Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 119
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Че има проблем, има. Но аз се надявам да е едно скарване. Дано да намерят сили да се сдобрят. Не вярвам, че Керем с лека ръка ще се примири и че няма да се бори до последно да си я върне. Ханде е доста чувствителна на тема жени. Тя няколко пъти беше наранена от Мурад. И въпреки това му прости. Ако не се беше появил Керем сигурно вече щеше да е омъжена. Проблемът в момента е точно тази чувствителна за нея тема. Това че Керем е приел един проект, в който ще има по-разкрепостени сцени, заради които Ханде е отказала. Именно това, е предизвикало у нея чувство на предателство.  И точно с Демет, за която имаше спекулации, че са имали нещо с Керем. Отделно се тиражира, че Ханде го е научила последна и то от журналистите, а не лично от Керем.  Аз също бих се ядосала ако е така. Не затова, че ще играе с друга жена, а затова, че приема точно този проект, който тя отказва. Не знам доколко е вярно, но ако е така това не е красиво. Дано да се разберат и да се съберат.  Любовта им е все още жива и силна. Ние какво очаквахме, то какво стана. И то само в периода на десетина дни. Твърдят, че в този случай пръст има и Гюлфер. Според мен тази жена прекалено много е обсебила Керем. Той не може крачка да направи без нея. И навсякъде го води без Ханде. Разбирам неистовото и желание да го наложи и издигне, но в живота има не само кариера. Не бива любовта да е за сметка на работата. Няма да забравя изказването на Керем в едно предаване HeForShe. Когато го попита водещата дали е готов за брак, той как спокойно каза че не е. Тогава аз реагирах. Всяка една жена би се замислила, ако го чуе от устата на любимият й мъж и то в ефир, пред всички.

# 226
  • Кърджали
Дали има проблем или няма, знаят само Керем и Ханде. Те са нормални хора, може да се сдърпат, може да скарат, може и да се разделят за кратко.
Керем и друг път не е лайквал снимки на Ханде (даже и предната качена от нея също не е лайкнал) . Това никога не ме е карало да мисля нещо негативно за връзката им.
Керем в момента си е зает с продуцентската компания. Може да иска да сложи в ред нещата там, ако скоро ще почва подготовка за снимки
Отделно и двамата никога не са си падали много по афиширане на отношенията им.
Ще поживеем,ще видим. Ако имат проблем, дано го разрешат. Ако не могат - света не е свършил. А може и в момента да си пият кафето заедно, без да обръщат внимание че според медиите трябва да са разделени.

# 227
  • София
Алекс, съгласна съм с всичко, ама един въпрос - какво стана с твърдението ти, че, ако тези двамата не си направят дете, това ще е истинска загуба за човечеството?? Grinning

# 228
Нека да не изкарваме Керем най черен и виновен, а Ханде света вода ненапита, моля. Когато има проблем в една двойка и двамата имат вина. И ако Ханде е толкова ревнива, колкото я изкарват, на което аз не вярвам, то на Керем не му трябва такава жена.

# 229
  • София
Аз пак да кажа - не вярвам на слуховете за Демет. Според мен, каквото и да е станало, е станало преди рождения ден на Гамзе, защото Керем не присъстваше на него. А съгласете се, това е странно. Но пък коментира и хареса снимката на Джанер, самият Джанер го отбеляза и се пошегува. Тоест не е с лоши чувства към Керем. Ето малко факти, вие си правете изводи:

1. На 18.01 Ханде качва снимка с Гамзе от рождения ден на Гамзе. Керем не я лайква.
2. Отново на 18.01 Джанер качва снимка с двете сестри и тагва Керем там, където е Ханде. Следват закачки в коментари под снимката. Ханде коментира, Джанер й отговаря. Керем коментира, Джанер му отговаря. Керем харесва тази снимка.
3. На 19.01 Керем качва новия си клип за БМВ, Ханде не харесва и не коментира тази публикация. Но пък Джанер и Гамзе са я харесали.
4. На 26.01 Ханде качва снимка с Мави, Керем все още не я харесал и/или коментирал.

При раздяла между двама души, които са в романтични отношения, никога не виня само единия. За мен в една двойка и двамата имат вина, когато става дума за раздяла. Wink

# 230
  • Кърджали
Алекс, съгласна съм с всичко, ама един въпрос - какво стана с твърдението ти, че, ако тези двамата не си направят дете, това ще е истинска загуба за човечеството?? Grinning
БРО, аз от това си мнение не съм се отказала. Наистина ще е голяма загуба за човешкия генофонд ако не си направят дете. Поне едно. Но ако е писано (а аз се надявам, че им е писано)
Може би не взимам толкова насериозно тези клюки и поради факта, знаете (да досадно става вече да повтарям) много харесвам Мехмет Асланту. За 25те че и повече вече години брак неведнъж медиите са ги разделяли з всеки път "Край, а Рая настъпи буря, Асланту се развеждат". Нито един път не коментираха публично тези новини, а то гинразвеждаха поне 2 пъти годишно ( в последните години се научиха,че няма смисъл да ги развеждат, не че пак не пробват). Бяха стигнали и до там да пишат че Асланту е пребивал жена си (и то тези клюки излезнаха във време в което в последствие се разбра че Арзум се е лекувала от рак). Пак не коментираха нищо, чак след години той е едно интервю спомена колко му е станало криво от тази новина.
Та, докато Керем или Ханде не застанат публично да кажат - нещата не са добре, за мен нещата да добре

# 231
За мен няма никакви проблеми. Проблемите са в главата на "феновете", които така и не можаха да разграничат сериалното от реалното, не можаха да приемат, че Керем и Ханде няма да демонстрират отношенията си напоказ и всеки ден искат публикации и търсят отраженията им във всякакви повърхности, мебели, вилици, лъжици и т.н. Това не е нормално, отдавна е преминало всякакви граници, болестно състояние е. И как искате след всичко това Керем да продължава да е активен, защо, за да чете всички гадости, които се пишат по негов адрес. Еми няма да е активен. Откачалките си мислят, че имат правото да изискват от него сякаш го познават лично. Керем на никой с нищо не е длъжен, нито да отговаря, нито да опровергава. Животът си е негов и ще го живее както си иска и с когото си иска.

# 232
  • София
Прави сте, Мира & Алекс! Hands Clap

Но нали знаете - мълчанието се счита за съгласие. Не съм сигурна обаче, че подкрепям това твърдение. Защото (от личен опит говоря) понякога мълчанието означава “нямам желание да си губя времето с глупости, мислете каквото искате” или “нямам желание да влизам в подобен обиден за мен диалог, затова предпочитам да замълча, пък вие си говорете - не ми пречите”. Много честно самата аз предпочитам да замълча и да се правя на ударена, не за друго, а защото знам, че с приказките си ще дам още хляб на зложелателите, а нищо няма да променя в моя полза. От друга страна, с мълчанието си показвам, че не ме интересуват и току-виж в някакъв момент да се изморят и да престанат да ме обсъждат. Wink

# 233
Аз все още не вярвам за раздяла.
Това че Керем не е лайкнал последната снимка на Ханде не то прави че са се разделили.
По съм склона съм  да  вярвам  че може да има леко спречкване по междуим но това е нормално между двойките. Надявам се скоро двамата да опровергаят всички тези спекулации по техен адрес и да натрият носовете на жълтити папараци.

# 234
Здравейте Демет отпада за сега като партньорка на Керем
Televizyon Dünyası
@TvDunyasii
Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı, romantik komedi türündeki #AşkTaktikleri 11 Şubat’ta Netflix’de!

Романтичната комедия #AşkTaktikleri с участието на Демет Йоздемир и Шюкрю Йозиълдъз ще бъде по Netflix на 11 февруари!

# 235
  • София
Момичета, не претендирам за достоверност, но преди малко изтекоха тези снимки. Твърдят, че вчера камерите са били засекли ХанКер на летището. Предполагат, че пътуват за Италия. И пак повтарям, не съм сигурна доколко е вярно.
Феновете в Туитър казват, че Керем и Ханде са преминали на детоксикация в социалните медии. Решили са да не публикуват нищо, за да няма материал за жълтурковците.
Ще изчакаме и то ще се разбере. Кои двойки не са карали и гонили. Пък след време се сдобряват и все едно нищо не е било. Скоро си мислех, че нещо не е нормално да е чак толкова  розово при тях. И те са хора като нас. И те са с различни характери.Докато си напаснат ще има от време на време и бури и сдобрявания. Защото причината, която се тиражира не е нещо кой знае колко неразрешима. Аз познавам двойка, която се разведе и след две години отвово се ожениха. Понякога една такава малка раздяла е полезна. Защото те кара да преосмислиш всичко. Започваш да разбираш дали ти липсва този човек. И ако е така, значи е твоят.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 14:23 от БлагаВест

# 236
Bell Аз пък имам си своя теория. Набързо я споделям, но надявам се, че мога да развия тезата си по-късно. Може пък Керем да е в Канада. Сестра му има рожден ден, отворило му се е свободно време и са литнали /не ми се иска да е сам/ в тази посока. Ще се съберат, ще се повеселят, ще се спасят от журналистите и ще дадат криле на феновете да гадаят. Там са, двамата са . Ако ли пък не позная...една любов винаги остава. Хубавото е, че е изживяна. Бъдете здрави и ако позная ви каня на ски. Пък ако познаете къде, чаят е от мен. Бъдете здрави Kiss.

В Канада е студено. Трябва някой да те топли.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 14:27 от st_ina

# 237
  • Плевен / София
Здравейте Демет отпада за сега като партньорка на Керем
Televizyon Dünyası
@TvDunyasii
Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı, romantik komedi türündeki #AşkTaktikleri 11 Şubat’ta Netflix’de!

Романтичната комедия #AşkTaktikleri с участието на Демет Йоздемир и Шюкрю Йозиълдъз ще бъде по Netflix на 11 февруари!

Това е вече заснет филм, а не е сериал....

# 238
  • София
Тези двамата от снимките, които споделяш, Линде, много приличат на нашите. Това за детоксикацията е много възможно. Самата аз съм ограничила доста социалните мрежи. Преди 4-5 години си изтрих профила във Фейсбук и оттогава нямам. В Инстаграм влизам по-скоро по работа и заради Ханкер, преди покрай сериала и толкоз. Wink

# 239
Споко, всичко си е наред Flowers Four Leaf Clover
От рубриката "Един блогър каза"  - ( от арабски - с Гугъл)
"От 25 години съм в шоубизнеса, като журналист, и си държа на името, като кажеш нещо трябва да имаш доказателства, а не да се намираме на празни приказки.
Има хора, които правят "къна", защото двойката се е разделила, но съжалявам, че ще ги разочаровам. Ще си останат със своята  "къна".
От няколко дни Керем Бюрсин снима активно извън Истанбул. Човекът прави филм, скоро ще започне снимки на пореден сезон на Aynen Aynen, които трябва да приключат преди началото на март, когато започва работа в конкурентна платформа във филм или сериал. Водят се преговори.
Имайте малко уважение и оставете хората на мира. Ако има нещо - те ще го съобщят. Засега - НЯМА"

Общи условия

Активация на акаунт