Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 402
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Как да стана, Фани? Намерих го, но не мога да стигна до моята година на раждане?! Трябва да си взема отпуск, да цъкам?! Joy Sunglasses
Само от календара ли се избира дата на раждане? Ръчно не става ли?

П.П.
Справих се! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 166
Аз нямах календар, цъках ръчно, просто нямах опция или не знам.
Даже мислех така...да се подмладя, ама си викам да не стане нещо, да си пиша аз реално, че може да изпусна големия подарък))

# 167
Абе, за да преборят конкуренцията, поне БД за всички трябва да направят. До тогава ще им дишат прахта.

# 168
Ами те в чужбина май имат за членство БД.
Сигурно и за нас ще важи, Тет.

# 169
Ми хубу..ще се регистрираме..то не пречи пък.
Grinning

# 170
Ма мен ми излезе датата на раждане сама Joy каква е тая конспирациия

# 171
Ама сега се сетих аз. Ще им се звъни и ще се правя на отнесена. Ми..аз нали ще си имам куче, то ще си има рожден ден, трябва да му пратят нещо-я чантичка, я легълце, я дрешка. То за кучовците там много сладки неща има вече и стават все повече. Ми няма да ми го дискредитират. Вече си набелязвам какво да искам.))

# 172
Направи му и на него профил Joy

# 173
Безплатна доставка над 50 лева и безплатно връщане, пак файда 😅

# 174
Ма мен ми излезе датата на раждане сама Joy каква е тая конспирациия

Ти си много съвестна и си я била попълнила в профила си, Хепи.

Фани, ми то и аз имам куче 🐕🐕🐕.
Ще им пратя снимки, да видят какъв модел е, реклама на спалното им бельо. Kissing Heart

Еее, над 50лв.?!
Че то си има код за това. Никакъв бонус не е.

# 175
Значиииии, аз като нещо уж харесам и правя както Феникс ме е училила за отзиви или снимки, там копирам номера и с гугълчето цъкам. После гледам, ако някъде има в чужди сайтове и превеждам мненията автоматично да чета уж. Но..понякога виждам оферти някъде си, където под избора на номер на артикул има с червени букви написано допълнително намаление за всички с карта лоялен клиент някакви проценти или други бонуси за безплатно и т.н. (не скъпи толкова неща) Та..може и при нас да има, не чак когато стигнеш някакви си точки, а кога им стане нещо да пуснат намаление някакво за лоялистите))

# 176
Ох, Фани, прочетох, че се правиш на Феникс и се чудя това някакъв нов трик ли е? Joy

# 177
Не знам,ако е така, съседки,да се обединим Joy и да поръчваме от един профил.

# 178
Ох 🤣 недейте, че всичко ще ни резнат накрая, а за детски дрехи са ми нужни, че и бебе чакам 😅

# 179
  • Пловдив
Членството ще ограничи ползването на няколко профила, за да се трупат точки Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт