Къде в Пловдив - 94???

• 33 462
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Имаше едно място на бул. 6ти септември, след Фламинго, посока бул.Руски. Прозорче на нивото на тротоара на самия блок. Ползвала съм ги, но преди години. Сега не зная дали съществува още.

# 76
  • Пловдив
Мисте, намери ли часовникарите? Да пращам ли локация?

На мен ми трябва кинкалерия или ателие, където могат да сложат ново копче тик-так.

В Тракия, в ТЦ "Сани" има един обущар, той слага тик-так.

# 77
  • Пловдив
Падна ми батерията на тел, но успях да прочета Духи и намерих Simple Smile Само 1 е там, но свърших работа.
Мерси.

# 78
От къде мога да купя утре памперси за възрастни XXL? От Тракия съм, но ще ходя до Инфекциозна клиника. Някъде по път да спра да закупя необходимите неща.

# 79
И аз за часовник да питам - искам да сменя кожена каишка на ръчен мъжки. Къде?

# 80
На ул. Петко Д. Петков има такъв магазин. Точно срещу ДМ. Но ще Ви излъжа ако Ви кажа , че утре работи със сигурност. Ако решите може да проверите.
От къде мога да купя утре памперси за възрастни XXL? От Тракия съм, но ще ходя до Инфекциозна клиника. Някъде по път да спра да закупя необходимите неща.

# 81
Във всяка аптека има. В Кауфланд също.

# 82
За Кауфланд не се сетих. Погледнах в Т-маркет на Цариградско, но имаше само детски и ти малко видове.
Благодаря.

# 83
И в Капана има часовникар. Не съм използвала услугите му, за да изкажа мнение обаче за цени. Срещу входа на ресторант Софра, на улица Железарска.

# 84
Памперси за възрастни има в почти всяка аптека. Тази на светофара на Пещерско, към Инфекциозна е много добре заредена с такива неща, всякакви размери. А Кауфланд ви е по път, веднага след прелеза.

# 85
  • Пловдив
И в Капана има часовникар. Не съм използвала услугите му, за да изкажа мнение обаче за цени. Срещу входа на ресторант Софра, на улица Железарска.
Този е много зле. Майка ми два пъти сменя каишка при него, на първата седмица кожата започва да се лющи. Първият път помислихме, че е случайно, но се случи отново.
Мъжът ми е сменял батерия, също за много кратко време се изтощи.

# 86
lili_78 , благодаря за информацията!
Аз мислех по-нататък във времето да ходя за смяна на каишка там, но щом не е ок, ще се насоча към някой друг.

# 87
Я да попитам, докато сме на тема часовникари, магазинът за часовници на втория етаж в Халите, съществува ли още? Там съм сменяла кожена каишка и още не е мръднала, а беше преди пандемията.

# 88
  • Пловдив
Аз съм много доволна от споменатия часовникар на ул.Раковски (срещу входа на Дм). Винаги много бърз и коректен, пита скъпа или евтина батерия искаш, всичко пред очите ти.
Изтъркването на каишките най-вероятно е, защото са китайски и смотани, но това не оправдава въпросния господин, освен ако цената му не е съобразена с това, в което се съмнявам...

# 89
  • Пловдив
На "Железарска" преди две години сменях каишка - всичко й е ОК. Но едва ли става въпрос за същия човек, защото не беше срещу Софра, а още в началото на улицата, като се идва от спирката преди тунела. То си е магазин за часовници всъщност. Иначе батерия съм сменяла в магазина за часовници, който е на подлеза на Понеделник пазара.

Общи условия

Активация на акаунт