🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 8

• 55 329
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от мен Simple Smile

Да си плюят в пазвите всички фенове на въпросните турски актриси, няма да играят с лошия и грозен Джан Joy чак на мен ми олекна заради тях Joy

Аз докато не видя коя ще му е партньорката, съм на тръни, кой каквото иска да пише и казва. „Око да види” е положението, щото няма как за съжаление  да е „ръка да пипне” Rolling EyesSmile

Успешен ден ви желая Hug

# 136
Can Yaman отново е номер 1 от всички турски актьори в седмичната класацията на IMDB, започваща на 24.1.2022 г.
 Can Yaman е позициониран като № 3321 сред 11 милиона имена, наблюдавани по цял свят.
Can Yaman е на върха 7 поредни седмици!
Hands Clap Hands Clap

Добро начало на седмицата! Simple Smile Wear Crown

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 11:36 от grozdence.

# 137
Здравейте, момичета на Джан!

Грозденце, благодаря ти за чудесните новини, които ни носиш. Отдъхнах си с облекчение - Birsen Altuntaş попари надеждите на пишман актрисата, която драпаше да участва в сериал с нашия Джано.
     Уви, в международни проекти няма място за такива Барбита. Спирам дотук, защото:
„Искам всеки, който се храни със зло, да се събуди една сутрин
и да разбере красотата и стойността на доброто.
 Може би това е малко утопична мисъл, но защо не?
Нека помислим за доброто, така че нашият свят да стане красив"
Can Yaman

Това е Джан Яман - всички суперлативи бледнеят пред красотата, чистотата и благородството на тази талантлива душа!

# 138
Здравейте, момичета! Kissing Heart

Вече като топъл хляб се разнася новината за Джан за пристигането  му в Турция през февруари за заснемането на сериала за Дисни+. Sunglasses

Амбициозен проект на Can Yaman, който ще зарадва феновете с Disney Plus!

Джан Яман, който е от известно време е в Италия и натрупа голяма фенска база, получи новина, която ще зарадва феновете му.
Според новините на Телевизионния вестник; Disney Plus, която се готви да подпише нови проекти на турския пазар, също подписа споразумение с Джан Яман. Известният актьор, който ще участва в нов проект, ще дойде в Турция през февруари.
Любопитното е  какъв образ ще изиграе актьорът, който ще остане дълго в Турция.
Разбра се, че проектът, чиито снимки ще започнат тази година, ще носи подписа на Ай Япим и ще бъде режисиран от Улуч Байрактар, а сценарист ще бъде Керем Дерен.
Hands Clap

Грозде  Джан пак ли е номер 1 в IMDB
Този лош, грозен и бездарен актьор как може да е седма седмица поред първи Confused...бива ли такова бутане? Joy
Майтапа настрана, ама съм много щастлива, че който трябва да го оценява, го прави, другите не са ми важни Hands Clap

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 15:10 от jackie.

# 139
Първи е вече седма седмица, щото по цял ден цъкам кат замаяна, за да му поддържам първото място Joy Аз и още 2-3 фена, щото той повече няма! Grinning

# 140
Първи е вече седма седмица, щото по цял ден цъкам кат замаяна, за да му поддържам първото място Joy Аз и още 2-3 фена, щото той повече няма! Grinning

Викаш аз, ти и грозде

Само вижте само каква красота, загубих ума и дума 

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 17:37 от jackie.

# 141
От Бирсен... дори няма какво да коментирам!

# 142
И аз няма да коментирам кой знае колко!

В ТТ в момента има някакви детски войни на някои фендоми Joy

Джано буквално ги вбесява и държи всички притиснати само като диша...... Animal See No Evil Joy

# 143
Animal See No Evil
И аз няма да коментирам кой знае колко!

В ТТ в момента има някакви детски войни на някои фендоми Joy

Джано буквално ги вбесява и държи всички притиснати само като диша...... Animal See No Evil Joy

Какво става бе, пак ли обвиняват Джан за нещо, та е избухнала Бирсенка толкова брутално. Animal See No Evil
Та той още не се е прибрал в Турция, не мога да си представя като кацне на родна земя какво ще се случва. Joy

# 144
Бирсен пак ги е пуснала, нали обеща на всеки час да пуска новините Grinning Нещо сериозно са я вбесили, може някои фенове да са й писали и лични съобщения, вече нищо не би ме изненадало... Поне не е скучно Joy

# 145

Някои фенове очите ще си избодат, а италианските фенки творят. Създават красота с още по-прекрасния Джан Яман.
    Настроение ...

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 21:25 от Emiliya

# 146
Еми Kissing Heart страхотно видео на двата бонбона! Heart Eyes и гифките са прекрасни Heart Eyes благодаря ти! Flowers Rose

Ели и Джаки Kissing Heart Kissing Heart Бирсен няма грам милост... Head Band Joy

Вниманието на турските медии днес, към кариерата и новите проекти на Джано!
Новини, факти и сума ти хвалебствия .. Hands V Sunglasses
Нека се съсредоточим върху това, което има значение! Nerd

Преса - Чехия
Списание "Rytmus Života"

"Турски принц на бял кон... и нов Сандокан"
"Статия за Can Yaman, семейното му наследство, сериалите и международния успех."

"Докато чакаме добри новини за "Erkenci Kus", е истинско удоволствие да информираме всички фенове
на Can Yaman & Özge Gürel, че в #Botswana #Ethiopia #Gambia #Ghan #Kenya #Liberia & #Malawi - "Dolunay" скоро ще се излъчва! Утре още няколко територии!
 Global Agency"

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 22:41 от grozdence.

# 147
Добро утро,момичета!
     Утрото е мразовито и студено.Чашка ароматно кафе ,
мила дума и една малка позитивна мисъл могат да стоплят
  душата ни и денят да стане приятен и уютен.
CoffeeNature SnowflakeBlue Heart

Благодаря на всички за споделенето от вчера!
Да видим какво ни очаква днес!
Wink

Имайте приятен и успешен ден!

# 148
Добро утро момичета!

Злати, мерси за кафенцето!

Де Чеко все още е в ефир с препоръките на Клаудия Герини и Джан Яман
Историческата фабрика за паста Абруцо се завръща на екраните на основните национални и сателитни телевизионни оператори с първите два епизода от своята „рекламна сага“: главните герои Клаудия Герини и Джан Яман, режисирани от Ферзан Йозпетек, за да разкажат добродетелите и тайните на превъзходното качество паста
В първия епизод, заснет в римски ресторант, Герини и нейните приятели нямат търпение да се насладят на вкусна карбонара със Spaghettoni Grandi De Cecco № 414. В момента на поръчката Клаудия хваща окото на очарователния седящ турски актьор в следващата маса и с хубава игра на намигвания, също за него и негов гост е carbonara De Cecco. Това съобщава Food.it.

https://www.foodaffairs.it/2022/01/24/de-cecco-ancora-on-air-con … rini-e-can-yaman/

Пожелавам ви приятен и топъл ден!

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 15:17 от jackie.

# 149
Здравейте, рагаци!

Къде е Джано? Какви изненади ни очакват, след това негово дълго мълчание?
Колко време ще чакаме? Кога ще видим лицето/очите/усмивката му? Heart Eyes
Ей такива въпроси ми се въртят в мислите, мили рагаци ...
Head Band Simple Smile

редактирам/допълвам
-------------------------------------------

ИГ Стори Mario Scerbo
Нов пердонаж във "Viola Come Il Mare" - тъй като сега снимат последния 12 епизод, може би, този популярен (за италианците) актьор, влиза само за малко..
Tommaso Basili - "Възхода на Османската империя", "Леонардо", "Дон Матео" и др
Доменико -- > Томи Базили

------------------------------------------

ОТ Рускините

Сцена от предаването "Сойлемезем олмаз" на 21 януари.
Плавен превод на малка част...

(чернокосата) Бирджан: Ходиш ли на представления срещу хонорари?
(червенокосата) Серен: Аз съм да
Бирджан: Джан получи 100 хиляди евро за шоуто
(мъж) Арто: струва милион... как танцуваше с възрастната жена...
Бирджан: значи е милион в лири
Арто: Имам предвид в евро
Бирджан: той стана по-добър в общуването с жените
Арто: той винаги беше такъв, но какво беше това беше просто шега
Бирджан: каква шега, какъв си? (Имам предвид диалога с далечната стая)
Арто: жени сте, защо не кажете нищо...
Серен: Джан е много приятен и привлекателен мъж (описва лицето, физиката...)
Бирджан: говори се, че ще играе с Демет?
Серен: Не мисля.... трябва да играе с Моника, той вече е марка, той се е доказал, не мисля, че е вярно...
След това домакините похвалиха мениджъра на актьора, казаха и че работата му е отлична!

https://vk.com/can_dem?z=video-173526015_456243173%2F933ef808145 … l_wall_-173526015

Коментар от Рускиня, която явно следи предаването..

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 18:19 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт