Манго тема - 18

• 85 541
  • 963
  •   1
Отговори
# 180
Някой да помогне, кое е сакото на този панталон? Иска ми се да си направя костюм, че е конкретно червено. https://www.mangooutlet.com/bg/women/trousers/belt-suit-trousers … html?c=70&n=1
https://www.mangooutlet.com/bg/women/jackets-and-overshirts/esse … html?c=70&n=1
Но не е налично Sad

# 181
Това се изчерпа преди месеци. Аз го следях в синьо.

# 182
Ахааа, ясно...не заподозрях, че става дума за спортна стока...през тел.не го отварям. Но и не мога да дам мнение, такива спортни чантички не съм поръчвала, носила и т.н.
Получих коженото яке Виолета, С. По "стандартната" номерация съм Л и това ми заспа. Много ми харесва моделът, но цвета е малко ...сещате се...Като за готско кафяво яке си представях друг цвят, но ще си го нося с кеф...
В другата поръчка 2 панталона от тези- в черно и розово.
ЗдрВей, Как стоят тези панталони с тази връзка? Декоративна ли е връзката, има ли нужда от нея?
На по-едър човек, ако си върже и панделка на корема…

# 183
  • София
Дойдоха ботите, за които питах - за тези пари са супер по мое мнение. Кожата нагоре е сравнително мека, а подметката е доста стабилна. Аз поръчах 38-и номер, но има място да се сложи и стелка, защото отвътре нямат подплата  и би било добре да има нещо допълнително. С две думи  - доволна съм.

# 184
  • Пловдив
Аз също получих ботите днес, на живо ги харесах повече. Никога не съм носила подобен тип обувки, на първо четене са малко тежки, с хубава кожа. За първи път ми се случва да има остатъци от лепило по обувка от Манго (по ципа на дясната обувка), но мисля че ще успея да го отстраня. Твърдо нося 38-ми номер, поръчах 38 и ми заспаха точно с нормален чорап. Не мисля, че има място за стелка. Като цяло - не съжалявам за покупката, доволна съм Sunglasses

# 185
  • Варна
Понеже сте на тема боти, да дам малко ъпдейт на тези, които поръчах през ноември за дъщеря ми. Много, много е доволна. Първоначално каза, че са малко твърди, но кожата е качествена и бързо омекнаха. Оказаха се и изключително удобни за дълго ходене. За пръв път купувам обувки от Манго и се радвам, че се оказаха хубави. Simple Smile

# 186
MarietaYo, аз съм голям размер (42- 44, Л) и се харесвам с тях. Леко ги "изсулвам" така да се каже, но ако са по- нагоре, седят като на моделката ( като височина на колана). Като цяло уголемява с връзката, да, но аз не се вълнувам май- харесвам се, интересен модел е, супер удобен...Коланчето си е съвсем функционално, не е декоративно.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 22:03 от Анонимен

# 187
  • Пловдив
MarietaYo, аз съм голям размер (42- 44, Л) и се харесвам с тях. Леко ги "изсулвам" така да се каже, но ако са по- нагоре, седят като на моделката ( като височина на колана). Като цяло уголемява с връзката, да, но аз не се вълнувам май- харесвам се, интересен модел е, супер удобен...Коланчето си е съвсем функционално, не е декоративно.
А уголемен ли е и с колко - за 40 номер дънки - пак ли същия да взема? Платът според теб дали ще избелява лесно?

# 188
Змейковица, платът ще избелее бързо, да, така ми се струва. Аз не съм го носила много пъти черния, но почти съм сигурна, че ще падне скоро цвета. Платът е много мек. За 40 размер това са мерките: талия- 42см., ханш- 53см. ( меря където свършва джоба от долната страна), дължина на крачола по вътрешния ръб- 69см. - много късо звучи, но си е съвсем стандартно на моите 170см.

# 189
  • Бургас
Момичета, това палто има ли го някоя или поне да го е виждала? https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats/double-breasted-wool- … 7094386.html?c=49
Много му се чудя. Исках синьото, но отдавна е изчерпано. Това тъмно зелено ми изглежда направо като черно, а черно не искам.

# 190
Аз вчера получих този модел в синьо, М-ка, отговаря. Но цената беше друга.

# 191
  • Бургас
A хубаво ли е? За синьото и повече съм съгласна да платя, толкова ми харесва този цвят.
На мен ми трябва XS, но все не мога да уцеля наличен номера.

# 192
На мен ми харесва много. Ще дебна и черното.

# 193
Момичета, на кой мейл мога да им попмрънкам, че ПАК имам отказан продукт, реално заради него пуснах поръчка, нямам 100 лв, така че е с платена доставка.
Видях едни дънки, които много харесвах, имаше мой номер, вероятно 1-2 бройки да са били, насъбрах още 4-5 неща и пуснах снощи поръчката. Днес дънките са отказани. Sad
Не мога обаче да разбера ще ми опростяват доставката в компенсация ли?
В история на поръчката имам поръчката с обявена сума най-долу и включени дънки+доставка.

Зная, че нищо няма да стане, ама пък да се оплача, че ми врътват тоя номер за пореден път Rage

# 194
То си пише , че е безплатна доставката.
Откажете поръчката, оплакването няма да помогне.

Общи условия

Активация на акаунт