Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 793
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Преди час си взех кибрита. Първото впечатление от крема е, че попива без следи и на местата от кожата ми, където преобладават по-мазни участъци. За мен е прекрасен, но не съм сигурна дали ще е достатъчна грижа за дами с по-суха кожа.

Тампоните на Миа ми надхвърлиха първоначалните очаквания. Оказа се, че измиват лицето приятно без да пресушават. Доволна съм. Останалите продукти ще тествам в друг ден.
От коя страна ползвахте тампоните нали са двустранни?🙂

# 541
КИБРИТ :

💗 Още по-нежна и вълнуваща - такава ще бъде новата кутийка Beauty Rituals, която подготвихме специално за теб с много любов и старание! 🤗

🎉 Отбележи в календара си 16.02, защото тогава ще ти разкрием специалното празнично издание, вдъхновено от месеца на жената. 🙋‍♀️

🌺 Вече знаеш с кои страхотни брандове обединихме сили, за да създадем този цветен и красив ритуал за красота...

🥰 А ти вълнуваш ли се да разбереш какви продукти те очакват в кутийката?

# 542
  • Стара Загора
Разделям се с крема от Кибрит, мицеларната и почистващите тампони с AHA киселини.

Чакам Гудбокс с нетърпение. Дано надминат Кибрит.

# 543
Аз имам мейл, че утре ще е в офис на Еконт кутията на Good Box ... 🤔

# 544
От коя страна ползвахте тампоните нали са двустранни?🙂

Ползвах и двете страни. Ексфолиращата ми беше по-приятна. Твърде силно е да се говори за ексфолиране - за мен усещането беше по-скоро приятно масажно.

Някой беше попитал по-горе дали са еднократни: на моите е отбелязан срок на годност до юни 2022г. - няма за кога да ги пазя и ще ги ползвам като еднократни. Материята ми изглежда здрава и предполагам, че ще подлежи на ръчно пране, но не мисля да се занимавам.

# 545
Кутията на Good Box e със спиралата, нали? Изчерпана ли е?
Аз много се чудих дали да я поръчвам, заради нея.

Някой, ако подарява книгата да каже.

# 546
И аз взех Nailbox, нямам нужда, но заради изненадата, ей така да имам кутийка 😆 нямам соли, а кърпички без влакна, лакът ми е друг цвят.

# 547
Наистина е доста плътен тампона,аз го използвах от бялата страна заедно с мицеларната вода и нощния крем♥️Учудващо добра комбинация 😇✅
Аз също ползвам и хвърлям 👍

# 548
Реших да си оставя кутията на Кибрит, обаче като я отворих и при мен инаше поражения, шампоана се беше разтекъл.
Писах им, дадоха ми код за 10 % отстъпка от следваща поръчка.

# 549
Току що си отворих Белбокс.
Ружа е най-отвратителното нещо. Гланца за устни не е моя цвят. Флоралната вода изобщо не знам къде ще и намеря приложение.
Остават скраба и крема. Довечера ще ги пробвам.
Май не ми хареса първата ми кутия.
За другата обещават продукти за коса на Ми аманте, аз пък за коса си имам, та ще видим.

# 550
  • Стара Загора
https://kibrit.bg/box/beauty

Beauty rituals vol. 2

# 551
Да, добра цена са и сложили... все по-скъпи...

# 552

Нещо не ме грабна тази кутия, може би трябва да благодаря на Кибрит че ми спестяват средства 😂

# 553
Bellebox-нощния крем е хубав попива и прави кожата мека,скраб е лек и не съм сигурна че почиства.Гланца на мен лично ми харесва,на пръв поглед е оранжев ,но прави устните сочни.Ружът- двоумя се за него,отдалече седи добре но моята кожа е на дупчици и отблизо се виждат още повече тия точки и дупки,но горе-долу става.Флоралната вода със сигурност на повечето няма да им хареса,защото сме свикнали да ползваме продукти с аромат на парфюм или свежест и сапун,а тази билкова смрад е различна.На мен ми харесва малко поне ще я използвам ,но не бих си я купила.

# 554
Да странен аромат на флоралната вода,но се пръскам да се освежа сутрин или следобед😃

Пропускам кибрит специалната.Ще спестя и аз пари 😃
Скраб за тяло не ползвам, а нощни кремове имам поне 4....

Общи условия

Активация на акаунт