Добро утро и нека ни е петъчно! снимката е от работния ми офис !.. .oncee-Благодаря за снимките и....да ....нарочно си я наричам така,а и занапред така,ще си я наричам.....

.

Бях превела някои диалози от рускините,
,как реагира Азиз? Нямаше много време за реакция.Трябваше да се изнесе оръжието.Другите мъже бяха в подземието и чакаха.А той гледаше ту Ефнан,ту Пиер.Когато започнаха изнасянето леля Нигяр заприпада от кръвното за да ангажират вниманието на Пиер.Кенан следеше отвън какво става.Качи се тайно в каруцата.Когато пристигнаха на мястото той слезе без да забележат.После оставиха каруцата с оръжието а се върна с друга с готов товар.През това време Кенан избяга в далечината и стреля по Мустафа.Той падна.В другия епизод ще разберем дали е жив или почина.

Е, като на кино изнесоха сандъците зад гърба на Пиер, но и други такива образци, при това от световното кино сме виждали. 

Надявам се да оживее.
Чичото вече потрива ръце.
Издаде се обаче. А дали пък смелата акция в дома на Азиз няма някак да обърне Адем?
Дано и Мустафа да е жив! 

Здравейте,момичета! Изглежда 12 еп. е много напрегнат и ауууу,но така ми се иска в тази темичка да се намира поне една госпожа,която и се отдава да анализира сериала
Здравейте,момичета! Изглежда 12 еп. е много напрегнат и ауууу,но така ми се иска в тази темичка да се намира поне една госпожа,която и се отдава да анализира сериала

,за анализ на даден епизод Ончето
е много добра!
И вчера го е направила!
Знам я и от други теми,които следя, но не пиша в тях. В момента аз повече съм по снимките и инфото! 

,сподели за 11 еп.

,хубав емоционален разказ си направила на 11 еп.! 

Кенанчо първо го виж в 12 серия какво прави, пък тогава го сватосвай . 
От Селджуците ли ме помниш? Там опъвах чаршафи, да. А по-отдавна за "Ти си моята Родина" пишех дълги напоителни постове.
"Азиз" много ми харесва и когато имам време и тук се пускам да разсъждавам.
Ето, аз се закачам с Меги за Кенан например.
Та ще продължим да си пишем, мисля и ще се радвам да е полезно и интересно. 
Махам видеото от Ютуб. Обаче ни зарадваха бързо с български субтитри.
Благодаря на екипа! 
Препоръчани теми