Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 382
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
И аз сега видях, че на основния и първи профил имам честитка Simple Smile код за 15 процента.
На ако цените са високи, няма да се жертвам. Отдавна не съм гледала основно и задълбочено в сайта. Имах си други грижи с други сайтове.
PS
А, то било само на ненамалени! е, те пък как тъй решиха, че *с трици маймуни ще ловят*.

# 106
Да ви кажа, това с рязкото поскъпване, може и да е трик за такива като мене, дето се канеха да връщат.  Напр- за зеления пуловер на Фани, ами аз го взех по-голям - тежък ми е направо, че той и oversize - обаче сега като гледам какви са цифри, май ще се откажа да връщам. 

Ами основно е полиестер, та тежи като за световно - значи сложих под него 3 пуловера - 2 от тях вълна- и една тениска, (и имаше още място), а над него - яке - ами хич не беше добре усещането.
 Подозирах, че тия пуловери са с цел да заместят палтото и ето какво открих - якето трябва да се носи под пуловера - по- долу обясненията на инфруенсърката, на която цяла година плащали да рекламира съответна марка:

"Eстетичeски лайфхак: ако искате да излезете навън само с обемен пуловер, без пухено яке, облечете дебело термо бельо и тънко пухено яке под пуловера. Ще ви е топло!"

https://www.instagram.com/p/CXgaol7KrZu/

Да, мислех си да взема 1-2 номера надолу - сигурно няма да тежи толкова.    Ама сега с тия цени не си заслужава

# 107
Prinx, ами върни го. То дори и да има сметка, като не ти е удобно няма смисъл.
Може по-добри после да излезнат или пак да намалят цената. Моят ми се понамести, ама не ми е толкова голям, аз М взех, иначе съм 42-44 номер от НМ. На мен не ми тежи и ми топли май, но.. Същият вид, но по-къси ги има пак, но също широки се водят. На мен ми харесва да ми покрива дупето, нещо по-дълго, да става и за клин, пък и да има място, но можеше С да взема и пак щеше да е добре.
Утре ще дойде нощницата, няма да казвам какъв номер поръчах, а пишат отделно хора, че са уголемени))) Обаче имаше и по-малкък номер, ама нали да ми широко и удобно се отнесох.
Блузите пътуват, май и тях не съм уцелила много.
За пуловера го върни, не се лъжи по парите. Ако не ти е удобен и толкова ти е широк няма смисъл просто.

# 108
Фани, имам чувството, че го изкупи този магазин 😜
Модата с яке под оувърсайз пуловер я оставям за другите! 🙂 Чудя се...защо е толкова трудно човек да си намери пуловер, който да не е оувързайз...🥴 Дребната /на 10 г е/ изглежда добре и с най-провлачените и уголемени неща, които е пробвала досега. Но при мен не е така и се харесвам само с леко широк пуловер, с оувърсайз изглеждам и аз уголемена...не само пуловерът! 😅

# 109

При мен не се комбинира с кода за 15% 😒

# 110
Не е изненадващо, че не се комбинира, нали кода е за ненамалени.
С тази политика НМ ме губят като редовен клиент.

# 111
Пристигна ми нощницата - рокля. Ами няма блясък много, много...обикновена, широка ми е доста, но за целта става, за парите и с намаление не си заслужава. За рокля пък , както е обявена - абсурд. Ама ми беше мерак да ги видя какви са все пак. За кафе на тераса на хотел -бива.

# 112
Фани,каква е разликата за кафе на хотелска тераса или кухнята вкъщи ?

# 113
Дойде ми якето. Точно ми е, много се радвам!
За този цвят откога си мечтая! Kissing Heart

# 114
Едни дънчици и един пуловер ми стояха в кошницата, имах и индивидуален код някакъв, който за пръв път получавам, с букви и цифри беше като от талоните, та... поръчах.

Много хубавко якето, DeVa®, на теб ми харесва, на снимката в сайта не ми хареса.

# 115
Ми то ти е широко бе, душа. Другият път да вземеш 134 Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 116
Ми то ти е широко бе, душа. Другият път да вземеш 134 Stuck Out Tongue Closed Eyes

Joy
Мълчи, че като го извадих ми се видя много тясно, викам край, ще се връща! Но  като го облякох, стана екстра Simple Smile Даже съм с дебела блуза, с каквато няма да се носи по принцип.

# 117
Добре е, добре е...муци е.
Аз може да съм като оня лаф от другата тема - отварям летния гардероб, и кво да видя... ми то всичко вътре се свило бе, от студа...Joy

# 118
Фани,каква е разликата за кафе на хотелска тераса или кухнята вкъщи ?
То и у нас ще се носи, ама в кухнята все ще го оцапотя, поне един-два пъти да съм по-така, ама само за морето бива в хотел на тераса да уточня.)))
Не прави впечатление никакво обаче, дори ми простее материята, но..карай
Иначе и за вкъщи става, но..ако някой звънне ще ми е неудобно да отворя така облечена само
За навън пък..съвсем не бих посмяла. Не знам какво им харесват и как ходят в чужбина така. По тв-то съм виждала жени с тениски и отгоре с такива рокли , също не ми харесва, но...по-прилично е да кажем поне.

Аз нямам пратени кодове никъде, пак са ме пропуснали, но...
Дева, честито якенце, супер ти стои и много хубав цвят е.)))

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 16:32 от Анонимен

# 119
Фани,няма тема в която да не ме накараш да се засмея.Голям сладур си!

Общи условия

Активация на акаунт