Домакини 80/ Със силата и красотата на тигъра

• 58 485
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Да са честити децата на Ангелски и Бабич!

Моля се с цялата си душа за детето на приятелката на Валя!
Дано,Господи!

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 10:19 от slavka70

# 121
Добър да е денят ви Kissing Heart
Вале Kissing Heart
Ангелче да е жива и здрава дребосъчка! 10х9години още да правиш прекрасни торти Heart Eyes
БаЯ пожелавам здраве и още много успехи на твоя момък Sunglasses

# 122
Честит рожден ден на малката дама и порасналия мъж! Да имат цели, които да постигат с лекота.
Тортата е страхотна, поздравления.
Вале, стискам палци и се моля.

# 123
Вале, и аз отправям молитва за изцерение! Дано се оправи момичето!

Ангелче, здрава, щастлива и много успешна да е щерката ти!

Баба Яка, и твоят младеж да е здрав, щастлив и успешен!

# 124
Честит празник на децата ви, Яка и Сноуче!

Да ви почерпя и аз.
Поне една година не е снежна буря и вихрушки, както на раждането ми.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 17:33 от Анонимен

# 125
Честита да си, Контес! Всичко най- най в личен и професионален план!

# 126
  • София
Ето ме и мен в компанията.
Днес изкарахме един чудесен ден в Елин Пелин, на гости на най-добрите ни приятели от военните години. Дружба почти 45 години. Срещата ни беше тематична. Тези дни синът им с още 27 души изкачи Килиманджаро в Танзания, Африка. Това не е връх, а е вулкан, с височина 5895 м. В Уикипедия го дават с 3 м. по-нисък. Не е било леко, въпреки, че всеки има персонален шерп. Идеята е, догодина да се събере група от 50 човека, да повторят изкачването и после да ги впишат в книгата на Гинес, като най-многобройната група, покорила вулкана.
Моя приятелка ми направи торта, с релефно изображения на Килиманджаро, с името на момчето, Бг трибагреник и калинка за късмет. Много тематична. Няма да ви казвам колко вкусна беше. Това момче харесва предизвикателствата. Преди няколко години извървя част от Ел Камино де Сантяго де Компостела в Испания. (пътят на пилигримите)
Май се поувлякох. Стига толкова.

Имаме си и още една рожденичка. КОНТЕСА, за много години! Бъди здрава и успешна! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

ВАЛИНЦЕ и днес се молих за пострадалото дете. ММ вчера е чул в новините за случая. Нека Господ помогне! И Богородичка, и вси Светии! Амин!

# 127
Mommy of one честит празник!

Тавана в едната стая е почти готов, само гипсокартон остана ама след замазката на пода.

# 128
Контеса, честита да си! Здрава, щастлива, удовлетворена, обичана и обичаща!

# 129
  • гр.Варна
Контеса честит празник на патерици. Здрава и щастлива бъди.
Вале има ли новини за детето?

# 130
  • при късмета
Контеса, да си жива и здрава, много късмет!
Видях отатък, че за детето са се намерили кръводарители, дано се оправи, не спирам да я мисля
фло, гледах по ТВ за тази група и за предстоящия рекорд, успех им пожелавам. Имам една луда приятелка, която също е качвала Килиманджаро. В понеделник сутрин се изтичва до Черни връх да разходи кучето. Едно време не можа да ме запали по алпинизма, но по леките преходи по планините и обикалянето из страната, успя
Много закъсняхме снощи и сега ми е сутрин.

# 131
Вале, видях опашката за кръводаряване по новините и имам НАДЕЖДА! Стискам палци!

# 132
  • София
Детето е все така критично.
Да, организирахме кампания, която има небивал успех. Ще се събере кръв за много нуждаещи се. Само Али да се оправи, ще и покажа какво чудо е направила!!!

# 133
Здравейте!С приятелка сме на кино,Петя на моята Петя.Сън не съм спала заради Али и всички хора,които от сутринта чакат да дарят кръв.Цвла нощ ме връхлитат мисли ,някои не съвсем добри.Плаках ,докато гледах репортажа-от безсилие,от съпричастие с майката,от чувството на вяра и надежда.Вярвам,че Али ще се пребори,Бог да помага!

# 134
Единственото, което мога да правя е да споделям призивите и да се моля.Тя ще се справи.

Общи условия

Активация на акаунт