Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря информация за магазини за бебешки и детски стоки в Пловдив?
Какви са мненията за магазините за бебешки и детски стоки в Пловдив?
Кои магазини в Пловдив предлагат дрехи за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря информация за магазини за бебешки и детски стоки в Пловдив?
-
Какви са мненията за магазините за бебешки и детски стоки в Пловдив?
Мненията за магазините за бебешки и детски стоки в Пловдив варират. Някои хора имат положителен опит с магазини като Касида, Дъмбо, Догташ, Вис Виталис, докато други изразяват разочарование от обслужването или цените в магазини като Премама. От съществено значение е да вземете предвид различните мнения и препоръки при вземането на информирано решение.
-
Кои магазини в Пловдив предлагат дрехи за бременни?
-
Къде мога да намеря най-добрите магазини за бебешки колички в Пловдив?
-
Какви са мненията за магазина Premam в Пловдив?
т.к. съм от друг град, но често идвам в пловдив и ми е много трудно сама да направя селекцията - физически не мога да ги обиколя всичките за да си направя собствени заключения и свят ми се вие, когато трябва да намеря нещо -
пазарът е зарит от боклуци.
и се скапвам, ама няма начин...
иначе - определено най-трудно намирам хубави обувки, които да не струват цяло състояние - например това лято така и не намерих кожени сандали, които да не са китайски. но вече поръчах от един сайт, заедно с обувките за есента и даже и ботушките за зимата и няма да се занимавам повече...
В Пловдив евтино излизат обувките на Капчица, всички са ортопедични, естествена кожа и често са под 30 лв. Направиха магазин в подлеза на Тримонциум, даже и в неделя работи. Казаха ми и за магазин Денди до Вис Виталис, срещу Бриколажа, обаче не съм стигнала до там. На Колев и Колев са най-скъпи, но имат едни пантофки за 18 лв, вътре им сложих ортопедични стелки и пак стават. Много хубава подметка имат, само дето са платнени отгоре, ама за сега са си супер.