Пъзели - 36

• 25 326
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Аз много харесвам White Mountain. Приятни са, усещат се солидно в ръката.
Мона Лиза, пиши и мен в списъка за магнитите. Не мисля, че ще са трудни. Ако някой друг иска да ги реди, може да ме избутате по-назад в списъка.

А ето нещо трудно, с което се занимавах преди седмица:

Скрит текст:
Това е пъзел 1120 парчета, поръчан на Едука, от наша снимка. Искахме да поръчаме от Равенсбургер, но нямаха доставка до България.

Интересно е, че матрицата, която използват за поръчки, е различна от тази за техните пъзели. Размерите й са 10х14, и за пъзел 1120 частите се повтарят 8 пъти.

Съответно това опростява реденето на едноцветни региони, защото, по вече наредена секция, може да се търси по форма на парчета. Но пък от друга страна реденето не е толкова приятно.
Става дума за 2014та, така че днес нещата може би са различни.
Ето малко стъпки от реденето:
За по-интересно започнах от небето (пък и лесно се намираха парчетата):

После морето:

Ето го и с кутията:

Картинката на кутията е лепенка, а не печат.

# 286
  • София
white duckling  Страхотен е пъзела

Бухтичка крипт редих сребърния, като се закупеше нещо поглеждах схемата

Аз съм в София и уикендите съм в движение с кола за размяна на пъзели Simple Smile

# 287
  • София
Тъкмо днес прочетох във ФБ, че schmidt правели 2000 части пъзели по снимка, за към 40 евро. Ама на сайта им не открих такова инфо Sad Ще видя и Едука, но ако някой знае за немците - да каже. Даже бих сложила такова инфо на първа страница, ще е полезно.

Ето го и Castorland-а

# 288
  • София, България
Ето ги пъзелите, които смятам да продавам ( мъжът ми се хвана за главата, за пръв път вдигаше глава да погледне какво има над гардероба).
1000 части - 10 лева  и копчетата на Galison и Гибсъна с влака
само този Кинг, който не съм редила - той - 7 лева
и всички други по-малки пъзели - по 5 лева

Скрит текст:

Това е всичко - 31 пъзела.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 12:40 от Мона Лиза

# 289
  • София
Мона Лиза, аз взимам Фалкона, Касторланда с Айфеловата кула и Кинг пъзела  Simple Smile
Пиша ти на лично за детайли.

# 290
Мона Лиза, за мен Фалкон с колите,Анатолиан-Майката с тестото, WHsmith с двете деца, Мастъра с магазина, Мастъра с пазара и другия Мастър с магазина, който ти не нареди. Аз в момента редя, този с Париж, който ти бях запазила и после може напрво да се видим за размяна.

# 291
  • Русе
Мона Лиза аз искам пъзела Bluebird с лодката,пъзела с клоуна на Хейе,Голд с глобуса и далекогледа

# 292
  • София
Не беше ли събота пазарен ден ?LaughingLaughingLaughing

# 293
  • София, България
Мона Лиза аз искам пъзела Bluebird с лодката,пъзела с клоуна на Хейе,Голд с глобуса и далекогледа

Супер, направо в понеделник ще ти ги пусна заедно със сувенирите.

Eleyn, писах ти да ми кажеш кой Фалкон

Йоана, заделих ти ги, после ще ти ги пратя на съобщение да съм сигурна, че не съм объркала нещо.

# 294
Мона Лиза може ли Касторланд сервиза за чай 500 и на Гибсън 1000 кучето и котката? Писах на лично!

# 295
  • Варна
Йоана, като приключиш с Мастърите, моля да ми драснеш първо на мен на лично преди да ги засили да заминават Simple Smile След някой и друг месец, не бързам изобщо.

# 296
Приключих с моят пъзел, една идея е по-тъмен от снимката на кутия

Скрит текст:

# 297
  • Варна
Аз си завърших първия HOP. Много ми хареса, макар да е една идея по-лъскав отколкото обичам. Но парченцата са шантави и ме забавляваха Simple Smile

# 298
И аз сега приключих с едни петли. Първият ми cobble hill. Харесва ми качеството много. Формите на парчетата са много странни, определено ми харесаха. 500 части е, но са някакви много големи и е с размерите на хилядник. Това беше странно и неочаквано за мен.

# 299
  • София
emjay, не си обърнала внимание, че частите са XXL. И аз го бях харесала този (и продължавам да го харесвам), но се спрях, като си представих какви огромни парчета ще са.

Общи условия

Активация на акаунт