Пъзели - 36

• 25 241
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Тони, имай ме предвид за AC/DC-то ако решиш да го продаваш по някое време.
Тъй вярно!

# 496
  • Варна
И да си ги искам, ще ми възстановят може би сумата, но ще е само цената на пъзела. Транспорта от Англия дотук едва ли ще ми го заплатят. Както и да е, не ми е за парите. Много ми харесва пъзела и исках да си го задържа, но сега май ще го продам. Утре ще ви пусна снимка, че много блести сега на лампа.

# 497
  • Срещу планината:)
Два пъти  ми крашна страницата като се опитах да платя. На третия пише, че има проблем с плащането. Но пък поръчката ми има номер 🤔Ще видим дали съм постигнала нещо.
Дам мина в статус За обратна връзка поради неуспешно плащане.
Някой знае ли дали трябва пак да поръчам за да пробвам да платя отново?
И ето какво си избрах🤗

# 498
  • София
Здравейте, търся тези два пъзела. Извинявам се за лошото качество на едната снимка, но не успях да я намеря в по-прилично. Ако някой ги има и иска да се раздели с тях или ги е мяркал някъде ще бъда изключително благодарна да споделите.

Втория го имам, но чака за редене и след това ще се разделим Simple Smile

# 499
Почти всичко от любими ми е намалено, но не мисля да поръчвам нищо този път.

# 500
Впечатлена съм😁

# 501
Защо ми трябваше да влизам? В любими почти всичко е намалено. Включително и пъзел, който поръчах на редовна цена. Веднага ми върнаха разлика в цената и се възползвах - поръчах 6-т пъзела, ужас.
Скрит текст:

# 502
  • София
Няма отърване от мен тази вечер... R_Dew, би следвало да ти се обадят и да предложат да я пуснат с наложен платеж (правили сме го). Другият вариант е да канселират поръчката и да пуснеш нова - и това сме правили. При мен се случва да пропусна да заредя пари във виртуалната кредитна карта... Grinning Тази вечер мина от раз плащането.

Йоана, гордея се с теб!

# 503
И почнах да пълня количката, а после като видях сумата - да изпразвам...
И аз съм така обикновено докато падна до някаква по-прилична сума Joy

HighSpeed, много жалко Confused И на мен ми се случи така точно с един втора употреба от Англия. Оставих негативна оценка, въпреки че ми се кълнеше, че нямало как да се случи, тя ги проверявала. Е да ама съм на 100% убедена, че не съм ги загубила. Тогава бях супер внимателна.
А за транспорта мога да ти предложа превозвач и от Англия - 3 лв. на кг.

# 504
  • Варна
Гледах, слагах, махах, в крайна сметка си поръчах само един - допълних си серията Кобъли с последния, който нямах Simple Smile Предпочетох да платя доставка 3 лв отколкото да сложа още един пъзел вътре за безплатна, след като нищо не ми грабна истински окото. Намалих драстично списъка в Любими, но аз напоследък се вихря в ибей, така че това не е проблем Simple Smile

Да, интересува ме превозвач на 3 лв/кг от Англия. Драсни ми Simple Smile

# 505
И аз го искам този превозвач на 3 лв. Може ли и на мен?

# 506
  • София
Слагам пъзела от днес. Подарък ми е, иначе не бих го взела. В крайна сметка много ми хареса, приятен е.

За намаленията подготвих мъж вкъщи, само се чудя сега ли да харча или утре на спокойствие Joy

# 507
  • София
Ох и аз не стърпях и поръчах нови 4, но един е детски за подарък Simple Smile

# 508
  • Срещу планината:)
Няма отърване от мен тази вечер... R_Dew, би следвало да ти се обадят и да предложат да я пуснат с наложен платеж (правили сме го). Другият вариант е да канселират поръчката и да пуснеш нова - и това сме правили. При мен се случва да пропусна да заредя пари във виртуалната кредитна карта... Grinning Тази вечер мина от раз плащането.

Йоана, гордея се с теб!

Утре ще пиша на съпорта, защото явно нещо супер много се е омазало, защото имам 3 еднакви поръчки 😒

# 509
  • София, България
Пиши още сега в чата.
Кажи да ти канселират двете поръчки и третата да ти я пуснат с наложен платеж и така ще се оправиш най-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт