Пъзели - 36

• 25 329
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • София, България
Ето като този имам предвид:
https://www.amazon.co.uk/Falcon-luxe-11244-Farmers-Market/dp/B07MQ1S1QG

Опитах се да намеря реална снимка на пъзела, който прибрах вчера, но навсякъде е снимана кутията и там нещата не са размазани. 

Ето го влака, беше перфектно качество, просто истинско удоволствие.

Снимам изнесена настрани, за да не хвърлям сянка върху пъзелите и снимките са все криви, все едно съм нон стоп пияна. Joy

Сега с Джо започнахме този, уникално хубав е :
https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-city-living/

# 271
Ето един пъзел и от мен. За първи път редя панорама.

# 272
Бухтичка, ти  показа ли какво поръча?
Не съм, този път бях скромна 😄
Реших да дам шанс на Sunsout, на Гибсъна много се чудех, а Равенсбургера беше почти без пари и се надявам да се хареса на детето. Тъкмо сега почна да гледа Таласъми ООД.

# 273

Готов е! Paladone Dungeons&Dragons D20, 750 парчета (усещат се като 7500).

# 274
  • Варна
Обаче е чуден!

# 275
  • София
Ghibli, това изобщо не са моите картинки, но пъзелът е жесток, браво!

# 276
  • София, България
Бухтичка и аз обмислям поръчка точно заради този пъзел на Равенсбургер.

Ghibli, направо геройско редене е било това!

# 277
Пъзел Black Sea от 1000 части - Приказна любов, Роуз Кетрин Кан 💜😊🧩

# 278
  • София
Ghibli, мноооого ме кефи! Направо се зачудих дали да не се пробвам с някакъв подобен... ама много ме е страх да не ме откаже от редене Sad

vartoglava, как да не мрънкам, като нямах избор и ми пратиха пратката с най-смотания куриер. Дано не се наложи да ходя до техен офис, че тогава ще тряба за 3 лв доставка да вдигам скандали.

Днес наредих един Castorland, утре ще го снимам.

# 279
Едни бързи къщи от Анатолиан-1000 части.

# 280
Ghibli , браво, заслужаваше си!

Angel_baby88, любимите еднорози Heart Eyes Честно казано нямах особено намерение пак да го редя този пъзел, даже го бях пуснала за продажба, но детето проплака, че искало пак да го редим и накрая го свалих Joy Готин беше, ама втори път...хич не си представям как ще стане Joy

Метнала съм си ментовия Крипт в количката и ще чакам по-добра цена. За първи път така ме грабна цветът и реших да се пробвам. Интересно ми е колко е трудно.
Скрит текст:
И тази Ариел съм си харесала, но още я няма.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 06:48 от Бухтичка

# 281
  • София, България
Бухтичка, и на мен тази Ариел много ми харесва!

Момичета, още не съм пуснала на Зори пъзела със сувенирите, защото до петък включително бях под карантина, но ще го направя в понеделник.
Ето кой се е записал досега:

Зори
Бухтичка
Евето
Mimok
Vartoglava

Аз май днес имам муза и ще снимам пъзели за продажба, ще ги пусна тук първо ако случайно някой иска нещо.

# 282
Мона Лиза, а имаш ли идея как да го направим с доставката на твоя пъзел, така че да не набутваме теб да си плащаш и да не набутваме последния с две доставки? Ако можеш да си го вземеш лично от последния примерно?

За моя пътуващ пъзел не се тревожете, аз ще си поема последната доставка.

# 283
  • София, България
Мона Лиза, а имаш ли идея как да го направим с доставката на твоя пъзел, така че да не набутваме теб да си плащаш и да не набутваме последния с две доставки? Ако можеш да си го вземеш лично от последния примерно?

За моя пътуващ пъзел не се тревожете, аз ще си поема последната доставка.

И аз ще си поема последната доставка, напоследък с личното виждане нещата са много динамични. От един месец не мога да се видя със Сали, а вече имам 3 пъзела при нея, с Мими също го оставих за следващата седмица, защото ми беше неудобно толкова скоро след карантината да й ръся вируси.

# 284
Ето и от мен към неделното кафе.
Пъзел White Mountain от 1000 части - Домашни сладкиши и благодаря, на момчето, което го сподели.

Приятен, лесен, качествен със смешни части Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт