Манго тема - 18

• 85 049
  • 963
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте, не следя темата, но от време на време пускам поръчки от аутлета. Направих една солидна днес с неща за мен и за малчо за около 200лв. Платих и затворих компютъра. Сега влизам в сайта, гледам поръчка няма, а част от нещата са в кошницата ми, други, разбира се вече са изчерпани... За първи път ми се случва, въведох си кода от смс (за защита на картата),сигурна съм, че ми изписа потвърдена поръчка, постоянно пазарувам онлайн, не съм боса уж. Проверих и потвърдителен мейл нямам... Много ме хвана яд най-вече защото ми отне време да разгледам, избера и т.н. На някой това случвало ли му се е? Възможно ли е да са ми изтрили поръчката поради изчерпана наличност на част от продуктите. Не знам, друго обяснение нямам...

# 886
Freyaaa Sad
Освен да не си завършила поръчката до последната стъпка, на която пише нещо от рода на: "Вие имате регистрирана поръчка №...", може и нетът да е спрял за момент, за друго не се сещам. Не мисля, че те биха "изтрили" нещо, ако артикул не е наличен, то той остава в поръчката, но е блед и пише, че е неналичен.

Аз снощи също покрай темата и като прочетох "дънки" (все едно е 1985 г и дънки не съм видяла Sweat Smile ) спретнах една бърза поръчка, че и преди месеци едно якенце бях загледала и само чаках да падне цената, сигурно с някои от нещата ще съм се набутала, но простата сметка, че във физически магазин панталон/дънки за 12-15 лв няма да си намеря никога, така че ще съм доволна.

# 887
  • Popovo
Поръчвам ли от Манго, никога не плащам с карта.
Все нещо отказват.
Каквото пратят, това ще им платя.

# 888
Манго аутлет чрез Еконт доставят в БГ.
Да, поне аз с тях ги получавам.

По отношение на плащането да добавя, че ми се е случвало, ако откажат някой артикул, то тогава не хващат и доставката, идва реално с БД Wink

# 889
  • Sandanski
Здравейте, някой поръчвал ли си е от това моделче, дали си отговарят номерата?

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 13:09 от *Lea *

# 890
  • София
Май започнаха с черния петък... продуктите, които поръчах са с 20-30% надолу, че и налични Mr. Green

# 891
Онзи ден ме доядя, че не пуснах поръчка и после с тъга виждах как един по един артикулите от кошницата ми изчезват.
Е, вече ме е яд, и то не чак толкова, само за едно яке за дъщеря ми.
Ей сега пуснах 30 и кусур артикула за 150лв. - основно за децата + едни сандали за мъжа ми, които дебна от миналата година - бяха 50 и няколко лева, после 40, сега ги взех на 15.
Поръчах худита за подаръци по 5-7лв, боксерки за сина ми 3 бр. за 3лв.  и много тениски и къси панталони между 2 и 3 лв.
Доволна съм.

# 892
Май започнаха с черния петък... продуктите, които поръчах са с 20-30% надолу, че и налични Mr. Green
Жива и здрава да си, че сподели! Нямаше да проверя баш в неделя сутринта!

# 893
Аз го чаках утре…. Благодаря и аз за информацията. Доядя ме, онзи ден пуснах неща за детето, днес са 2 пъти по евтини….Но се отчетох и днес подобаващо де

# 894
За основния сайт ли имате предвид или за аутлета? Аз в основния нямам нищо намалено.

# 895
  • Popovo
За основния сайт ли имате предвид или за аутлета? Аз в основния нямам нищо намалено.

https://www.mangooutlet.com/bg/women

# 896
В аутлета е -80% на избрани артикули. Ще чакаме истинския ЧП с -80% на всичко.

# 897
  • Сливен
Що няма кожени якета

# 898
Що няма кожени якета
Скрили са ги

# 899
  • Сливен
Пас съм тогава.В четвъртък опуках 240лв с дрехи за детето.

Общи условия

Активация на акаунт