Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 083
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Славе Hug , с теб сме , но ме радва ,че приемаш нещата разумно . Това е животът , трябва да го приемем.
Не съм престаряла , но съм се убедила от опит ,че наистина е прав мъдрецът ,че ''каквото е писано на челото '' се случва .
Дано на нашите хубавци им е писано да станат едно прекрасно семейство Heart , ако ли не - каквото такова , аз ще си остана със симпатиите към тях .

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 12:45 от Phillipine

# 121
Здравейте хубав ден ви пожелавам Славена кураж и никакво отчайване Heart Exl
Нова пълна снимка на Ханде от програмата „Приятели на живо“

А този господин е задал въпроса
Dedikoducu Çocuk
@dedikoducucocuk
Hande Erçel’in yeni dijital projesinde partneri sizce kim olacak ?

Кой мислите, че ще бъде партньор на Ханде Ерсел в новия й дигитален проект?

Dedikoducu Çocuk
@dedikoducucocuk
Disney + bu yaz Türkiye’de, çok merak ediyorum… Bir sürü isimle ile anlaşıldı çok iyi işler geliyor

Disney+ е в Турция това лято, много ми е любопитно... Договорено е с много имена, предстоят много хубави неща

Dedikoducu Çocuk
@dedikoducucocuk
Disney + ‘dan Bir Bomba Daha!
Duyduğuma göre disney çalışmalarına soluksuz bir şekilde devam ediyor…
Cansu Dere,Tuba Büyüküstün’den sonra Eda Ece’ de disney + ile dizi anlaşması yapmış diye duydum…Detayları yakında açıklanır… Bu isimlerin dizilerini sabırsızlıkla bekliyorum

Още една бомба от Disney +!
 От това, което чух, Disney продължава да работи без дъх...
 Чух, че Cansu Dere сключи сделка за телевизионен сериал с Disney + в Eda Ece след Tuba Büyüküstün... Подробности ще бъдат обявени скоро... Очаквам с нетърпение поредицата с тези имена

Нова снимка на Керем от сета на BMW и видео
https://twitter.com/i/status/1486297617923465225

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 13:24 от sani1212

# 122
Славена💓!
Пожелавам ти чудо! И много търпение и сила!

Хубав и спокоен ден, момичета!

# 123
Славена, кураж Flowers Four Leaf Clover Hug Hands Pray

# 124
  • София
Славена Heart,
Скрит текст:
пожелавам на теб и цялото ти семейство много сила в този момент. Все пак се надявам на чудо и нещата да се подобрят. Стискам палци!!! Flowers Four Leaf Clover

# 125
  • София
Славенче   

Скрит текст:
Животът е мимолетен и понякога свършва, не когато го искаме. Трудно е да се говори в такива моменти.  Всички тук сме съпричастни към твоята болка, значи сме заедно и всички мислим позитивно и с надежда за чудо. Ако е писано ще стане това чудо. А ти трябва да се "събереш", за да можеш да си полезна в този тежък момент. Разбирам, че си силна жена. Толкова време не го оставяш и правиш всичко което е нужно. Ако можем ние тук, всяка една от нас, да ти помогнем с нещо, не се притеснявай да ни потърсиш. Силни прегръдки и целувки.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 14:18 от БлагаВест

# 126
Здравейте , прекрасни! ☺❤🎄

Навън е зима - студено и ветровито

Сладко да си пийнем кафе , и сладко да си попишем и споделим...

Flowers Hibiscus Такъв е животът и с радост , и с болка.
Славенче❤ четейки поста ти ми стана много тъжно за това , което се случва в живота ти. Не се отчайвай и не се предавай, кураж мила! Една от любимите ми мисли, която ме е крепяла и мен в тежки дни е " Няма да е все така! И това ще мине!". Хубавото в живота е, че стават постоянно промени. Когато му е тежко на човек и се пита "Кога ще свърши това ?" и даже му се иска да приключи кошмара  много бързо. Но когато човек е щастлив му се иска никога да не свършва . Истината е ,че всичко в живота минава и заминава - и лошото, и хубавото. В дните на изпитание , на трудности човек трябва доколкото може да се държи, да има нещо ,което го крепи - деца,работа, приятели, хобита, разходки и т.н. Просто нещо , за което да се хване иначе може да загуби контрол, да се отчая, когато изход няма...
Пиша това от собствен горчив опит/ доста неща минаха през живота ми/. Най-тежко е когато искаш да направиш нещо, да помогнеш на някого / например болен близък- мъж,майка, баща, дете../, а не можеш....Със смирение трябва да посрещнем участта ни и да преминем , както можем през огъня...Защото трудностите ,нещастията , ако не ни погубят ни правят по-силни от една страна, а от друга по-състрадателни. Славе , прави каквото можеш...
И недей да залиташ в друга посока. Какво имам пред вид- баща ми беше доста болен, претърпя през годините 5-6 тежки операции, но един ден се случи непоправимото....Шест дълги месеца живях с чувство за вина - всичко ли направих както трябва, дали , ако бяхме предприели друго лечение или в друга болница нямаше да е по-добре , дали не съм сгрешила аз или лекарите...Това бяха най-добрите съдови хирурзи в България, но въпреки това се съмнявах в желанието си да видя баща ми - здрав, излекуван...Просто чувството за вина ме разяде.....Докато един ден един наш познат лекар , с който споделяхме във времето не ми каза :"Спри  вече се обвинявай ! Нищо не можеш да промениш. Каквото е могло да се направи е сторено. Човек предполага , а Господ разполага! Ето аз имам две ръце и една глава , оперирам всичките си пациенти и се грижа еднакво за тях, но едни се излекуват , други -не. Аз повече не мога да направя ... ".
Затова Славенче, бъди силна, прави това, което може да се направи, включително и помощ  от близките ти. Прегръщам те силно и ти съчувствам ! Heart Не се предавай" И това ще мине!". Никое нещастие или болка не траят вечно.....

Така е устроен светът
◆◇════◇ღ💜💜💜ღ◇════◇◆
Нещо те мъчи и ти тежи,
нещо е камък на шията ти.
Ти не унивай, махни със ръка!
Жив си. Така е устроен света.
Нещо те гложди като бодил,
май във петата ти се е скрил.
Ти наведи се и го извади!
Всичко ще мине, ще преболи.
Жив си. Така е устроен света.
Има и болка. Какво от това?!
Нещо ти мокри очите, нали?
И силният плаче дори, запомни!
Трудното учи и дава крила,
щом си се справил добре след това.
Жив си. Така е устроен света,
мъка и радост - ръка за ръка.

Биляна Дар

Поплачи си , ако от това ще ти олекне. После стани, изправи се и започни да правиш нужното!
Горе главата! Помисли си , че съпругът ти , децата ти имат нужда от теб. Да те виждат , че се държиш на повърхността , че си там и се бориш ! Изпращам ти с цялото си сърце много положителна енергия за подкрепа и се моля за чудо и  изцеление ! HeartПомни ,че не си сама в страданието си , винаги можеш да споделиш с нас / повече глави винаги измислят нещо по-добро/.

Flowers Hibiscus В Турция продължава тежката зимна обстановка и обилните снеговалежи, както писах и в предишния си пост като очевидец.На много места е блокиран обществения транспорт, имаше забрана и за ползване на личен транспорт в някои места, затвориха университети, даже 3000 души прекараха нощта в мол, някои автомобили са заседнали в преспите и са изоставени, затвориха някои  пътища и магистрали....

Невероятно е , че сняг валя и натрупа в Анталия- за първи път от 29 години! По крайбрежието пишат,че не е натрупало , а по-високите места, сградите, дърветата..

Въобще доста изненада зимата комшиите, както и пътуващите за Турция.
В пресата им има много публикации, снимки  от известни личности  как се радват на снега- търкалят се в снега, бият се със снежни топки, правят си снежни човеци, возят се с моторни и обикновени шейни...Това е нещо , което се случва при тях извънредно рядко- да натрупа толкова много сняг.

Flowers Hibiscus Много турски актьори, певци , режисьори и други известни хора публикуваха снимки сред снега. Но от нашите- ни вест, ни кост...Няма публикации - те как се радват на снега ....Дано качат нещо ....

Невероятна е Ханде

И обича много кучетата

Момичета Heart,  заедно с Керем ви желая щастлив ден !

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 15:04 от akvamarin007

# 127
Маргоооо поздравления! И на всички други участници...

Мюге и Гюлшен пак са си чесали днес езиците за ХанКер обаче намесят ли се точно те ме хваща страх да ви кажа от тях първо започнаха да излизат хабери за Серенай и Керем ,че не са ОК и тн...
Първо те им потвърдиха и раздялата...
Ама не мисля,че ако е приключило нещо е заради Демет малко дизи ми идва целия този фарс.

ПП:Не съм щастлива ако е истина!

# 128
Здравейте! Извинявам се, че така нахлувам тук.
Искам обаче да попитам нещо и да споделя.
Гледам Почукай на вратата ми и много харесвам сериала. Бавно напредвам, още не съм го изгледала(знам, че е свършил скоро),но сериите са дълги и бавно ми върви.
Това е един от най-хубавите сериали, които съм гледала. А аз съм гледала много, почти всички подобни.
Така обаче, сега съм на 30 епозод, два епизода след загубването на паметта. И малко не ми допада накъде зави сериала, новия Дениз дето се появи(много харесвам актьора иначе), лигавщините на Джерен и развоя там,, това измислено изгубване на паметта и още повече завръщането на Селин.
Моля, без да ми разказвате всичко изцяло ппдскажете кога ще приключи тая сага със загубената памет, кога ще си спомни Серкан.? Още много ли има да гледам.
Все пак виждам няко кадри по групите, ще имат дъщеря Еда и Серкан, ясно че ще се съберат.
Малко съм разочарована обаче от това развитие, мисля излишно го удължават и раздухват.
Интересно ми е вие с какви усещания сте и какво мислите?
Чак съпреживявам и се ядосеам истински.
Голяма фенка съм и на двамата и изобщо смятам, че е напълно оправдан рейтинга и популярността на сериала.

# 129
  • София
Нашият курорт Банско вече е известен и на Гамзе...       

# 130

Аз попаднах на информация (слух), че Ханде и Керем са на ски почивка от няколко дни. Не знам дали е вярно.

# 131
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Незнам защо започва да ме плаши това мълчание на Керем и Ханде, дали защото някои хора имат зли езици дето само го разделят, или че се покриха и няма никакви вести около тях, но нещо почна и мен да ме гложда. Аз съм за, това те да си имат лично пространство, живота да не им е все под лупа, със сигурност и вас да ви питат едно и също нещо постоянно, би ви изнервило ( поне при мен е така). Но да се надяваме, че при тази зимна обстановка, се наслаждават някъде на топло и уютно местенце. Heart Exl

Искам да поздравя всички поетеси в нашата група, наистина са забавлявах докато ги чета, само без да се обижда Слънцето, ти скоро има Р.Д. този талант като подарък ли го получи, на колко трябва да стана за да дойде и при мен Stuck Out Tongue Winking EyeJoyHeart Hug ?
Славена, когато ти прочетох поста ми стана наистина мъчно, но искам да повярваш, че правиш всичко най- добро което можеш, да повярваш, че нещата може да тръгнат и в по-добра посока, наистина да имаш Вяра, Надежда и Търпение. Да опиташ и себе си да съхраниш, да имаш куража, че с всичко можеш да се справиш. Бъди силна! Flowers Four Leaf Clover Flowers HibiscusHeart Exl

Бъдете здрави и благословени! Revolving Hearts

# 132
Нов пост от Ханде🙈

Славенче,
Скрит текст:
Не се отчайвай и не се предавай! Кураж! Надявам се всичко да бъде наред!❤🙏

# 133
# 134
Повдигнахме стара тема, но си позволявам и аз да пренеса отговора си тук...
Каролин, ще потърпиш още 5 еп. докато Серкан си върне паметта. Вярно, този период на повечето не ни е любим, но по-нататък има още по-дразнещ. Така, че там трябва да се въоръжиш с повечко търпение Stuck Out Tongue Winking Eye

Въпреки разводняването сериала не е натоварващ и подобно на приказка краят е щастлив. Но най-вече химията между Ханде и Керем е неповторима и заради тях смятам, че си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт