За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 100

• 25 673
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Малкия от както смених ме 2 ка памперс минахме на 3 ка гащички .
Сега е на 5 ца и сами по удобни за ползване.
Около 13 кг е

# 541
Тъкмо щях да питам откога може да се ползват гащички. Танче, твоето дете какви ползва?

# 542
  • София
Welt, колкото можеш по-рано. Аз чак на 4ката се усетих за гащички. Направо се преродих с лесната смяна за секунди. За второто вече ще си знам.

# 543
Аз почнах с гащички от трети размер.
Обуването на памперс за мен обаче е много по-лесно от гащите. Но пък като че ли по-хубаво прилягат навсякъде.

# 544
Тъкмо щях да питам откога може да се ползват гащички. Танче, твоето дете какви ползва?

Аз ползвам гащички на памперс и съм много доволна .
Много рядко ми се е случвало да пропусне.
От раждането ползвам тази марка.
След като 2 ката му стана тясна като размер преминах ме на 3 ка .
Мисля че на 3 или 4 месеца започнах да купуваме памперс гащички.
Аз мисля че като 2 ката не им става на бебетата и минете на 3 ка може да ползвате гащички.
На мен поне лично смятам че са по удобни

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 14:57 от Tan4eto.29

# 545
Аз ползвам 5 номер като детето е под 10кг. 4-та му става, разбира се, но му стиска на крачетата. И ми се е случвало да пропусне. 5-та е с по- малко от половин сантиметър по-дълбоко, но пък му е идеална иначе. Но трябва да отбележа, че ползваме доста непопулярна марка/и, та може да има разлика в размерите.
Гащичките по същия начин. Използвам откакто има като номерация, мисля беше 3. Стандартната пелена обаче ми е по- лесна за смяна, не се налага да събличам цялото дете.

# 546
Тъкмо имам въпрос за гащичките на Pampers - нормално ли е да й се отбелязват на коремчето на бебка? Уж сме взели точния размер - тя е около 7 кг, взели сме 4-ка гащички, които са за 8-14 кг и ластикът горе й оставя следи на коремчето. Дали това значи, че й стяга?

# 547
Тъкмо имам въпрос за гащичките на Pampers - нормално ли е да й се отбелязват на коремчето на бебка? Уж сме взели точния размер - тя е около 7 кг, взели сме 4-ка гащички, които са за 8-14 кг и ластикът горе й оставя следи на коремчето. Дали това значи, че й стяга?
Щом и оставят следи значи я стягат.

# 548
Сироп за кашлица колко е годен след отварянето понеже го отворихме май 21,сега има малко до 08м 22 г е годен, но се чудя дали да й дам от него или нов

# 549
  • Somewhere beyond the moon and stars
Сироп за кашлица колко е годен след отварянето понеже го отворихме май 21,сега има малко до 08м 22 г е годен, но се чудя дали да й дам от него или нов

Обикновено са годни един месец след отваряне. След почти година аз не бих го дала, честно казано, по-добре да се купи нов.

# 550
  • Пловдив
Отворен сироп съхранявам в хладилника и не спазвам изхвърляне месец след отваряне.

# 551
Отворен сироп съхранявам в хладилника и не спазвам изхвърляне месец след отваряне.
Те нарочно правят така за да купуваме постоянно.
Аз също слагам във хладилника и гледам датата на срока.

# 552
Моето преди 2 седмици беше 9030кг и сме с гащи 4ти размер. Няма начин да не се отбележат, то има една педя ластици, детето все в някой момент се опира върху тях. Самите гащи са доста еластични, щом при моята шишка има аванс още, въобще не мисля че са ви тесни.

# 553
  • София
Памперс гащи 4ка носи до 10кг и малко. Не виждам причина да са малки. Може да тествате с друга марка същия номер да видите как ще е. Да не е дрехите да стискат и от там да се отбелязва и памперсът?

# 554
Да майките на момченца..

Днес забелязах, че едната топка е една идея по-голяма от другата.... Преди баня, като махнах памперса, явно от жегата, но се бяха и опънали, та тогава видях разликата осезаемо .

Аз, че ще питам педиатърката утре, е ясно, но ... Забелязвали ли сте подобни "аномалии"?

Общи условия

Активация на акаунт