Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 448
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
pppqqq, едва ли това че баща ѝ е чужденец оказва влияние в случая. Доколкото си спомням сподели, че той живее в България от 26 г., а тя така и не е ходила в родното му място никога.

# 421
Аз пък смятам за нормално момиче на 21 да не знае коя Коканова. Ето аз например само съм я чувала по ТВ (въпреки че съм 30+). Нямам афинитет към стари БГ филми, че да съм я гледала някъде. Разбирам, че преди време бг филмите и БНТ са били едно от малкото неща, които е можело да се гледат, и хора като нея  имат култов статус, но в момента има толкова много телевизии, стрийминг платформи, филми и сериали, въобще много голям избор.. нормално е младите дори да не гледат бг филми и бг телевизии.

# 422

Да, нормално да не е ходила в родното му място, щом е Йемен това, но тя сподели, че е гледала Крадецът на праскови, където Коканова участва и я знае оттам.

# 423
Отделно от това много хора имат проблеми с ударенията. И Билалов също е бъркал.

# 424
Ясно, аз бях останала с впечатление, че е казала, че не я знае Simple Smile

# 425
Аз пък смятам за нормално момиче на 21 да не знае коя Коканова. Ето аз например само съм я чувала по ТВ (въпреки че съм 30+). Нямам афинитет към стари БГ филми, че да съм я гледала някъде. Разбирам, че преди време бг филмите и БНТ са били едно от малкото неща, които е можело да се гледат, и хора като нея  имат култов статус, но в момента има толкова много телевизии, стрийминг платформи, филми и сериали, въобще много голям избор.. нормално е младите дори да не гледат бг филми и бг телевизии.

И аз също не се прехласвам по стари български филми, хващала съм отчасти някои, но не мога да ги догледам, някои откровено ме и дразнят. Времената са други.

# 426
Аз съм така с новите български филми - не съм догледала нито един. Не че старите са ми много любими, но поне съм гледала някои от тях по повече от веднъж.

# 427
Момичето беше мило, възпитано, сериозно и неглупао, въобще нормално  20годишно момиче със свои си интереси. Смислени или не, няма как да знаем, без да сме им видели клуба, чули дискусиите, без да я познаваме извън екрана.
Лично моите възражения срещу нея дойдоха главно от поведението на Билалов. От откровеното му и прекалено бутане! То дори не беше и бутане, той направо си я изтегли на буксир през последните 3 - 4 въпроса. На последния явно вече не посмя/му забраниха (а тя много го гледаше 😉 ) и девойката се сгромляса. Ако не се беше месил и подсказвал толкова активно, тя щеше да вкара жокерите в играта още от 5 или 6 въпрос, както правят повечето участници, и защото въпросите определено я затрудниха! При добро стечение на обстоятелствата, пак можеше да стигне до 3000 лв., но щеше да си ги е достигнала сама, а ние тук щяхме много да й се радваме! А той какво направи!? Меча услуга й направи! Сега (за мен поне) тя ще остане най- побутваният участник в шоуто. Участникът, вместо когото игра водещият.

А и все пак не може да не знаеш кой е чичо/дядо Пол, беее, не може 😀

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 11:00 от птица

# 428
  • Пловдив
Аз пък не мисля, че момичето от вчера не може да произнесе фамилията Коканова, защото е на 21 години и го интересуват други неща. По-скоро не може, защото е наполовина чужденка и е от друга култура. И аз не мога да произнеса нейната фамилия. Даже в секундата, в която я представиха, я забравих (и двата пъти).
Ама вярно ли? Че аз тогава значи нищо не мога да произнеса правилно, защото в родословието ми няма нито един българин!
Шегувате се, предполагам. Момичето е от смесен брак. Майката е българка и НИКОГА не е стъпвало в Йемен.
Просто времената са други и това поколение го интересуват други неща.

# 429
Струва ми се, че тя спомена, че живее с баща си и втората си майка. Освен това, това че живее в България не означава, че не харесва повече алтернативната култура - това зависи от средата й.

# 430
  • Пловдив
Струва ми се, че тя спомена, че живее с баща си и втората си майка. Освен това, това че живее в България не означава, че не харесва повече алтернативната култура - това зависи от средата й.
Дете учи език, култура, традиции от майка си и жените в семейството. Не мога да си представя дори йеменец в майчински с жена, която да го издържа.
Дори девойката да тачи и уважава културата на баща си, тя си остава българче с екзотично име и познания по чужд език и култура.
И го говоря от наблюдения върху свои сънародници, женени за българки в България.

# 431
Синът на Нана Гладуиш не говори български.

# 432
Проблемът е в Нана Гладиуш 🙂, не в смесения брак! А и както всички видяхме и чухме, девойката много добре си го говореше българския!

# 433
Е че то семейството на Нана не живее ли в Бг?

# 434
Simple Smile Реших и аз да "тествам" моето (малкото) отроче 12+ г. с въпроса за сър Пол Маккартни. "Уф, чувала съм го някъде това име, ама не се сещам." Битълс? "Тези не бяха ли някаква група? Някаква рок група?".
Ама ако тя ме попита за някое корейско име, група (на такива е фен в момента) и т н ...аз най-много да реша, че е име на екзотичен сос Wink

Пак се повтарям, но мен момиченцето ми хареса, за кравата на последния въпрос, ако беше "стреляла" по-бързо, защото в началото наистина това казваше, че е отговорът, щеше да отвори и следващия въпрос.
И си тръгна с жокер!!! Rage

Общи условия

Активация на акаунт