Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява мезотерапията?
Къде се използва мезотерапията?
Колко често трябва да се прави мезотерапията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява мезотерапията?
Мезотерапията е лечение, което включва инжектиране на коктейл от вещества в кожата. Тези вещества помагат за разграждането на мазнините и поддържането на млада и стегната кожа. Използва се за намаляване и премахване на целулит, натрупани мазнини, подмладяване на кожата, изпъване на лицето и други цели.
-
Къде се използва мезотерапията?
-
Колко често трябва да се прави мезотерапията?
-
Каква е цената на мезотерапията?
-
Какви са ефектите от мезотерапията?
Миналото лято и аз си направих мезотерапия на бричовете. Успях да си направя само една процедура, защото много пътувах и нямах време. Резултат имаше. Не съм се мерила, но се виждаше по дрехите. Правех си и масажи с вендузи. Не ги препоръчвам на никой. На мен ми се спукаха капиляри по краката и беше доста неприятно. Относно болката - при самата процедура не боли, но послеее..... толкова се подух, болеше ме дори когато сядах. Това беше за около седмица. Синините минаха за около 10 дена. но не съжалявам. Дори си мисля тази година да пробвам отново и да направя 3-4 процедури. А цената беше по 80 лева на доза.

Мезотерапията обаче я съчетавам с масажи за по-голям ефект, ходя на LPG масаж.