Пъзели - 36

• 25 274
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • гр. София
Най-сетне имам малко време. Не е готов все още, но прекрасното магаренце да Simple Smile

# 376
Набързо един от днес - много приятен и лесен.

Скрит текст:

# 377
  • София
Olia T, много ме озадачи с твоето магаренце Laughing Като изключим няколко детски, това е единствения пъзел с магаре, който намерих. Или сигурно не съм търсила качествено Laughing

# 378
Добро утро Blush
Показвала съм ви моите таблици в Airtables. В началото когато започнах използвах шаблона на Cloudberries и в него имаше отметка Wishlist. Тоест можеше да си вкарвам пъзелите просто като желани. Но тогава реших, че не искам да го правя, не искам да се фокусирам толкова върху нещата, които нямам, а върху тези, които имам.
Сега само след няколко седмици гледане на инстаграм не издържах. Не си ги сложих там, направих си отделна таблица, че не искам да ми се мешат. Но толкова много неща виждах, че просто трябваше да ги систематизирам някак и тях Joy
Та ето тук са моите "недостижими" (засега) пъзели - https://airtable.com/shrmE3LIg4c4TbGz2/tblcl8QtSb4CnVzNC

Сигурно ще започна да ги купувам в някакъв момент, но нека видим колко ще издържа Joy Останаха ми очите в Дисни Доудълите - https://dowdlefolkart.com/collections/disney-dowdle. Даже мислех да правя поръчка, ама как може 500 части да са 30 долара Triumph Да бяха по 1000 ми се струваше по-приемлива цената, но за 500 наистина твърде много ми се виждат.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 08:00 от Бухтичка

# 379
  • гр. София
Добро утро и хубав ден! Simple Smile
Sali, пъзелът е 500ч., Марката е Dino. Спомен ми от град Русе. Бях на екскурзия и аз гледам по възможност да си взимам пъзел. Магазинът беше пред затваряне. Огледах пъзелите и магаренцето ме грабна( още повече, че имам лични преживявания с магаре, то беше сиво, а не кафяво и почина преди години) и казах този ще е, без бавене. И аз не съм виждала с магаре като изключим още един. Другият с магарета е цветен и на heye, него си го взех от озон. Той в момента е изчерпан.

# 380
  • София, България
Бухтичка, нещо линка не се отваря, този в Airtable.

# 381
Мона Лиза, редактирах го, благодаря 🤗

Friends
1000 части
Winning Moves

Коледния подарък от детето Heart Изнамерих епизода - Episode 714: The One Where They All Turn Thirty
Въпреки, че снимката е направена зад кадър, не е от епизода.
Този пъзел има постер в реален размер!
Иначе впечатленията ми са същите като от предишния ме пъзел на марката - лъскави парчета, които просто не ми харесват. Сглобката бива, може и малко по-стегната да е. Доста части успях да вкарам на грешни места.
Другото, което не ми хареса, е че самата снимка е с ниско качество и така разпъната просто не изглежда добре, стои замазана.

# 382
Бухтичка, след твоя коментар ги махам Приятели от любими в количката.

# 383
  • София
Най накрая Девойката с цветята е готова, тъй като е лепена тук там ще замине в рамка

Този сладур си търси нов собственик, ако някой си го хареса нов е

# 384
ioana_g, по принцип няма да го задържам.

евето, на коя марка е момичето? Много е красив Blush

Да се отчета, че си получих подаръка, отпадам от колективния иск Joy

# 385
  • София
Нещо сме ги респектирали, този път май почти всички си получиха подаръците Simple Smile Трети ден не мога да седна да редя, направо чувам как се късат нервни окончания из мен Grinning

# 386
  • София, България
И аз си получих вече поръчката от вчера следобед, това се казва бързина. Имах и подарък Св. Св. Кирил и Методий, детето е много щастливо и вече го нареди.

# 387
Имам три детски пъзела. Един с една скъсана на две част, един с една липсваща и един с две липсващи. Супер жал ми е да ги хвърля. Какво да ги направя според вас?

# 388
ioana_g, аз ги пуснах за подаряване в групата за продажби във фб. Въпреки, че моите не бяха с липсващи части, просто стари и захабени. Има и едни, които творят с пъзели, може да ги питаш дали им трябват - Puzzle Stories.

# 389
Бухтичка, само Дисни Доудълите ли харесваш? Питам, защото имам един от старите Доудъли, с който смятам да се разделям
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт