Аз и моите жени - БНТ сериал

• 24 314
  • 425
  •   1
Отговори
# 15
  • София
На мен ми допадна, приятно е. И двете жени не ми харесаха. 🤣

# 16
И на мен ми беше муден, особено като за пилотен епизод.

# 17
На мен ми хареса, не ми беше муден, самият персонаж просто е "умрял", но явно ще го развиват в "готин" Grinning Непретенциозно и приятно сериалче, ще го гледам.

# 18
  • Галифрей
Да забелязах  как по живна когато  срешна Мая, имаше повече химия между тях. Някак си,не се сърдя на Филип,че изневери. Трябва да гледам пак епизода за да анализирам и видя по подромно. Криси е добра,примерна и тн. Но има някаква студенина  в нея, драматизира и се филмира от нищото. А баща й е 🤐.
Мая е свежарка, държи се малко като тийн,забавна е 😘 .
Майката на Филип е кокошка. 
Явно Филип живее в свят където не може да бъде себе си.

# 19
Гласът на актрисата, която играе майката на Филип ми е много познат. Някой знае ли как се казва?

# 20
Дано действието да се позабърза малко от следващия епизод, че няма време за губене - 6 серии са общо, нали? Не е кой знае какво сюжетът, но поне акьорите са на ниво и няма изявени дървета сред каста. Grinning
Гласът на актрисата, която играе майката на Филип ми е много познат. Някой знае ли как се казва?
Росица Александрова, много хубав глас.

# 21
  • Галифрей
Да епизодите са шест 😉

# 22
  • София
Лелее, е как днес бе?
И разбирам чак сега от темата и то при свършен факт.
Тези хора са думата реклама чували ли са някога? тц тц
Ще гледам ама малко сложно става, то и Олимпиадата почва, добре че са 6 епизода.

# 23
До тук ми хареса. Видях няколко познати лица, с които сме се виждали по фестивали или сме играли в един състав.  Радвам се, че се появяват нови лица във филми и сериали.
Нали вкарал жена си и тук. Милата, артикулацията ѝ куца

# 24
  • Галифрей
Diavalo Споко. Намерих  го онлайн. Ще дам линкче 😉

# 25
Мен също ми хареса, ще следя определено. Лек, спокоен сериал, с приятен хумор. Днес беше за въвеждане в историята. На Бтв сериалите не са динамични (изключвам Под Прикритие), но компенсират с хубави истории и добри актьори. Не се плъзгат по евтиния комерс като частните телевизии. Това им харесвам на сериалите. След "Порталът" и "Деня на бащата" мисля, че и този ще ми хареса. Слабост ми е Димитър Живков, момичетата също са интересни, а образа на Башар е за отпускане на напрежението. Много смешно предложение се получи.

# 26
  • Враца
Харесва ми, ще го гледам.

# 27
Мен също ми хареса, ще следя определено. Лек, спокоен сериал, с приятен хумор. Днес беше за въвеждане в историята. На Бтв сериалите не са динамични (изключвам Под Прикритие), но компенсират с хубави истории и добри актьори. Не се плъзгат по евтиния комерс като частните телевизии. Това им харесвам на сериалите. След "Порталът" и "Деня на бащата" мисля, че и този ще ми хареса. Слабост ми е Димитър Живков, момичетата също са интересни, а образа на Башар е за отпускане на напрежението. Много смешно предложение се получи.
БНТ ?

# 28
Не съм очарована особено, но се смях на някои реплики на Башар. Ще дам шанс, защото е български. Порталът и Денят на бащата бяха много добри.
Оффтопик, но понеже виждам, че и други от вас сте ги гледали, някой знае ли къде мога да намеря песента на Мария Илиева от Порталът - "Помня", изпълнена уж от Жана Янева в епизод 4? Ейй, така не съм се влюбвала в песен скоро... Търся я няколко седмици и никъде не я намирам. Grinning

# 29
  • София
И аз. Благодаря за линка.

Общи условия

Активация на акаунт