Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 380
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Дебна от известно време едно мъжко поло на редовна цена 35 лв за намаление. И днес виждам, че вече струва 45 лв. Dizzy Face

# 61
Може би ще го намалят...от новата му цена. 🙄

# 62
# 63
Как беше - поръчки, направени до 9 януари, можеха да се върнат до 45 дена от получаването им ли?

# 64
И на мен ми направи впечатление, че цените са завишени. За 2 пижами намалени на 20лв ги платих миналата седмица,  днес гледам намалени на 24лв....а са от старата колекция. Разбирам новата да е с по-високи цени, нали все пак всичко поскъпна- ток, мателиали, труд

# 65
Значи, много сте лоши. Цъкам да видя какво питате или сте взели и после уж да погледна и...се отнасям.
Та взех и поръчах някаква ношничка , ама то е рокля уж, но пък комбинезонен тип, та аз за нощница уж, то така не мога да ходя по улиците, ама ми трябва лятна и това ще бъде, ако ми стане
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1031992003.html

# 66
Фани, и за мен това си е нощница...😃

# 67
Чист комбинезон. Joy

# 68
Да де, това си е)) То не е от тази година и винаги съм се чудила как ходят навън, но..явно в чужбина се харесват, не съм виждала, ама се купуват. За нощница обаче е добра се надявам през лятото и за вкъщи в горещините. Материята е сатен, може и добре да изглежда, ще пиша като дойде, но поръчах по-голям номер да ми е свободно, все пак нощницата трябва да е удобна. Четох отзиви не знам от коя страна, че са доста уголемени, ама бях вече поръчала. А да...и за морето също възнамерявам да си я нося и на терасата да си пия кафето сутрин и да не се оглеждам за съседи и т.н.

# 69
# 70
Ми не е ок тая оферта.Хич даже .

# 71
Никога не съм я разбирала тази “оферта” 😅

# 72
А тази оферта дали се комбинира и с дългуча? Ако със сестра ми се комбинираме за 150 лв + дългуча, ще стане прилично.

# 73
  • Mostly in my mind
Никога не съм я разбирала тази “оферта” 😅
и аз Stuck Out Tongue

# 74
  • София
Офертата е супер и съм я ползвала, когато трябва да сменям от пролетно-летен към есенно-зимен гардероб ( и обратно) на децата, ама сега не е такъв моментът. 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт