Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 823
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
💖 НОВО Pamaura Love Box e тук! 💖
Започваме седмицата със страхотни новини! Февруари е месецът на любовта и разбира се сме се погрижили да ви зарадваме с нашата нова, лимитирана серия кутии Pamaura.
В нея ще намерите цели 7 продукта изненада!
💖 Pamaura Love Box 💖 включва грижа за кожата, косата, ноктите, няма как и без любимия ни дълбоко хидратиращ крем Pamaura.
💖 Сега и на празнична цена от 50 лв.
Може да се поръча с наложен платеж и безплатна доставка със Спиди, през страничката им във ФБ:
https://www.facebook.com/pamaurabeauty/
Или през сайта: https://pamaura.com/product/multibox/?utm_source=fb&utm_medi … IjOpATaNNjvZGtPtE

# 496
  • София
Всичко имам на Ралица Генчева.  Rolling Eyes

Кутиите за Свети Валентин на PickNDazzle:

Чудя се толкова ли нямаха мъжки шампоан да сложат в мъжката кутия?!
Дамската не ми допада особено - зарината съм със сенки. Но поне парфюмчето ми хареса. Обикновено на тази марка всички са ми прекалено тежки, но в това има нещо морско и ще го ползвам.

# 497
Кибрит все още не са разкрили кутията, но  се надявах на нещо различно. На Saff най-вероятно ще е очният крем, а Jorgobe- кремът за ръце. И двата продукта ги имам:( Остава ми надеждата продукта на wooden spoon да е серума за бели коси. Малко ме съмнява, защото съм останала с впечатлението, че таргета им е по-млади хора, но само той се доближава като цена.

# 498
Не ме съблазнява новата на Кибрит. Чакам си месечната им, а също и Гуудбокс.
Междувременно се разделям с кутията с продукти на Monuskin. Не си паснахме.

# 499
Тази кутия на Кибрит март ли ще излезе? Така март три кутии ли ще има- месечна, тази и тази с Деа?

# 500
Тази за 8ми март и тази в колаборация с Деа ще бъдат различти.

# 501
Миналата година март месец нямаше редовна кутия. По спомени пратиха на тези с абонамент специалната кутия за 8-ми март Beauty rituals. Вероятно и тази година ще е така.

# 502
Миналата година март месец нямаше редовна кутия. По спомени пратиха на тези с абонамент специалната кутия за 8-ми март Beauty rituals. Вероятно и тази година ще е така.
Да, така беше. Може би и сега няма да има, защото чак три кутии едва ли има смисъл да правят.

# 503
Имам известие в АБВ от Спиди, утре кутията ще е там.
Кибрит

# 504
Ех, на мен тази ми е последната кутия от абонамента и няма да стигна до специалната

# 505
Много съм заинтригувана от специалната кутия на Кибрит 🤩 Ако наистина има околоочен крем на Saff, маска за коса на Eclat, серум с ниацинамид на Jorgobe, Purifying mask на Milanesi и в най-добрия случай Majestic drop на Wooden spoon, тогава няма да е от значение дали другото е планер или карти 😁

За разлика от друг път, когато винаги са ме печелили от Good box, този път със сигурност ще си взема Кибрит и ако наистина е много, мноого изкушаващо предложението и Good box ✌🏻 Наистина съм супер нетърпелива да я пускат в продажба 🙏🏻

# 506
Ей, ама това ще е супер. Ако са тези неща, ще съм супер щастлива, че я изпускам. По принцип бих предпочела неща, които не съм пробвала или поне, от които съм доволна.  На Saff нещата разкарах без лосиона за тяло, маската за коса не беше нищо особено, серумът на Jordobe с никакво действие, все едно мажа с вазелин, а drops втория подарих на свекървата, моят още не съм изхабила, а и май няма да го направя. Само Milanesi харесвам като марка от изброените.

# 507
От подсказката със снимките Jorgobe ще е по-скоро крема за ръце. Majestic drop e доста по-скъп от обявената цена, а беше и част от Коледната кутия, така че едва ли.
Серумът на Jorgobe e топ, както и този на wooden spoon. Явно наистина всичко е до кожа:)

# 508
Хубаво е да се чуят и отрицателни мнения за дадени продукти, на мен определено ми е от полза. От изброените не съм имала възможност да пробвам нищо освен Milanesi - някакъв крем за крака с мента, нов продукт който първия път направо ми изгори краката, втория път не направих тази грешка да си обуя чорапи след мазане и нямаше този изгарящ ефект, но така и с нищо не ме впечатли и така си стои в шкафа. На вас какво от марката ви хареса? Ще ми е интересно да чуя мнения 😊

# 509
Аз мисля, че продуктът на Wooden spoon ще е слънцезащитен крем, защото в инстаграм показват дозатор, който прилича на този от слънцезащитата им.

Общи условия

Активация на акаунт