Пъзели - 36

• 25 325
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • София
А НОР пъзелите от къде ги взимате, скъпи другарчета?

# 301
  • София, България
Последно тези останаха:

Скрит текст:

Тони, май от групите се купуват тези HOP.

# 302
  • Варна
Аз имам два HOP-а дотук и чакам трети. Единия ми е от английския ибей (този, който показах днес), а другите от фейса. Рядко се срещат и веднага ги купуват. Марката май е английска и съответно там са разпространени. Нали питах озонци дали няма да започнат да ги продават, нямало такава информация засега. Много ме е яд, че не ги продават тук. Тях, а също и Бъфало.

# 303
Готови сме с детския пътуващ пъзел.

Извинявам се, че толкова много се забавихме, но не бях съобразила, че е краят на учебният срок и ще има много контролни и състезания, за които ще трябва да се готви дъщеря ми.

Пъзелът е много приятен и бързо се реди. Съвсем малко съм помагала Simple Smile
Bella98, благодаря ти още веднъж Heart Eyes
Отбелязали сме се и на картата, която си сложила към пъзела. Готов е да пътува към следващият желаещ.

# 304
Festive Fireside
1000 части
Gibsons

Много лесен, сам се нареди. Качеството отлично. И сглобката по-стегната ми се видя от двата на Вал Голдфинч, които редих преди това.

С това май ще сложа край на коледните. Бях си изкарала и един Кобъл Хил от миналата година, но май ще го пропусна. Започнах коледния подарък от детето - Приятели. Имам още няколко кутии, които ми се мотаят тук и след тях ще се връщам на втория плик от 13-хилядника.

white_duckling, много готино това с пъзела по снимка, благодаря, че сподели 😊 Минавало ми е и на мен през ума да поръчам пъзел, но нещо не се сещам за снимка, която да ме кефи чак толкова мтого.

# 305
  • София, България
Бухтичка, ако някой ден се събудиш с непреодолимото желание да продадеш този коледен пъзел, имай ме предвид.

# 306
Пъзел Black Sea от 1000 части - Изгрев над Балкана, Йордан Недялков 🧩😊

# 307
Ето и моят неделен пъзел - Aquarius от 1000 части - Билет за Хогуортс Експрес

# 308
  • София
Neita, ти се ядосваше, че пъзелът не отговарял точно на картинката от кутията, но на мен и така много ми харесва.

# 309
Ядосвах се, но и предвкусвах, че с кеф ще го редя. Е, наистина беше кеф! Парчетата са нарязани така, че да са лесно разпознаваеми. Влизат само на правилното си място, не създават отражение на изкуствена светлина, а сглобката е нормална-нито стегната, нито хлабава.

# 310
Мона Лиза, може ли ако не ти е спешно, тези трите да ми ги запазиш за след 10 най много 14 дни?
Скрит текст:

# 311
Нещо от групите днес (чуждестранна, преводът е от мен):
Цитат
Не разбирам как хората могат да наредят пъзел от 1000 части за един ден или дори една седмица. На мен ми отнема от 8 месеца до една година да наредя 1000 части. Какво правя погрешно?
Човекът беше възрастен, не мисля, че се шегуваше. Представете си колко икономично щеше да е - 1000 части за една година 😂

# 312
Life is an open book Paris, 1000 части, Bluebird puzzle

Мона Лиза, искаш ли го още?

# 313
Току що отворих един Pomegranate, вдигам капака и виждам това

Чак чаша вино си сипах, толкова мило ми стана ...

# 314
Neita, много е як експресът за Хогуортс 🙂

Angel_baby88, браво, труден ми изглежда за покоряване този Балкан.

Детският пъзел е с много приятна картинка.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 21:00 от Ghibli

Общи условия

Активация на акаунт