Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 837
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
И аз чакам с нетърпение някой да снима Hey bea box. Кибрит още една специална кутия ли ще имат? За 8-ми март ли?

# 466
  • София
Някой дали взе Pretty Box?

A You are worth it имаха ли кутия за януари?  Нещо не виждам снимки в Инстаграм. Иначе са обявили 1 продулт за февруари  - крем за бюст.

# 467
Много съм озадачена... Всички тези марки ли ще присъстват в кутията 🙄
Аз започнах с кутиите декември миналата година и нямам много опит, но съм чела положителни коментари за Symbiosis, CLLC, Avant и би било супер ако с една поръчана кутия успея да пробвам и трите марки, за да добия лични впечатления. Очаквам с нетърпение да разкрият повече ✌🏻✌🏻

# 468
Каква е каузата. Гледах страницата им във ФБ, но не открих информация.
Това е социално предприятие. Създадено е с цел да осигури работа на младежи с увреждания, те работят там, правят бисквитки. Освен абонамент, аз съм поръчвала от тях многократно с повод и без повод. Правят и соленки. Можете да поръчате на грамаж или кг.
Абонат съм от няколко месеца, всеки месец има по една специална бисквитка и дребна изненада.

# 469
Това ще бъде лимитирано издание, в което всички продукти ще бъдат избрани от dea.vibes  и по нейни думи продуктите ще бъдат за цялостна сутрешна рутина.
Тук имам сериозни очаквания, но се надявам да не гръмнат с цена 70-80лв

# 470
# 471

Бях останала с впечатление че Кибрит ще разкрият нещо от кутията за 8ми Март днес. Явно ще се чака още, което започва да става досадно. Иначе имам съобщение във вайбър с товарителница на Спиди за февруарската им кутия. Поне това добре.

# 472
На предходното стори пише, че остават броени часове до разкриване на брандовете

# 473
  • Варна
Явно изоставам, но коя е dea.vibes Thinking

# 474
Тъкмо това щях да попитам и аз 😁
Иначе останах с впечатлението, че става дума за две различни кутии - една за 8-ми март и една към средата на март, когато въпросната Деа ще подбере продуктите...

# 475
От сторитата на Кибрит от преди няколко дни: в специалното издание ще има продукти на Saff, wooden spoon, Jorgobe и Milanesi. А през Април ще има издание с продукти на Milanesi. Ще има издание и с 8 шиит маски от различни брандове за 26.90, както и кутия с продукти подбрани от Dea.vibes (блогърка в инстаграм).

# 476
Аз също се обърках колко кутии ще има и с какви брандове😅дано не стане от двата стола на земята, имам немалки надежди за подаръчните кутии😁

# 477
Ще има и продукт на cult amelie- май нов серум за лице. Не съм ползвала техни продукти. Някой познава ли ги? Интересен ми е продукта на Saff. Дано е нещо, което не съм пробвала. Сравнявайки специалната мартенска кутия от миналата година с тази не вярвам цената да е под 60лв.

# 478
Като гледам обявените цени продуктът на  Saff ще е околоочния крем или Clay маската от 200мл.

# 479
На цена от 59лв е само околоочният крем. Жалко.. Имам два:)

Общи условия

Активация на акаунт