Манго тема - 18

• 85 068
  • 963
  •   1
Отговори
# 840
Ххх, че как така, от аутлета е и цялата сума с доставката е 43лв…до адрес и, не до офис

# 841
По-добре си я вземете. Някак не е редно да отказвате пратка, която пътува от Испания до тук. Особено за тази сума.

# 842
Здравейте.Някой с отзиви за тази рокля като размер.Колебая се между С и М.Почти всички рокли от Манго са ми М,но  последната пък беше доста умалена и ми стана Л.Някой от М размер е можело да взема С.Пълно тото.

# 843
  • Popovo
В Mango outlet добри намаления.
Любимите ми пуш ап дънки по 13 лв.
Който ги харесва, да напада.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 09:56 от reni1111

# 844
  • София
Този Pre-Blackfriday ми е малко странен - хич не са ниски цените на повечето неща....И имам спомен от миналата година, че за самия Blackfriday не беше останало почти нищо....
Да не говорим, че сега няма от кожените якета на добра цена....Аз имам 3 невероятни, естествена кожа, разбира се, купувани за по 60лв....

# 845
Тъкмо щях да питам това ли им е намалението?Чаках го с нетърпение, а сега се чудя на тия цени.

# 846
  • Бургас
Не е това намалението, но някои неща са на добри цени и на същинския ЧП може да ги няма.
Като дънките по-горе. Аз също много харесвам модела Ким и поръчах 2 чифта в различни цветове. Цената им сега е супер. И една рокля слоижих да им прави компания. Доставката все още си е 7 лв.

# 847
  • Popovo

Аз пък по-ниски цени на пуловери и дънки не съм виждала скоро.Но.....зависи кой от какво има нужда.Аз съм доволна.С якета от Манго съм се запасила до края на живота си сигурно.

# 848
И аз след разглеждане по-обстойно заредих тениски и дънки.Надявах се на сака, трябват ми, а изпуснах предния път, но няма нищо.Децата пак ще намажат, а за мен дънки ще взема.

# 849
  • София
Е има парцалак за по няколко лева, то винаги има...
Въпросът е, че добрите неща не са на ниски цени като едно време. Пазарувам от Манго от поне 7-8г и тази година слабичко ще бъде

# 850
Аз изобщо не бях доволна от вида на черните Ким скини , както и от промазаните. Бяха и уголемени.
Показаните от поръчката последни също съм поръчвала, бяха много нееластични и неудобни.
Препоръчвам това поло, много е фино и стилно в черно:
https://www.mangooutlet.com/bg/women/t-shirts-and-tops-long-slee … irt_27001297.html

# 851
  • Бургас
Ех, аз точно черните поръчах 36 номер, а се чудих между него и 34. Значи ще са ми големи.
А във вида им какво не ти хареса?

# 852
  • Popovo
Ех, аз точно черните поръчах 36 номер, а се чудих между него и 34. Значи ще са ми големи.
А във вида им какво не ти хареса?

Имам ги в размер 38 и си отговарят, и са ми удобни.Хубав наситен черен цвят.Предните години сивееха.Жалко, че днес точно 38 нямаше от черните.

# 853
  • Сливен
Има ли някакво ограничение на брой артикули,които могат да се сложат в кошницата?
Слагам в кошницата,показва ми бройките и като искам да видя кошницата ми дава че е празна,а са 29 артикула

# 854
Нося 36 , но тези ми бяха свободни и ги взе съфорумка.
Не знам, нещо в плата не ми допадна, имам от Синсей черни и определено изглеждат по- добре.
По каталожните снимки изглеждат сивеещи, но реално са черни.

Общи условия

Активация на акаунт