Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 822
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
От скоро съм в играта и не съм попадала на никой от изброените продукти на кибрит-специалната😇ще видим и цената 😇🙄

# 511
Някой има ли информация какви са продуктите в Prettybox?

# 512
Хубаво е да се чуят и отрицателни мнения за дадени продукти, на мен определено ми е от полза. От изброените не съм имала възможност да пробвам нищо освен Milanesi - някакъв крем за крака с мента, нов продукт който първия път направо ми изгори краката, втория път не направих тази грешка да си обуя чорапи след мазане и нямаше този изгарящ ефект, но така и с нищо не ме впечатли и така си стои в шкафа. На вас какво от марката ви хареса? Ще ми е интересно да чуя мнения 😊
Аз кремът за крака не съм ползвала, защото с този охлаждащ ефект не мисля, че му е времето, пък и не съм имала случай нещо са са ми уморени краката. Серум, лосион за тяло и маска имаше в предни кутии и тях харесах. Сега ще видим и шампоана и балсама.

# 513
Аз обожавам серума с ниацинамид на Йоргобе, но не вярвам да е пак той. Уудън Споон дропс ми беше мазен, но на по- суха кожа сигурно ще е много добър. На Сафф харесвам лосиона и ексфолианта, продуктите за лице от тяхната кутия с Кибрит не ме впечатлиха, но тогава бях бременна и много придирчива откъм аромати и текстури. Надявам се на околоочния, който не съм пробвала. На Миланеси не съм чак голям фен- маската беше хубава, както всяка друга маска, лосионът не беше уау за мен, а крио гелът за крака подарих на майка ми. Харесвам серумът за несъвършенства, но май по- скоро заради опаковката, не стм сигурна дали прави нещо🤷🏻♀ Еклад Скин маската за коса не съм имала, ще се радвам, ако е тя. Иначе техния серум за лице беше ужасен за мен- правеше кир ефект, серумът за устни беше хубав, а лосионът за тяло не беше кой знае какво, та като цяло не са ми фаворит.

Прити бокс бяха качили стори със съдържанието на февруарската кутия мисля.

Днес получих Нейл бокс мини за домашна грижа, но още нищо не съм пробвала. Не ми се струва оправдана за една маска за ръце, две мостри, салфетки, разделител и лак в ужасен розов перлен цвят.

Надявам се някой да качи съдържанието на Хей Беа Бокс.

# 514
Някой има ли информация какви са продуктите в Prettybox?

# 515
Малко отзиви за Белбокс -
А аз тъкмо съм в очакване на първата си кутия.
Явно ще е разочарование.

# 516
Аз съм 50/50 относно серума за несъвършенства на Миланеси, някои дни забелязвам по-силно действие, явно зависи и от пъпките🤣Иначе на мен маската за коса ми се падна в първата ми кутия на Кибрит. Имам чувството, че само мирише много, а ефект - почти нулев. Мъчих я около година, моята коса е дълга и фина, понякога доста утежняваше (зависи колко добре я отмия).

# 517
Аз бих взела серума на Уудън Споон от коледната кутия, ако някой не го иска, тъй като моят е на привършване вече.
Аз съм със суха кожа и Symbiosis London не ми харесват, слаби са ми - все едно нищо нямам на лицето. Същото положение е и със Jorgobe, не са за моята кожа. Единствено на Milanesi маската за лице ми допада, както и тази на Yasumi.
Другият крем подходящ за мен е от кутия на prettybox на Weleda - skin food.

# 518
Малко отзиви за Белбокс -
А аз тъкмо съм в очакване на първата си кутия.
Явно ще е разочарование.
Аз и други сме писала за Бел бокс нз дали сте върнали толкова назад🙂,че доста се изписа,върнете в началото на месец февруари коментарите✅
Иначе с една дума на мен най много ми хареса крема за лице♥️

# 519
  • варна
Здравей те дами ето е кутия за месец февруари на PRETTY BOX.

# 520

Кибрит
Мисля,че крема е доста празен като го стискам,затворен 😃
Книгата я познахте отдавна.
Другото са почистващи тампони за лице и мицеларна вода.🙂✅

Сега видях да допълня,че тампоните са двустранни.

# 521
Ако някои не е успял да си поръча февруарската на Кибрит и я иска, нека да пише

# 522
  • Стара Загора
Разочарование от Кибрит!

# 523
Ако може някой да качи снимки на февруарският Кибрит и описанието на продуктите? Благодаря!

# 524
Ако може някой да качи снимки на февруарският Кибрит и описанието на продуктите? Благодаря!
Два поста по- нагоре е качен.

Общи условия

Активация на акаунт