Пъзели - 36

• 25 286
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • София, България
За 3 дена далече от форума, какви красоти сте напускали. Two Hearts

Впечатлих се от бройката на  Мона Лиза за продажба Smile

Отворих  първи си Фалкон, за сефте виждам пликче без праховите частици от картона. Много исках да го наредя бързо, ама уикенда ми беше социален, плюс, че е с една идея по-труден от обичайното.

Трябваше да снимам физиономията на мъжа ми като осъзна колко много пъзели има над гардероба. Joy
Искрено и дълбоко се потресе, три пъти каза с отворени очи и уста - вие (разбирай аз и детето) сте се вманиачили (добро утро Joy )

Започнах и аз караваните на Кобъл, първи досег с марката, засега не ми хареса, че в моя имаше много стърготини и парчетата изглеждат наръфани (така изглеждат доста често парчетата на Мастърите).

# 331
  • Варна
Гибли, нищо конкретно засега освен онези три пъзела на Бъфало, които качих някъде назад миналата седмица. Гледам да не харесвам много, защото ме хваща треската и докато не ги купя, не мирясвам. А засега бюджетът ми не предвижда толкова голям харч за пъзели, по-скромно ще е тия дни, от нашенските сайтове Simple Smile

Но принципно смятам по-нататък да поръчвам и от тях. Ясно ми е, че яко ще ме дерат за транспорта, така че сравнявам варианти засега за да ми е ясен процесът като настане време за поръчка Simple Smile

# 332
  • София
Мона Лиза, а не се ли потресе колко бързо ги разпродаде? Joy

# 333
  • София
Ох, ужасни сте, сега и американския Амазон ли да гледам?
HighSpeed, я покажи какво си харесала.
Аз вече гледам и мога да се включа в нечия поръчка, за да делим доставка Grinning Не съм поръчвала от САЩ и ане знам опциите, та нямам преценка спрямо цена-сигурност кой е добрият вариант. Затова бих се включила (с не повече от 2 пъзела, за проба) към нечия пратка, но не мога да организирам такава Sad

# 334
  • Варна
Тони, дай ми някой и друг месец и ще направим дружно една Simple Smile

# 335
  • София
Давам, за никъде не бързам. Ей този пъзел искам, преди уж го имаше в Пъзел мания, ама не ми даде да го поръчам (или не разбрах как). Сега и там го няма. Търсих го днес в английския и в испанския Амазон - цъ.

# 336
  • София, България
Eleyn, аз даже още имам, ама в Айтос, а и тук съм си оставила поне още 30, които засега не мога да продам.

И аз ще се включа ако има поръчка, не знам с какво ама за спорта!

# 337
Другата седмица имам рожден ден. Гледах обувки, гледах чанти, гледах якета и накрая си поръчах тези красавци Simple Smile

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08MV1CDTC/ref=ppx_yo_dt_b … ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07KBQN1R7/ref=ppx_yo_dt_b … ie=UTF8&psc=1

Чакам ги с огромно нетърпение!

# 338
  • Срещу планината:)
Отворих бегло да разгледам какво има в Амазон Smiley  Хората до какви неща имат  достъп .
Но пък един ми привлече вниманието, защото от доста време същия ми седи в любими. Не съм запозната как дадена марка взема картинка за да я прави на  пъзел, но мислех, че всеки бранд търси нещо уникално, а може и да бъркам.

# 339
  • София
О, бъркаш, според мен. Ако не цяла катинка, то елементи се обменят здраво. Не знам какъв е филмът, но сякаш има няколко generic елемента, които са свободни за ползване, а понякога все едно художникът работи с няколко производителя и картините са 1:1.  И мен ме дразни Simple Smile

# 340

Falcon- 1000 части. Пръви ми е на марката и за пръв път имах раздуто парченце, аз и нямам много пъзели за да сравня, но мисля, че може и по-добре. Друго по ме притеснява... много бързо почнахме да ги редим 😂

# 341
  • гр.София
Вчера било пазарен ден и аз да го изпусна:joy:

# 342
R_Dew, ако можеш да си платиш да е уникално и само ти да имаш правата за ползване може и да стане така, но повечето не мисля, че го правят. Много марки използват едни и същи или сходни картини.

coralisland, ех, това е повсеместен проблем за съжаление.

Много съм разсеяна напоследък, извинете ме. Искам да напиша нещо, но мисълта ми се разпокъсва и половината неща ги пропускам, сещам се после, чудя се дали да пиша отново, голяма каша ми е.

HighSpeed, за превозвач от САЩ след кратък конуслт с темата обмислях да ползвам ushoppr. Но след известно време пресмятане сметнах, че ще ми е по-скъпо (за конкретния артикул поне). В момента и аз съм в чуденка, определено искам да почна да поръчвам, видяло се е, че няма да стане иначе.

# 343
  • Срещу планината:)
О, бъркаш, според мен. Ако не цяла катинка, то елементи се обменят здраво. Не знам какъв е филмът, но сякаш има няколко generic елемента, които са свободни за ползване, а понякога все едно художникът работи с няколко производителя и картините са 1:1.  И мен ме дразни Simple Smile

Да може би си права. Цитираната картинка е на художник, та продаване на авторски права явно не е до един бранд.
Сега се сещам за пъзелите с подправки. Има доста подобни, че и почти еднакви.

coralisland, Май Бухтичка беше пуснала за дядото дето реди един 1000 части за 8 месеца Simple Smile

# 344
  • София, България
Или пък онези пъзели със зелените ботуши и шапката.
Най-невероятното беше, че видях един пъзел, който правихме наскоро на Мастър, абсолютно същия на друга марка, не помня коя беше точно, а да на Гибсън, в каталога им, само че без жената отпред. Явно са си платили за една жена по-малко. Joy

https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-baking-bread-399590/

Общи условия

Активация на акаунт