Пъзели - 36

• 25 969
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Тони, що се оплакваш от Стор? На връх коледните поръчки поръчах на дИтетУ едни колички, дето другаде гА нЕмашИ. В никакви сайтове. Звънях цял следобед да питам по сайтовете...Накрая в Стор ги намерих. Поръчах. Имаше опция с Европът и Еконт. Избрах си Еконт, с Европът съм си имала вземане даване и им мразя куриера, не фирмата. Това поръчвам 22 дек. късния следобед, към 16:30 да е било... на 23 дек. сабалям бяха при мен. Скоростно.

# 256
Аз като поръчвах от стор.бг нямах опция мисля за избор на куриера. Стоя сигурно 5 дни в европът, накрая ми писна и отидох и си ги взех от офиса им (беше до адрес иначе), добре че ми беше наблизо.
Все още съм изнервена на озон, ни вест ни кост от поръчката ми.

# 257
Всеки си споделя личния опит. И аз един път съм поръчвала пъзели от Стор-а и не беше бързо. Като за български магазин, това си е по-скоро нормалното положение. Но въпреки това, конкуренцията в лицето на вие знаете кой* успява да е по-бърза.

(*Още съм под впечатление как във фейсбук в групата на хората от Стор се трие всяко споменаване на Озон, дребнаво и детинско ми е. Вместо да отделят това време и енергия да си подобрят сайта и обслужването, например, стоят и дебнат някой да не спомене Дявола.)

(И от Озон имах забавена поръчка по време на намаления, та чак ви се оплаквах тук. Но тя беше единичен случай, с другите ми поръчки от тях не е имало проблем.)

Бухтичка, може да пробваш в чата да питаш какво става и защо се бави твоята поръчка. При мен така се задействаха.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 10:13 от Ghibli

# 258
  • Варна
Хохохо Simple Smile

# 259
Честито 🙂

# 260
  • Варна
Да е жива и здрава Сали, от нея го плячкосах. Трупам си кутии аз, да видим кога ще ги наредя Simple Smile

# 261
Като казахте български сайт се сетих, че преди нова година поръчах един Зозовил от HomeVision.bg-Мега портал-Мега разнообразие!. Сега погледнах, поръчката е от 15 декември. Още я чакам Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 262
  • София
HighSpeed, ти май не си спала от зор да тичаш до Спиди Laughing Със здраве да си го редиш. Нашето пожелание  трябва да стане  "Да сме живи и здрави да наредим всичко, което сме натрупали" Laughing
Аз от Озон съм много доволна, даже се учудвам, че имате проблеми. Винаги спазват датата, която е обявена, понякога и по-рано пристигат.
Наредих пъзела от Тони, в скрит текст го слагам, защото е показван скоро. Доволна съм, за пръв път редя марката и един от същата съм сложила в кошницата.
Скрит текст:

И по повод снимката да попитам - как успявате да снимате пъзелите без да се виждат очертанията на парченцата, с хубави цветове, ясни - с една дума - хубави снимки. Моите все нещо куцат.

# 263
Аз нямам проблем с озон, просто ме дразни, че махат безплатната доставка до офис, не ми е толкова удобно до адрес. Няма нужда да им пиша, тъй като срокът беше до днес и разбира се преди малко ми звънна куриерът. Явно съм пропуснала да отбележа доставка в делничен ден. Както и да е, разбрахме се за понеделник.

Bella98, благодаря за инфото 🤗 Дано да нацелят нещо от списъка с любими.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 11:11 от Бухтичка

# 264
  • Варна
Първата клиентка бях пред офиса на Спиди, в 9,01 Simple Smile

# 265
Christmas Alphabet
1000 части
Gibsons

Познат също като “миризливия пъзел”. Добре, че обожавам Вал Голдфинч и пак ми беше приятно да го редя. Миризмата значително се подобри след престоя на терасата де. Сега само се чудя дали да го пусна на символична цена или да го задържа все пак…

# 266
Driftwood bay, 1000 части на HOP. Нова за мен марка. Много ми хареса качеството, но много се виждат линиите между парчетата.

# 267
  • Варна
И аз започнах един HOP сега, много ме радват нестандартните части, но голям зор беше, докато отделя рамката. Карам лежерно обаче, бърза работа нямам.

# 268
  • София, България
Бухтичка, ти  показа ли какво поръча?
Аз свърших влака, въпреки че и той беше размазан нямах проблеми с нареждането. Явно големите размазани парчета са моето Ватерло.
Йоана, за вчерашния пъзел, пъзелът е точно толкова размазан, колкото онзи на Фалкон с пазара, който ти беше редила, а аз не успях и го прибрах.

# 269
Не си го спомням:(

Общи условия

Активация на акаунт