Майстори баня Бургас

• 933
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,търся майстори за баня в Бургас, плочкаджия и поставяне на сифон, под и изграждане на малка итонг стеничка.Ще бъда благодарна да споделите.

# 1
Препоръчвам Орхан (ще пратя тел.номер на лични). Направи ни основен ремонт на цялото жилище, вкл. 2 тоалетни и баня. За 2 години нямаме забележка.

# 2
Здравейте
0885324270 Радо
Здравейте,търся майстори за баня в Бургас, плочкаджия и поставяне на сифон, под и изграждане на малка итонг стеничка.Ще бъда благодарна да споделите.

# 3
Здравейте,
Може ли да ми изпратите телефона на този майстор Орхан? Благодаря

Препоръчвам Орхан (ще пратя тел.номер на лични). Направи ни основен ремонт на цялото жилище, вкл. 2 тоалетни и баня. За 2 години нямаме забележка.

# 4
  • Бургас
Да подновя темата!
Издирвам майстор ВиК за смяна на моноблок(гърнето)!
Спешно ми е за утре!

# 5
Здравейте група,
след 3 месеца мъки с проблем с теч в банята най-накрая попаднах на светен ВиК майстор, които реши проблема за 3 часа.
6 друга "майстори" минаха през нас, нищо не направиха, наводнихме съседите отдолу...пълен ужас 3 месеца.
Пиша тук за всеки, които е в нашето положение и се чуди на кой да се довери - Стоян Иванов се казва човека (0895966903). Каза, че ще дойде в 9:00 часа, в 8:59 ми звънна. Дойде, спокойно огледа всичко, откри теча след около 1 час, излезе, купи си материалите, върна се и го оправи.
Много сме му благодарни и затова искам да го препоръчам на всеки в групата, които като нас е в безизходица и само майстор след майстор идва и накрая нищо не става.
Обадете му се, човека даже май 24/7 работи, при нас свърши много добра работа.
Надявам се да е полезно за някой!

Общи условия

Активация на акаунт