Пъзели - 36

• 25 293
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз доста разчистих този и миналия месец. Понастоящем вкъщи има само 34 кутии, от които един двоен (коледния Фалкон) и един четворен (магазините). От разни места чакам още общо 11 кутии. Имам място за още 2-3 пъти по толкова Simple Smile
Ключови думи в текста Laughing

# 406

Промоционален Black Sea от 54 парчета - Цар Самуил. Много приятен на пипане, хареса ми качеството.

# 407
Имам 45 пъзела, които не съм редила вкъщи. 1 ме чака в Спиди да го взема, 3 в HighSpeeed и 6 бр в Мона Лиза. Май и аз съм за психолог.

# 408
  • София
Аз ще съм ви здравият разум - имам два или три ненаредени, после трябва да си купя Grinning Пазя на тавана само 4 кутии, за евентуално повторно редене.
Иначе много ще се набия на очи и ще ме изселят от вкъщи, пък вънка е адски студ... Grinning По принуда си пазя разсъдъка, не че не ме влече да се затрупам Grinning

# 409
Ами аз нищо не си купих от Коледните намаления. Бях толкова горда. После свекървата ми даде пари за именния ден и каза, купи си пъзели. Та поръчах си три от Озон. Тези с HighSpeed бяха спазарени отдавна, не ги броя. Ама Мона Лиза ме провали, чак ме хвана срам. Как можа да пусне толкова хубави на веднъж.

# 410
  • Варна
Силно се надявам част от тези, които плячкоса от Мона Лиза, да кацнат при мен после Simple Smile

# 411
Спийдче, аз като те чета мислих, че имаш много повече от 30 пъзела вкъщи сега😁
Оплаквам се, че снощи си харесах в Озон много един пъзел на Cobble hill, но имам сега 7 за редене.

# 412
  • София, България
Йоана, моите пъзели са все лесни, ще ги наредиш за нула време и ще ги махнеш.

Детето много харесва караваните на Кобъл Хил, аз виждам едно към едно Master pieces, но знам че сте казвали много пъти, че марката е много качествена, така че сигурно просто ми се е паднала кофти партида.

Скрит текст:
Нали продадох доста пъзели, една симпатична жена купи 3 от тях и понеже беше наблизо й предложих да се видим, вместо да плаща доставка. Тя ми казва, че няма кола, аз обаче още по-нахална продължавам да дълбая и й предлагам мъжа ми да й ги закара. Накрая жената ми каза, че не иска мъжа й да знае, че купува пъзели. Щях да потъна вдън земя колко несъобразителна се показах. Още ме е срам, то бива да не се усещам, а аз де та де, настоявам

Съмър, покажи го този пъзел, който толкова ти е харесал.

# 413
  • Русе
Влизам много набързичко да ви почерпя за здравето на малкият ми син,който днес става на 10г.

Утре ще наваксвам с четенето Computer

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 16:26 от Зори

# 414
  • гр. София
Зори, честит рожден ден на сина ти, да бъде здрав и щастлив, както и много да те слуша Simple Smile

# 415
  • София
Честит да ти е, Зори!
Скрит текст:
В негова чест ще мина да си взема торта от  сладкарницата до нас. Толкова са ми слаби ангелите, виждам торта, трябва да ям.

Вчера разнообразих с 500 части на Касторланд, взет от Мона Лиза. Изключително приятен пъзел.

# 416
Зори, да е здраво и с късмет водолейчето. А на теб ще ти е шарено и забавно покрай него.
В нас сме двама водолеи, една риба и един овен и общо взето положението е такова Simple Smile

# 417
Зори, честит рожден ден на сина ти! Да е здрав и щастлив:)
Мона Лиза, ето го

Проблемът е, че ако го поръчвам трябва да добавя още някой към него, а скоро си купувах пъзели и исках да видя края на седмицата какво ще намалят. Обаче този е мн намален и сигурно няма да устоя...

# 418
  • София, България
Зори, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав!

Съмър, ама много е красив!

Eleyn, да, този на Кастораланд е много приятен, въпреки бюджетната марка, само малко ме е страх, че този на Кинг сигурно ще го засилиш през прозореца. Не съм го редила, но видях, че са тънки парчетата като на Кастораланд.

# 419
Амии, опаковат ми поредната поръчка, а още чаках предната(веднага казвам, че не е с пъзели, а подаръци за дъщеря ми, също водолейче). Може пак да ми ги донесат заедно🥴

Общи условия

Активация на акаунт