Пъзели - 36

• 25 279
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Бухтичка, имаше малко огънати парчета, освен това понякога трудно си влизаха на местата, толкова беше плътна сглобката. А ако сбъркаш мястото на парчето и се опиташ да го извадиш има шанс да скъсаш долния слой на парчето.... В това отношение Фалкон е по-добър.

Но пък цветовете на Гибсъна са много хубави и картинката ми беше толкова сладка, че пренебрегнах минусите. ММ пък много се издразни, защото много повече от мен държи на качеството на пъзела, а винаги редим заедно.

Сега не знам как ще го разделя пъзела на съставните му части, защото е наистина много стегната сглобката.

Скрит текст:
Ето тук например се вижда малко разръфано, реално е отдолу на парчето и не си личи от самолет. Освен това не ми харесва като стърчат така сглобките на парчетата над улея, в който трябва да влязат:

# 361
Ghibli, много е красив! Като го внесат, като го намалят и като го купиш и наредиш, после ми го продай, моля те Grinning
Не разчитай на мен, досега нито един не съм намерила сили да продам. Кътам си ги като Кашчей. Един размених с HighSpeed, сега наскоро го видях пак в Озон и взех сериозно да обмислям дали да не го купя втори път Joy

# 362
  • Варна
HighSpeed си пазарува още Simple Smile

# 363
  • София, България
Ghibli, знам знам аз, че нищо не продаваш, ама само началото е трудно, като започнеш и вземе че ти хареса. Аз пазя само някои, които бих редила евентуално някога втори път или лесни от 500 части за Джо след 1-2 години.

Тони, и на мен много ми харесва този Гибсънс, ако го внесат и като го намалят и като го наредя, ще те имам предвид. Joy

HighSpeed, никога не съм го виждала!

# 364
  • Варна
И аз не бях. Ей сега ми попадна у германския ибей, за две евро. И имаше опция buy now. Как да пропуснеш...

# 365
  • Срещу планината:)
И аз не бях. Ей сега ми попадна у германския ибей, за две евро. И имаше опция buy now. Как да пропуснеш...

Ееее то е скандална цена Laughing

# 366
  • Русе
HighSpeed си пазарува още Simple Smile

Еха,страхотен е! Очите ми останаха в него:cupid: Ако решиш някой ден да му сменяш собственика,моля избери мен Smile

# 367
  • Варна
Зори, със сигурност няма да го редя втори път, така че ще го получиш в един момент Simple Smile

# 368
  • София, България
Точно щях да пиша, че този Зори много ще го хареса.

Аз нали се замогнах и в крайна сметка поръчах 3 пъзела:

https://www.ozone.bg/product/pazel-1000el-kino-lenta-19604/
https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-sophia-s-dollhouse/
https://www.ozone.bg/product/falcon-the-petrol-station-1000-pieces/

# 369
  • Русе
Зори, със сигурност няма да го редя втори път, така че ще го получиш в един момент Simple Smile
HighSpeed,Благодаря!
emjayБлагодаря за снимката,наистина не изглежда блед.Ама сега с тези снимки,които пусна Eleyn започвам да се чудя дали си заслужава.Редила съм Гибсъни,но на такъв,който е показала не съм попадала.Но аз съм редила все от старите серии,нямам опит с новите.Мак пак ще е до партида.
Мона Лиза,много са хубави и трите.

# 370
  • Варна
Е, те двете евро цена са съпроводени с още 5 евро за транспорт, така че не е чак толкоз евтин, идва си баш на цената на пъзел втора ръка. Но пак му се радвам Simple Smile

# 371
  • София, България
Зори, напоследък всички Гибсъни, които съм редила са просто уникални, но точно първия който си взех, един от 500 части, беше толкова скапан, че почти 1 година бягах от марката като дявол от тамян. Парчетата ставаха навсякъде, имаше скъсани, нацепени, залепени, като за капак, нещо което никога не съм виждала след това в пъзел - имаше парчета, които бяха втъкнати едно в друго и върху лицевата страна на едното имаше залепен нещо като последния слой хартия само че отгоре.

# 372
  • София
Аз, от новите пъзели на Gibsons, се смях с глас на мишлето.  И на  Ghibli изборът бих уважила Laughing плюс още няколко. Добре, че не всичко внасят Laughing
Тони , бях ти предложила да се обзаложим нещо, помниш  ли? Печеля Laughing

# 373
Редила съм един Гибсънс и ми се стори уау! Даже си мислех, че това ще е любимата ми марка и си купих още два. Сега разбирам, че имало разлика между различни техни 😒 Ето този съм редила и съм впечатлена
https://www.ozone.bg/product/bark-s-books/

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 20:07 от Neita

# 374
  • София
Попадала съм на кофти Гибсънс, но толкова рядко (май два пъти), че ми остава една от любимите марки. Картинките им обаче рядко са мой стил, а цените... купувам на намаления Sad

Мона Лиза, направо ме записвай за нероден Петко Grinning
sali, аз просто закъснях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт