Аз и моите жени - БНТ сериал

• 24 310
  • 425
  •   1
Отговори
# 30
Това не са песни на Мария Илиева, а авторски на композитора, и още не са издадени никъде. Самият той каза, че за саундтрак можем само да мечтаем.

# 31
Мен също ми хареса, ще следя определено. Лек, спокоен сериал, с приятен хумор. Днес беше за въвеждане в историята. На Бтв сериалите не са динамични (изключвам Под Прикритие), но компенсират с хубави истории и добри актьори. Не се плъзгат по евтиния комерс като частните телевизии. Това им харесвам на сериалите. След "Порталът" и "Деня на бащата" мисля, че и този ще ми хареса. Слабост ми е Димитър Живков, момичетата също са интересни, а образа на Башар е за отпускане на напрежението. Много смешно предложение се получи.
БНТ ?
Естествено, че БНТ😂

# 32
Някой знае ли къде може да се гледа сериала,че го изпуснах?

# 33
  • Галифрей
Някой знае ли къде може да се гледа сериала,че го изпуснах?

Дала съм линк, епизодите ги качват бързо. Тук 😉

# 34
  • Viena
Хареса ми.

# 35
  • Срещу планината:)
Снощи се сетих да пусна Бнт почти на време Simple Smile
Скрит текст:
Та не разбрах защо доктора беше в затвора?

Иначе страшно много ми напомняше ей за тоя испански сериал https://www.imdb.com/title/tt8297022/
Скрит текст:
Само по тройката и там Главния герой имаше перфектно семейство, докато не попадна в провинцията на дивата Вероника. Разбра, че нещо му липсва и макар много да обичаше жена си перално създаде две семейства. Но испанския е криминален.

# 36
Това не са песни на Мария Илиева, а авторски на композитора, и още не са издадени никъде. Самият той каза, че за саундтрак можем само да мечтаем.
И защо? Да я беше пуснал в някоя онлайн платформа за сваляне, бих платила за тая песен, велика е. Confused Да си ги държи тогава да мухлясват и никой да не ги слуша, супер тъпо... Дано все пак някой ги изпее и запишат.

# 37
И защо? Да я беше пуснал в някоя онлайн платформа за сваляне, бих платила за тая песен, велика е. Confused Да си ги държи тогава да мухлясват и никой да не ги слуша, супер тъпо... Дано все пак някой ги изпее и запишат.
Човекът каза, че не зависи от него, а от БНТ, правата са техни. 😁

# 38
Значи БНТ са много зле! Grinning Но пък една от другите песни "Остани тази нощ", изпята от Мария, си има даже официален клип...
Да не е оффтопик, тази актриса ми е много по-симпатична сега като Кристина, отколкото ми беше като Жана от Братя. Joy

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 14:45 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 39
Снощи се сетих да пусна Бнт почти на време Simple Smile
Скрит текст:
Та не разбрах защо доктора беше в затвора?
Не сме стигнали до този момент, да покажат защо е там.

# 40
И на мен Мария Сотирова ми допадна тук, докато в Братя ми беше супер дървена.

Но Димитър Живков не ми харесва, нито е хубавец, нито е харизматичен за мен, не ме кефи.

# 41
И на мен изобщо не ми е симпатичен. Колко по-харизматични артисти има...

# 42
Не е за главна роля. Но явно връзки в БНТ , някой от Враца, мейбе.

# 43
Според мен пък е точно за тази роля. Самият персонаж не е харизматичен, скован е, живее по правилата, леко досаден, успява да го пресъздаде.

# 44
Не искам да съм хейтър, но и лансирането на гаджето на Башо във всеки филм и сериал ми идва в повечко и все ролята й е като житейската. Grinning И в Завръщане ще играе негова жена, сега и тук, и къде ли още не, едно и също. Някак с мярка трябва да бъдат тия неща. Wink

Общи условия

Активация на акаунт