Ел. Уреди за мишки

• 1 334
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, има ли доволни от Ел. Уредите против мишки и от кои сте доволни

# 1
Здравейте, има ли доволни от Ел. Уредите против мишки и от кои сте доволни

Някога имахме такъв, който уж гонеше и хлебарки, и гризачи. Да де, ама имахме и зайче, което ходеше да го души и хич не изглеждаше гонено от уреда...

# 2
  • Terra incognita
Пълен бошлаф.

# 3
  • Велики Преслав
Аз на село, от мишките се отървах само с отрова. Ама го направих комплекс, като купих от почти вдички видове. Добре че не можеха да влизат в стаите, но в помещенията със животни имаше.

# 4
Никаква работа не вършат. Звукът, който издават дразни повече нас отколкото малките гадинки.

# 5
  • ...живея на последния етаж...
Електрическите котки не издават звук. Реално  като се включи в контакт, по мрежата се разпространява звук с честота, която ние не улавяме. Би трябвало само гризачите да се дразнят и да бягат, обаче ние явно случихме на глухи плъхове, защото нашите си се разхождаха около адаптора. Както каза В. Василев, само отрова ги оправя. И жива котка.

# 6
  • Велики Преслав
Зависи как си я свикнал тая котка. Аз съм ставал свидетел, как пред котката на роднини, мишката си мина, тя я видя, ама грам не се трогна. Отрова и това е. Аз съм милозлив и ми е тъпо, че съм обивал живо същество, но като се сетя какви бели правят......

Общи условия

Активация на акаунт