НОЕМВРИйчета 2❤2❤ Тема 7

• 23 041
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Ехо, как сте ? Здрави ли сте , живи ли сте ..?? Съвсем спряхте да пишете.
Аз да се оплача . До сега зъбите не се усещаха толкова , но кучешкитеееее....😭😭😭 то е рев, тръшкане , мрънкане , неспане , денем , нощем ...драма за всичко . Остана още един и направо съм на ръба на оцеляването . Не остана и помен от милото ми добро дете.
Утре ще ходим да пробиват ушенцата и да купим едно зайче /живо/, дето стоя около час да му говори нещо пред аквариума . Та освен с две кучета и 10 рибки ще се сдобием и със зайче 😁 надявам се да опазим животинчето от набезите на децата и да се чувства уютно и щастливо вкъщи .
Това е май новото при нас 🙄

# 91
  • София
Заек в аквариум.. не е добра идея Grinning

# 92
  • Варна
То май в магазина е било в аквариум? Thinking Това ме подсеща как веднъж се разхождахме в едно село, в търсене на къща за купуване, и попаднахме на една жена, която ровичкаше нещо в двора. Заговорихме я и в последствие се оказа, че изкарала домашния заек да го напече слънцето и сладура беше сложен в някакво голямо корито. Той просто гледаше тъпо и мърдаше мустаци. Joy Учудих се, че не бяга из градината.

ivanamar, адмирации за това, че отглеждате толкова животники Hands Clap Heart Ние имаме само една котка и понякога дори тя ми идва в повече покрай поразиите, които прави. Иначе супер много обичам кучета и си мечтая да имаме, но нямам доверие на себе си, че ще мога да се грижа за него. Disappointed Иначе Борко изпитва огромна любов към всякакви животни, редовно се спираме да гледа улични котки и кучета, а съм сигурна, че и на плъх ще се зарадва, ако срещнем. И мравки много обича да си ги гледа. Вкъщи, ако не мога да го успокоя, изваждам скрития коз "Хайде да видим какво прави котката" и веднага се ухилва. Напоследък се научи и да го милва внимателно, така че да не избяга.
Иначе на Борко също му избиват последните зъби и е ултра крив. Но съня му вечер е бетон (още благославям unicorn baby), само през деня ми спира тока. Добре, че времето се пооправя и се разхождаме малко повече вече. Иначе оцеляваме с постоянно гризане на ябълки.

# 93
Такаа...от днес имаме зайче "Калинчо" 😁
В магазина беше в аквариум , ние го снабдихме с клетка и от време на време ще се разхожда волно из къщи .
Котка и ние имахме до преди две години , но почина от старост и вече коте не искам , много поразии правят, много косми пускат и е голяма хамалогия да се подържа чисто с коте . Кучетата ни са Ши Тцу не пускат косми , разхождат се за кратко защото самите те се уморяват и се отглеждат сравнително лесно . Много са мили и кротки , нямам нищо съсипано вкъщи от тях . Зайче до сега не сме гледали , дано да се справим и животинчето да се чувства добре при нас .

# 94
  • София
Честит Калично Heart Бил е в терариум, не в аквариум, обзалагам се.
Ние имаме куче и леопардов гекон - и двете са осиновени. Държа геконката далеч от бебето обаче, защото е лесно уязвима, а детето ми е хуна.

На нас не знам какви зъби избиват вече, обааааче ревът е пословичен. Да чукам на дърво, още спи добре и е добре с други хора, но с мен и мъжа ми е чудовище. Вика, мята, крещи, разревава се от 0 до 100 за части от секундата, иска си бибата, претенции за храна... и какво ли още не. Кофти период е сега. Много ми е трудно да го харесвам. Нямам търпение да стане пак слънчице.

# 95
Моята е още с 4 зъба на 1г и 3м, но се виждат доста побелели и явно я мъчат, защото и при нас рев, истерии, мрънкане. Не, че беше слънце преди това Grinning както доста пъти се оплаквах, но беше търпимо.
На каката абсолютно не давах биба извън времето за сън. На малката бутам при всяка възможност, защото не мога да я търпя Joy
Корема доста ми порасна и вече наистина ми става трудно, но тепърва започвам и още е рано да се оплаквам.
Откри катеренето, до преди 15 дена не се сещаше беше страхлива, но сега се катери по възможност на всякъде стълби, маса, стол, влачи стол за да се може да се катери върху плота Rolling Eyes ама аз имам тренинг от кака ѝ и изобщо не се впрягам. Ако ще пада, пада,  много рядко може да се попречи.

# 96
Моят засега горе-долу лесно изкарва зъбите пу-пу, вече са 14. Има дни, в които помрънка повече, но не е много зле.
Иначе си се тръшка и реве за всичко, което не му позволявам и не става на неговата, това вече е нетърпимо 😁
Катери се от месеци навсякъде, обезопасила съм, доколкото е възможно, имам му доверие в повечето случаи, но от качването на плота се страхувам. Той е доста внимателен, но все ще се случи да залитне и сериозно да си разбие главата от такава височина. Правя големи заграждения, за да го спра, иначе по цял ден ще се катери и ще го свалям.

Бях писала преди време за нощното отбиване и сън- засега нещата са много добре, доволна съм. Спи 12часа  горе-долу с 1-2 събуждания, рядко 3, като аз почти не се събуждам да му бутна бибата 😆 Вечер лесно заспива, повърти се до мен десетина минути и заспива.

# 97
Има ли деца, които ползват биба и да спят в отделна стая ? През нощта как се справяте? До 2 месеца ще се преместим и децата ще имат собствена стая точно срещу спалнята. Имам намерение да спят заедно с каката в детската стая. Но през нощта се буди по няколко пъти за биба и не знам как ще се справя. Идеята е те да свикнат в стаята си за да може като дойде бебето да се настани до нашата спалня.
Не искам да си мисля, че ще се налага всички да спим заедно Joy при наличие на свободни стаи.

# 98
  • София
И в къщи се играе "Катерачът" Grinning. Лошото е, че все залита, подхлъзва се, изпуска се и пада. Редува цицини със синини по краката и постоянно ме изправя на нокти.
Със зъбите е много много назад, едва 4 има и 2 други още стоят на бели ръбчета вече месец. Страшно бавно пробиват Confused

# 99
Nunu, не мога да помогна с биберона, тъй като Мартин не използва.
При нас много "драматизъм" има последните седем дни:
1. Миналия понеделник карантинираха групата на Марти от яслата заради болна лелка. В неделя му изтече карантината.
2. От събота започна да ми вдига висока температура и след Нуфюрофен да я смъква. Рязко вдига и рязко смъква.
Чух се днес с педиатърката, разбира се каза КОВИД и искаше да изпише антибиотик. Разбрахме се след час пак да ѝ звънна и повече не успях да се свържа.
Отидохме на частно да го погледнат и докторката каза категорично, че температурата е от зъби Scream
Нямам думи за здравната ни система!

3. Хубавата новина е, че през изминалата седмица разбрах, че съм бременна. Още е много рано за преглед и си кротувам. Много ми е нереално, че стана по естествен път и сме много щастливи.
Дано всичко е наред и октомври посрещнем новия член на семейството.

# 100
Междудругото покрай познати гледам, че на всички деца изписват антибиотик.
Моят с положителен тест пи само витамини и капки за нос слагахме.
Всички са с различни симптоми, някои без симптоми, така че не бих разчитала, че са зъби, ако е бил контактен. Моят беше контактен и след няколко дни вдигна 37.3 и бях сигурна, че е Ковид, затова направихме и тест.  Аз и мъжът ми нямаме абсолютно никакви симптоми, не знам дали ни е заразил изобщо и как сме се опазили, при положение, че спя с него лице в лице 😁

Честито за бременността, ще имат много близки рождени дни 😊

# 101
m-angel поздравления за бременноста!
Не бих дала антибиотик без тест или изследвания, които показват, че е наложително. Някои лекари изписват антибиотик все едно е Парацетамол Rolling Eyes може да е ковид, но пак бих дала антибиотик само в краен случай наистина ако е наложително.

# 102
Благодаря.
Решихме, че ще задържим приема на антибиотик.
Консултирахме се и с друг лекар, който е на мнение, че дори и да е КОВИД, не е нужно да се пие антибиотик. В сряда имаме уговорка пак да се чуем и ако има нужда да го прегледа.
Не искам да ходя в лаборатория да му пускаме тест, че ако наистина е зъби, то тогава имунитета пада и като нищо да лепне нещо.
На мен снощи също ми мина мисълта за зъби. С много старание от моя страна се храни, което по принцип не е така, а вика "Ам, ам".
За съжаление неуспешни бяха опитите ни да надникнем с баща му в устата.

# 103
Честито, лека бременност❤❤❤

# 104
Nunu, не мога да помогна с биберона, тъй като Мартин не използва.
При нас много "драматизъм" има последните седем дни:
1. Миналия понеделник карантинираха групата на Марти от яслата заради болна лелка. В неделя му изтече карантината.
2. От събота започна да ми вдига висока температура и след Нуфюрофен да я смъква. Рязко вдига и рязко смъква.
Чух се днес с педиатърката, разбира се каза КОВИД и искаше да изпише антибиотик. Разбрахме се след час пак да ѝ звънна и повече не успях да се свържа.
Отидохме на частно да го погледнат и докторката каза категорично, че температурата е от зъби Scream
Нямам думи за здравната ни система!

3. Хубавата новина е, че през изминалата седмица разбрах, че съм бременна. Още е много рано за преглед и си кротувам. Много ми е нереално, че стана по естествен път и сме много щастливи.
Дано всичко е наред и октомври посрещнем новия член на семейството.
Честита Бременост.
Пожелавам да е лека .
Разхождам се .
Наслаждавай се .
Всичко да е наред.
И Октомври месец да се роди живо и здраво бебенцето.
❤❤❤❤❤Ще се радваме ако споделиш как протича бременоста ти .
Още веднъж бъдете живи и здрави и много щастливи.
Успех

Общи условия

Активация на акаунт