаря за всичко, което сте публикували!
Джан е невероятен във всяко свое превъплъщение.
Талантлив, харизматичен, магнетичен чаровник, който знае как да покорява сърца и върхове!
Браво, Джано!

# 243
Абе, Еми Hug тамън ще си лягам, какво ни го носиш този събличащ се Джано Grinning Сега ще трябва да броя овце до милион и половина, за да заспя Joy

# 244
Ели, а питай ме мене как се чувствам. Влязох в Twitter да погледна за нова снимка на Джан, та и аз да ви изненадам и попаднах на ...  Продължавам да цъкам като "швейцарски часовник", а за спане дори не мога да си помисля!

# 245
Ели, а питай ме мене как се чувствам. Влязох в Twitter да погледна за нова снимка на Джан, та и аз да ви изненадам и попаднах на ...  Продължавам да цъкам като "швейцарски часовник", а за спане дори не мога да си помисля!

Леле, какво е това чудо на природата бе, хора!

# 246
Добро утро,момичета! Hug

“Не можеш винаги да живееш щастливо,
но винаги трябва да си щастлив, че живееш.”

Снощи отново сте се вихрили!И няма как да е след тези снимки на Джан! Wink
Благодаря на всички за снимките и коментарите! HugTwo Hearts

...още Джан...Blue HeartNature Star

...в бяло...

...и в черно....

Желая ви щастлив ден!

# 247
Привет, рагаци! Simple Smile

Нова/стара снимка (непубликувана от октомври).. не знам защо виждаме тази октомврийска красота чак сега Rolling Eyes
Нося ви тази прекрасна и очарователна усмивка, за да освети деня ви!  InnocentSimple Smile  

Утре Can Yaman е на живо в RTL102.5
Следобед, вероятно между 13:00 и 15:00 ч.
Можете да изпращате въпроси до Can в профила на RTL102.5 IG .

Четох въпросите в ИГ и в ТТ, повечето са за проектите, но има и забавни Simple Smile

Скрит текст:

Надявам се да каже нещо ново и за Виолата и за Сандокан.. а ако може и за Дисни Wink Grinning ади бакалъм! Grinning

Скрит текст:

П.П. Казват, че са били "засипани" с въпроси Joy Ааа не бе.. ще си трайм .. Animal See No Evil Joy Joy

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 15:57 от grozdence.

# 248
Ох, като почнат с такива въпроси „какво трябва да има една жена, за да го привлече” Joy ще имам възможност да питам нещо Джан и ще го питам тъпотии. Питам директно „у нас или у вас”, нямам време за губене Joy

# 249
Питам директно „у нас или у вас”, нямам време за губене Joy

# 250
Грозде, туй Джан от Алиекспрес ли е, мЪ? Joy

# 251
backstage Animal Bear           shooting Nature Zap Nature Fire

Ели, този е някакъв друг "сладур", който ми се мерна в този момент и ми хвана окото Grinning за Джан в това положение, ще почакаш малко.. Wink

Утре по RTL 102.5, най вероятно Джан ще отговаря на въпроси за Виолата. До колкото разбрах водещата ще го търси/звъни (м/у 13ч. и 15ч.) и най-вероятно ще направят видео разговор.. ии ще му видим муцунката Innocent
RTL са продуценти на Виолата, заедно с Лукса - "Co-Production: Lux Vide and RTI". Ще си промотират Виолата, да няма да се занимават с въпроси за Сандокан и Дисни.. или с въпроси, по какви жени си пада нашия и какво прави вечер, когато е сам вкъщи.. Grinning И на Елка въпроса ще увисне, галиба.. Grinning

--------------------------

Francesco Demir In set Sign Clapper

Sᴇᴛᴛɪᴍᴏ Pᴀʟᴀᴢᴢᴏ @settimo_palazzo:
"Очаквайте скоро на канал 5 заедно с
@canyaman
@francescachillemi___e
@nastagramd
Аз също ще бъда там ..
#violacomeilmare
новата серия от LUX VIDE на Mediaset.
режисиран от Франческо Викарио"

Това бюрото на Франческо ли е?.. той има малка полицейска кола Wink Grinning

...този Сетимо ще е един от лошите, най-вероятно..

-----------------------------

След почти 3 месеца "Sembra Strano Anche A Me" е на 1-во място - най-продавано в категория биографии и кино. Ако това не е сила… Nature Zap

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 20:46 от grozdence.

# 252
Здравейте, момичета!

Момичета, случайно попаднах на една полска статия за сладура ни и ви я нося. Sunglasses
И там са луднали по Джан, изненадани има ли....няма разбира се Stuck Out Tongue Winking Eye

„Мечтана любов“. Джан Яман - един от най-красивите турски актьори.

Джан Яман е един от най-популярните и красиви турски актьори. Той се появи благодарение на ролята си в сериала "Dream Love" и веднага спечели сърцата на феновете по целия свят. Беше особено обичан от женската  публика

Джан Яман омая феновете

Джан Яман е един от онези турски актьори, които моментално спечелиха сърцата на феновете по целия свят. Той е известен с ролята си на Джан Дивит от " Любовта на мечтите " - световно известен красив фотожурналист, който започва да управлява агенцията на баща си и се запознава с очарователната Санем (Демет Йоздемир).
След гигантския успех на "Ranny Bird", Джан Яман искаше да си почине и да се концентрира върху други интереси. Той хареса Италия, която първоначално трябваше да бъде трамплин за него от медийните сътресения в Турция. За щастие публиката на Апенинския полуостров също загуби ума и дума по него, а Яман бързо започна да завладява местния шоубизнес и беше ангажиран в сериала „Сандокан“.
Джан Яман царува в класацията на най-красивите мъже
Роденият през 1989 г. в Истанбул актьор е обожаван от полските жени. Нищо чудно, просто погледнете красотата му. Атлетичната му фигура, чаровната усмивка и проницателният поглед също привличат вниманието.
За много жени турският актьор е идеал и заслужава да бъде наречен най-секси мъж в света. Джан Яман с удоволствие показва атлетичното си тяло в социалните мрежи. Всички се възхищават на разглобените му снимки
„Мечтана любов“ (орг. „ Erkenci Kus “) е романтичен сериал, който се развива в реалностите на съвременна Турция. Красивата и млада Санем (Демет Йоздемир) иска да стане известна писателка и да живее в Галапагос. Засега обаче трябва да се изправи пред живата реалност. Тъй като не може да си намери постоянна работа, тя работи на непълно работно време в магазина на баща си и пише дневник. Но родителите не приемат това състояние на нещата. Те дават на дъщеря си избор: или доходоносна работа, или уреден брак. Имат дори подходящ кандидат за съпруга й. Санем обаче не възнамерява да се забърква в семейния живот и бързо получава работа в рекламната агенция, в която работи сестра й. Там тя среща Джан (Дан Яман) и брат му Емре (Биранд Тунджа).

https://www.telemagazyn.pl/artykuly/wymarzona-milosc-can-yaman-j … djecia-94465.html

Нищо в живота му не се е случило случайно. Всяка негова дума, всеки жест, всяко движение е резултат от много труд и работа върху ролята и себе си за всеки един проект. Ето защо е толкова обичан по целия свят. Това е Джан

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 01:11 от jackie.

# 253
Добро утро,момичета!

Подарете си едно прекрасно утро с мисълта, че днес ще бъде
чудесен ден и всичко ще се нареди така, както желаете. Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts
Да ви е усмихнато и позитивно още с първата чашка кафе.
CoffeeFlowers Tulip

Следобяд очакваме Джан около 13 ч.-15 ч.! Blue Heart

# 254
Привет, рагаци! Simple Smile

Джаки Flowers Rose Grinning Полските и Испанските журналистки са ми най-сладки! Умеят да го "галят" нашият красавец! Grinning
Злати Flowers Rose Елке Flowers Rose  

Днес искам да чуя от Джан новини, които ще ни ощастливят.. и ще довършат хейтърите! Hands V Joy

"Нашата @federicagentile вече е започнала да търси #CanYaman ...
https://twitter.com/rtl1025/status/1492076035151732756
Ще успее ли да го намери? За да разберете, уговорете час на RTL 102.5 - между 13:00 и 15:00 часа"

(Бг време между 14:00 и 16:00 часа)

Nature Boom Линк за да следите предаването на живо: https://play.rtl.it/live/1/radiovisione/ Nature Boom

---------------------

"Мистър Грешен" в Испания Nature Zap Nature Boom
(по-големият брой зрители е общият брой от излъчването на платформата (забравих й името) където върви с два епизода напред + излъчването по телевизията..)

Забележете как представят "Ранобудна Птичка" в Чили Rolling Eyes Grinning
https://www.instagram.com/tv/CZ0n1w8lbzl/?utm_medium=copy_link
Поста е надписан:

"Галантността, която чакахте, вече е по TVN. „Мечтая за теб“ е следващият сериал на TVN@"
И са сложили това бебе Nature Fire което няма нищо общо с РП Joy
ама явно искат да привлекат по широка публика!
Hands V Joy

П.П. Това е засега.. чакаме ПРЕКРАСНИ новини от Патрона! Nature Fire Cupid

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 12:43 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт