Пъзели - 36

• 25 290
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Имам интерес към парижкия Блубърд ако е от тези с хубавото качество (турски доколкото разбрах). След Мона Лиза евентуално или ако някой друг го е искал.

# 316
Качеството е супер според мен. Полски е. Ще започвам този пъзел, помня, че го бях обещала на някой, но не помня на кой. Кой ще се припознае?

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 21:23 от ioana_g

# 317
  • София, България
Йоана, да искам го. Бухтичка, след това ще ти го предам на теб. Аз съм редила от същия художник, само че Венеция, беше уникален.

# 318
  • София
Йоана, на мен Grinning

# 319
Йоана, да искам го. Бухтичка, след това ще ти го предам на теб.
Аз ще чакам за турски май. Има голяма вероятност да се окаже единствения ми досег с марката, та предпочитам да съм напълно сигурна, че ще е с добро качество.

# 320
  • София, България
Neita, страхотен пъзел!

Вени, почти всичко продадох, само Гибсъна остана, ако искаш ще ти го запазя.

Бухтичка, хич не ми харесва като редиш от 13-те хиляди части, защото настава суша и доста време нищо не показваш. Joy

Ето го последния пъзел, който наредихме с Джо, много е хубав.

# 321
Бухтичка, ако искаш изчакай за мнение и Мона Лиза. Аз не помня коя държава беше с доброто качество, но нямах никакви забележки към този.

# 322
  • Варна
Бухтичка, ти ли си поръчвала пъзели от щатско? Имам смътен спомен, че разправяше нещо за митници. Или беше Тони? Абе, която и да е, кажете ми, моля, коя услуга използвахте за транспорт? На самия Амазон доставката или превозвач? Четох вчера за някаква форма Лерон (май така се казваше), която носи от Щатите.

# 323
HighSpeed, аз като ги гледах цените на превозвачите, според мен при поръчка на повече от 1 пъзел, излиза по-евтино с директна доставка. Тествах миналата седмица при 4 пъзела с Амазон излиза по евтино. Аз сравнявах с ГГБГ, на които  тарифата им беше 18 лева на всеки започнат кг (1 пъзел от амазон ще е над килограм) + 20% от стойността на фактурата

# 324
  • София, България
Бухтичка, ти ли си поръчвала пъзели от щатско? Имам смътен спомен, че разправяше нещо за митници. Или беше Тони? Абе, която и да е, кажете ми, моля, коя услуга използвахте за транспорт? На самия Амазон доставката или превозвач? Четох вчера за някаква форма Лерон (май така се казваше), която носи от Щатите.

Имат и GGBG

# 325
Аз поръчах и се полакомих за по-евтина доставка до Германия с Габиели. Спряха ми пратката на митницата в Германия с DHL, искаха да им пращам документи в оригинал (те нали си мислят, че съм в Германия). Писах, попълвах, никакъв отговор, накрая след 1-2 седмици престой ми я освободиха на магия. Всичко беше предплатено и не трябваше да я спират, те пари не искаха, може би просто за проверка на случаен принцип, не знам. 

Мона Лиза, и на мен това не ми харесва, че много време нямам завършен пъзел, нямам нищо за показване Confused

# 326
Ох, ужасни сте, сега и американския Амазон ли да гледам?
HighSpeed, я покажи какво си харесала.

# 327
В момента редя полски Блубърд, перфектен е. Преди това съм редила още един полски. Също беше отл. качество. Имам и турски 2-3, но не съм ги редила.
Доколкото си спомням за турските казваха, че не са мн. добри. Като наредя и турски, ще мога да кажа с точност кой е по-добър.

P.S. установих, че имам 3 турски и 6 полски на Блубърд, които не съм редила

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 10:07 от mery_poppins1

# 328
Cobble Hill, 1000части

Направо ми иде да го закача в кухнята 😁 Много ме кефи! Притесняваше ме, че на кутията котката изглеждаше размазана, но не е. Много приятни нестандартни части. Втори редя на марката и пак ще вземам на намаления.

# 329
  • Срещу планината:)
За 3 дена далече от форума, какви красоти сте напускали. Two Hearts

Впечатлих се от бройката на  Мона Лиза за продажба Smile

Отворих  първи си Фалкон, за сефте виждам пликче без праховите частици от картона. Много исках да го наредя бързо, ама уикенда ми беше социален, плюс, че е с една идея по-труден от обичайното.

Общи условия

Активация на акаунт