Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 155
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
...
А и не обичам да гледам неща, които вече съм изгледала.
Ти понеже знаеш турски като гледаш отново с различен превод и дублаж ще те впечатляват неточностите, но и ще се чувстваш сякаш гледаш съвършено нов сериал. Подозирам, че ще ти е интересно Joy

# 346
# 347
Линде💓 честит рожден ден!

Желая ти много здраве и щастие! Да бъдат дните ти пълни с радост, красота и усмивките на близките ти!

Скоро ще станат три години откакто гледам турски сериали. Бирсен винаги е давала подвеждаща информация, а този Акиф ми е мазен и неприятен. Мамашите поднасят фантазиите си за истина, а разузнаването на арабите е най-добро.
Мисля, че Ханде и Керем са уморени от това непрекъснато следене и от този "живот на показ". Надявам се излялата се помия да не им повлияе. Вярвам, че връзката им наистина е на по-високо ниво и далеч от фенски мераци, журналистическа плява и злобни завистници. Това е техният живот, с техните чувства и техните решения. Ние можем само да им се радваме и зареждаме от красотата на взаимната им енергия.

Славена,🍀

Спокойна вечер, момичета!

# 348
Здравейте , прекрасни !☺❤🌷

Линде, честит рожден ден !☺❤🌷 Нежност, позитивизъм, човечност, грижовност и добрина! Това си ти - с голямо сърце и широкоскроена ! Пожелавам ти  през новата лична година  да имаш крепко здраве, споделена любов, сплотено семейство, щастливи дни и верни приятели ! Весел празник и наздраве !

Признавам си ,че с голям интерес и удоволствие  чета коментарите ти в темата- винаги обаче са вълнуващи , емоционални и позитивни, за което ти благодаря от сърце !❤

Flowers Hibiscus По темата заедно ли са или са се разделили Ханде и Керем в турската жълта преса, а и  в телевизионни предавания се изписа и изговори много. Четох/ с преводач/ и гледах и ми се набиват две версии...
1-вата и основна версия / коментирана много в темата /- е свързана с това, че Ханде е ядосана и разочарована от Керем, тъй като научава от пресата за общ проект на любимия и и Демет Йоздемир. Това , което за мен е учудващо е ,че има цитирани и реплики в кавички в жълтата преса :
Х.:" Край , свърши се! Няма връщане назад!"  и
Х." Аз от пресата ли трябва да науча?"
К." И аз не знаех. Разбрах току-що"
Та след като ги цитират се питам - кой беше там , с тях ,за да чуе кой какво е казал?
В темата бяха изложени и факти по дати - кои снимки не е  харесал Керем на Ханде  и съответно тя на любимия и в социалните мрежи ...Така е, но много факти и обстоятелства не можем да знаем за тях. И няма как - това е техният личен живот , който засяга само  двамата.
2- та версия - че Керем искал вече да има семейство, деца , а Ханде се дърпала и той затова се дистанцирал , тъй като не виждал как да продължат заедно....
Интересно е и каква позиция и мнение заема публиката, четяща сайтове, преса,гледаща тв предавания , в социалните мрежи , във форуми и т.н. ,доколкото аз самата успях да схвана.Общото е изненадата , учудването на всички. Фендомът реагира с разочарование, с мъка и тъга  от неприятната вест  , някои по - емоционално - "скубаха си косите" , но други хора се зарадваха и не се опитаха да скрият задоволството си от новината за раздялата, тъй като двойката била "пресилено възхвалявана".
Славата е нещо , което не е за всеки. Поражда много завист и злоба.Както казват "тежка е царската корона ".
"Всяка корона на славата е в същото време венец от тръни. "- Томас Карлайл
 Ханде и Керем са млади,талантливи , красиви, известни;, те са впечатляваща житейска двойка; през 2021 г постигнаха много, получиха престижни награди. Та някои хора не могат да се примирят с популярността  и отличията им. Всичко това ще разпалва много интриги и злонамереност спрямо тях. И трябва да свикват.Но от друга страна - е големият интерес , който предизвика новината  - жълтурковците увеличиха тиражи, сайтовете им се четяха повече, и преданията също , словохотливо  се разнищваха отношенията на двамата влюбени , разбира се за тяхна сметка - на Ханде и Керем. Питам се каква е целта - загуба на репутация, омаскаряване, интрига.... Добре би било наистина да има предявен иск срещу Бирсен, Акиф / и други ако има такива/ за злонамерено разпространение на  лъжи, сплетни , слухове. Рано или късно истината излиза на бял свят, каквато и да е тя.Аз вярвам в тяхната любов.
Те са  млади хора  , които се обичат , ще има бури, разногласия , никои връзки не протичат "по мед и масло". При тях непрекъснато има вмешателство в личното им пространство, дебнат ги папараци, а журналистите търсят  сензации  с публикации , което нагнетява напрежение помежду им и  отношенията им  стават по-сложни; те не могат да живеят спокойно и нормално. А от друга страна  трудно се понася чуждата слава и ще продължават да  ги дъвчат много.
Ето  например и  затова - най- добър сериал за 2021година, актьор, актриса...Класацията показва  заслужения успех на Ханде и Керем , както и на целият екип на сериала..

С чувство за хумор бих обобщила с мисълта на великия Марк Твен :
" Слуховете  за моята  смърт са силно преувеличени".

Момичета Heart, желая ви приятна петъчна вечер и спокойни почивни дни !

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 09:38 от akvamarin007

# 349
Elle Turkiye излиза на 2 февруари.

https://www.instagram.com/p/CZSHIzNo9td/

Айше пише някой сценарий.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 21:32 от midnight__sun

# 350
  • София
Elle Turkiye излиза на 2 февруари. Heart Eyes

"Приказка за Мардин от изгрев до залез с Ханде Ерчел"
Февруарският брой на ELLE, заснет в уникалните пейзажи от Мардин.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 21:20 от Dilemi

# 351
Никак нямаше да е лошо да излезе на 2.02. Stuck Out Tongue Winking Eye (интересни са подобни дати, които четат по един и същ начин независимо дали ще подхванеш от началото или края) - но ще е по-скоро на 1.02.

П.П. опа, сега отворих линка по-горе, вярно на 2-ри ще е...

# 352
Благавест, Честит Рожден Ден и от мен !

Не брой свещичките на тортата! Виж светлината, която разпръсват!
Не брой годините,а брой приятелствата, които не се прекъсват!
Пожелавам ти много здраве, още по-прекрасни мигове и късметът да не те напуска!

# 353
Журналистите съобщават на Керем и Нилпери, че Керем и Ханде са се раздели. Joy

П.с. някакво старо гифче, но сефте го виждам и се връзва с темата Joy

# 354
Мики, Нилпер е един път. Ще й изскочат очните ябълки 🤣
Надявам се, че новината за съдене, е истина.
Защо? Защото преди години имаше някакъв блогър, който много е нареждал Ханде, че е пълна, бузеста и не помня още какво. Тогава Ханде е завела дело и преди време прочетох, че наааай-накрая го е спечелила. Не съм сигурна, че всичко е на 100% истина, но се надявам сега да е така.
Виждате при нас какви неща се изписаха, версии, теории, че дори и сценарии за нов сериал можеше да се получи. Представям си онези фенове, вманиачените, които приемат всичко за чиста монета и вярват сляпо в едно нещо, как са реагирали.

Надявам се, че в това списание, Ханде ще обясни колко влюбени са с Керем и по този начин да затворят темата за измислената раздяла.

# 355
  • София

Микиии, Rolling Eyes спря ми дъха, преди да се освестя и разбера шегата! Angry

# 356
Микиии, Rolling Eyes спря ми дъха, преди да се освестя и разбера шегата! Angry

Това тръгвах и аз да пиша. За 5 секунди сърцебиене получих. Satisfied

# 357
Напълно заслужено да са на първо място Керем и Ханде.

Един от многото любими мои моменти на Еда и Серкан, но тук Серкан не я помни заради загубата на паметта

Дано скоро двамата се появат на общи снимки че и ние да се успокоим малко

Мая

# 358
Ние докато гадаем разделени ли са, други вече са ги оженили Joy Забелязах наскоро в бг страницата на Керем в Уикипедия са добавили, че Ханде му е съпруга Satisfied

# 359
Ние докато гадаем разделени ли са, други вече са ги оженили Joy Забелязах наскоро в бг страницата на Керем в Уикипедия са добавили, че Ханде му е съпруга Satisfied
Ти знаеш ли как ми се върти в главата, че някой е позабременял и се покри от полезрението на фотографите 🧐 За Керем говоря.. Не. Бъзикам се за Керем, но помня онова стори, на което ми се стори, че Ханде е хванала. Тя махна сторито. По незнайни причини. Отскочих да й поразгледам по-щателно профила пак, няма индикации за такива Благи вести, но от един час ми се върти колелото и все й гледам коремчето, което си е плоско на всяка снимка 🤣
Не приемайте поста за сериозен, само си говоря какви щъркели са ме клъвнали!

Общи условия

Активация на акаунт