Манго тема - 18

• 85 530
  • 963
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Имам тези обувки, но кожения вариант. Много са хубави на живо и са доста удобни с този ток. Имам кафяви, сега поръчах черни, тази седмица трябва да дойдат. Тези са по-евтиният вариант и не знам как ще са. Аз бих дала още 20ина лева и бих взела кожените. Като цяло съм доволна от обувките на Манго, за цената са си идеални (когато са намалени). На външен вид също са хубави.  Цените на Кларкс и Геокс са доста по-високи от тези на Манго, така че е нормално да има разлика в качеството. Никак обаче не са лоши, имам много чифтове техни обувки и съм доволна.

# 121
  • sofia
И аз съм като цяло доволна от обувките на Манго (ест кожа).

# 122
На Геокс високите обувки напоследък - последните 2-3-4 години, никак не са удобни, с твърди подметки са и много болят стъпалата след свалянето им. На Тамарис не всичко е отлично също. За обувките на Манго съм имала и много добри попадения - повечето преди години.

# 123
  • Русе
И аз харесвам много обувките на Манго, но съм уцелвала и неудобни. Иначе са ми точно в моя стил.
*Logan ако имаш линк на кожените ще се радвам да ми пратиш Simple Smile

# 124
  • София
Сега погледнах имейла си от поръчката, защото не ги намерих в сайта и аз. Виждам, че са били още намалени от моята цена и явно са се изчерпали. НО трябва да се извиня, защото се зачетох в описанието и всъщност и моят вариант не са истинска кожа, а някакъв изкуствен материал. Толкова приличат на кожа, че даже не се бях замисляла, че може да не са. Извинявам се. Като дойдат тази седмица ще видя какъв е материалът според етикета и ще пиша.

# 125
Като е станало дума за обувки, някой има ли тези, да каже как са?

Поръчах ги заедно с тези дънки и ги чакам

А, още нещо, някой получи ли капитонираното яке в зелено-златисто (което беше много уголемено) в някакъв по-малък размер да каже също как е? Аз върнах моето и не посмях да поръчам друго. Замислих се, дали и Л не би ми било голямо и реших, че не ми се занимава пак да връщам.

# 126
А, още нещо, някой получи ли капитонираното яке в зелено-златисто (което беше много уголемено) в някакъв по-малък размер да каже също как е? Аз върнах моето и не посмях да поръчам друго. Замислих се, дали и Л не би ми било голямо и реших, че не ми се занимава пак да връщам.
Голяма дилема беше и при мен, поръчах номер нагоре М, обаче за първи път купувам нещо оувърсайз и не можех да се възприема, много торбесто ми се виждаше и тези висящи ръкави в раменете....Да върна ли, да поръчам ли С - домързя ме. Но то наистина е страшно комфортна и пипната дреха, та в крайна сметка си го подносих и вече свикнах Smiley. 3-та седмица не съм го свалила от гърба си.

# 127
И на мен, даже ми ги преведоха днес.

Пак им писах. Ще звънна, ако нямам отговор. Абсурдно е. Не виждам защо ние да плащаме безумното връщане за стока, която трябва да се бракува.
На мен ми отговориха, че ще ми възстановят сумата и да очаквам превод през следващите дни.

# 128
  • София
Здравейте,
Днес получих първата пратка с якето, което миналия четвъртък хванах за 13,99 лв и бързо го пуснах с доставка за 21лв. Доволна съм, попадение си е, малко се притеснявах да не ми  еголямо, защото е от Виолата М, а иначе нося L, XL, но ми е добре.
https://www.mangooutlet.com/bg/plus-size/coats/long-collar-quilt … 7080568.html?c=05
В понеделник чакам още 1 пратка. Дано там да няма изненади.

# 129
  • ...на безопасно
За втори път го поръчах това яке.
Определено си е попадение. Переш, центрофужиш, не мърда.

# 130
Някой ако има такова излишно, ще го отърва
Жалко, че не съм го видяла

# 131
Поръчах S от тази Виолета, надявам се да ми стане.  Нося L от "стандартната" номерация. Малко след дъжд качулка, но имате ли отзиви? Вталено, късо, как стои?
https://www.mangooutlet.com/bg/plus-size/jackets/leather-biker-j … 7042004.html?c=09

# 132
  • Варна
Поръчах S от тази Виолета, надявам се да ми стане.  Нося L от "стандартната" номерация. Малко след дъжд качулка, но имате ли отзиви? Вталено, късо, как стои?
https://www.mangooutlet.com/bg/plus-size/jackets/leather-biker-j … 7042004.html?c=09
Якето е хубаво,вталено,но не е късо.Размерите може  да ги съпоставите тук  Discover your size
По принцип не смятам,че разликата е 2 номера,но дано да бъркам.

# 133
Якето е хубаво,вталено,но не е късо.Размерите може  да ги съпоставите тук  Discover your size
По принцип не смятам,че разликата е 2 номера,но дано да бъркам.
Някъде бях мяркала мнение за някакво яке, че било късо. Аз не държа да е късо, както изглежда на снимките ме устройва. Пак тук съм чела за връхни на Виолета, че се поръчват два номерас надолу от тяхната номерация. Доколкото гледах съпоставката трябва да съм уцелила, но ще разбера като дойде Simple Smile
Благодаря за включването Flowers Hibiscus

# 134
Аз съм Л, от Виолета взимам С.Не съм взимала яке от серията, но все си мисля, че ще отговаря.Взех едно палто,  леко оувърсайз-Ска и наистина си беше широко, дадох го на майка, която е ХЛ и и е супер.

Общи условия

Активация на акаунт