Манго тема - 18

• 85 045
  • 963
  •   1
Отговори
# 90
  • Сливен
Аз писах през контактната форма за тотално объркана поръчка в понеделник,прикачих и снимки.За моя изненада в сряда ми отговориха да я върна и на мейла от който ми писаха да пратя снимка на бележката с пощенските разходи.
И това ми е последното поръчване от тях.Много им харесвам дънките,но вече ще си ги поръчвам на абаут ю,по-скъпо е ,но връщането и комуникацията е в пъти по-лесна.
Писна ми да треперя какво ще дойде и в какъв вид.

# 91
И мен ме чака пратка в Еконт.
Чудя се дали да я отворя и проверя какво има, ако не е това което поръчах, направо да я  връщам на момента, може ли?

# 92
  • Сливен
не,няма опция преглед.Може да я откажеш само.

# 93
Жалко, нямам кой знае какви неща вътре ама 170 лв е поръчката и се чудя какво да правя. Не ми се иска да са сбъркани.

# 94
Аз досега не съм имала проблем. Мисля да им пиша и да го нося директно в пощата, няма да ги чакам да ми отговорят…

# 95
Момичета имам проблем.Не ми се зареждат историята на поръчките от известно време.Трих бисквитки и каквото се сетих,но не се оправя ,до сега не ми

Влизате като гост с мейла и номера на поръчката, и се заявява връщане, пробвах и вече Еконт взеха пратката Simple Smile
Точно така и направих и аз, но понеже пратката беше с наложен платеж и не съм предоставила IBAN, сега не ми зарежда по никакъв начин опцията за банкова сметка. Не знам сега какво ще последва...изобщо куриер ще дойде ли?
Да ще дойде, а сметката е друга драма, пишете им мейл, ако не го отбележат сега, когато пристигне при тях, след около 10 дни, ще получите мейл и на него отговорете с номера на сметката, при мен се получи. Може и по телефона, имат eng support. Но така или иначе, вече просто няма да поръчвам през техния сайт, коректни са, но много бавно, с доста обяснения и мейли, сравнено с About You, FD и Аnswear Simple Smile

# 96
  • София
Здравейте, подарявам тези обувки, размер 37. Само куриерската услуга е за получателя:

# 97
Цяла сага е връщането към тези смешници... На 7 февруари дойдоха най-накрая от Еконт,  за да бъде направено връщането. Взеха артикула, но от тогава досега (8 дни) никакво потвърждение, че са получили стоката тези смешници от Манго. Колко горе-долу време ви е отнемало времето от физическото връщане през куриер, до потвърждението от тяхна страна, че са получили пратката. И съответно, колко време след това връщат парите... Писах мейл, няма отговор 2ри ден вече. Вече 3 пъти им звънях за връщането като цяло, омръзна ми да се набивам с пари за телефонни разговори с тия смешници. ПОВЕЧЕ, НИКОГА !!!

# 98
Връщах преди десетина дена с бг пощи до аутлета. Пратката я пуснах с проследяване. Стигна за 4-5 дена до Испания. Следих я в parcellsapp. Така че виж там какво й е движението. Също още нямам превод обаче.

# 99
Обикновено всичко отнема около 2-3 седмици максимум - от пращането до връщането на парите. Досега не съм имала проблем. Не пращат потвърждение, че са получили нещото. Директно ще видите сумата по сметката си, когато я преведат. Не е нужно да се изтерясва според мен.

# 100
Дами, колко ви струваше връщането до Испания?

# 101
  • Пловдив
Вчера получих една пратка и за първи път имам проблем - получих 3 чифта слънчеви очила, но за първи път нито един от тях няма калъф. В описанието пише, че трябва да има. И точно тези ги взех за подаръци Flushed
Писах им, но само автоматичен отговор получих...

# 102
Обикновено всичко отнема около 2-3 седмици максимум - от пращането до връщането на парите. Досега не съм имала проблем. Не пращат потвърждение, че са получили нещото. Директно ще видите сумата по сметката си, когато я преведат. Не е нужно да се изтерясва според мен.

Ок, ама това е абсолютно несериозно... Тези са много, много далеч от групата на Индитекс като обслужване... Макар и онези да не ползват български съпорт, няма ядове с връщане на пари, стоки и т.н.

# 103
Дами, колко ви струваше връщането до Испания?
Моята беше до 1кг - с проследяване транспортните излязоха 21.90лв. Надявам се да ги възстановят, защото единият от продуктите бе с малък дефект. На 5.02 съм я пуснала, днес 16.02 е в Барселона.

# 104
  • на брега
Вчера получих една пратка и за първи път имам проблем - получих 3 чифта слънчеви очила, но за първи път нито един от тях няма калъф. В описанието пише, че трябва да има. И точно тези ги взех за подаръци Flushed
Писах им, но само автоматичен отговор получих...

Всеки чифт натикан в правоъгална, прозрачна пластмасова опаковка ли получи?
Последните два чифта така получих.
Преди години всеки чифт идваше с кожен калъф и цветна кърпичка за почистване, брандирани с логото на М.

Общи условия

Активация на акаунт