Аз и моите жени - БНТ сериал

• 24 322
  • 425
  •   1
Отговори
# 330
Виваком имат интерактивна тв и бях с такава със 7 дневно връщане-голямо удобство,но се преместих и няма опция за интерак.,та сега съм със сателит който няма ама съвсем никакви опции за връщане.
Героят на Башо не знам що така изведнъж се "промени" и го нахока за двойнственият живот.Твърдо съм против,но нещо непоследователен ми е този герой.До вчера плейбой и въздухар...от къде се извади този катарзис у него не разбрах Simple Smile

# 331
Според мен всички околни герои идват да покажат колко много е пропаднал и изнаглял Филип - и полицая, и най-добрия му приятел Крумов, табдаже и от промото за следващия епизод дори баща му. Просто колкото и мъжка солидарност да имат, чак бременна приятелка, сватба и двойнствен живот и те не подкрепят.

# 332
  • София
То нормален човек не би го подкрепил, но Филип не е нормален. Не са масови, но се случват подобни разстройства.

# 333
  • София
мдам, хванах го главния герой, че не е у ред още в началото, явно това е основната фабула. Няма да има една жена, нито хепи енд. Очаквам най-лошото за него, което и заслужава.
За мен е деградирал отвсякъде и трябва да се лекува.
Може и да отиде при джуджето в Туин Пийкс, там му е мястото...

Финала на епизода беше един път. Баща му беше в шок, а Филипчо колко самодоволен беше...

# 334
  • Галифрей
Мен ми беше страно  как майка му се държи а него сякаш е на 7 годинки а не голям мъж на 30+ .
Щастлив край може би за жените,които са се отървали от него.
Той не е лош човек,не заслужава да му случват лоши неща. Просто се нуждае от професионална помощ и лекуване.
Пълна лудост да бъде женен за две жени и да чака дете от едната. Алибито му е идеално - работата. София - Бургас. Да се излежава на плажа със втората си жена.
Обаче ще му отрежат командировките.
.

# 335
Според мен Филип е в кома и всичко това му е в главата.

# 336
  • София
Според мен Филип е в кома и всичко това му е в главата.
Възможно е. 😀

# 337
Нещо като онзи филм на Дейвид Линч с Бил Пулман. Все ми бяга заглавието.
Ох, да, Изгубената магистрала.

# 338
Викаш да се е сбил с батката от заведението. Оня да го е нокаутирал и той сега да "сънува" това цялото приключение.
Интересно предположение, Кобрети и съвсем реално като развитие, а и един много добър завършек на мини сериала.
Чак ми се прииска така да е. Ще се получи интересно.

# 339
  • София
И на мен ми допада като завършек.

# 340
  • Галифрей
Интересна теория Кобрети, харесва ми. Напълно  възможно е. Всичките персонажи  са от гледната точка на Филип, нямаше pov на жените и другите ( самостоятелни сцени) Само Филип е сам, той идва при другите или те идват при него.
В началото само дадоха малко  жените са да ни въведат в историята.
Ако това найстина е един лош сън,ще се събуди и каже “ Какво по@@@@@ м@@@@съм пил?” 😂 Ще си жеве нормално животът и този сън ще му е за урок, ако случайно се загледа по мацки да се ощипе и спомни сънят. Да не  многоженства.

# 341
Кобрети, браво, гениална хрумка! Grinning А дано само да си фантазира, че е такъв нещастник и да се събуди облян в пот и с облекчение. Joy Че толкова му принизиха образа на този уж толкова морален и праволинеен мъж, та чак е нереално, особено това с многоженството. Wink Ще видим, радвам се, че свършва тази драма. Simple Smile

# 342
Дайте да пуснем една анкета за предполагаемия финал, ще е интересно. Честно казано ми се иска да е нещо такова, каквото предложи Кобрети.

# 343
По това, което чета, че всичко е вече толкова абсурдно, нелогично, фатално, и един клоун като халюцинация, ме доведе до тази идея.
Я да питам, ситуации на дежа - вю, нещо, което се повтаря неизбежно, необратимо, имало ли е? На мен в главата ми са само фантастика и ужаси. 😁

# 344
Аз мисля, че финалът ще си е съвсем прозаичен и обикновен. Не мисля, че сценаристите са се сетили за нещо подобно, клоунът е просто за цвят там Grinning

Общи условия

Активация на акаунт