Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 428
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Гледам, че си е там, на мястото, пише на линка:
checkout.discounts.title
То целият ми профил е на българско-английски.

# 226
Направих без проблем скрийншот на кода...със Самсунг М21. При мен още си стоят обърканите надписи...🙄

# 227
Дева, не е заради отзива, а за регистрацията бонус.
На всички профили се дават, без значение дали си дал отзив.
Да пиша, че я има полата в момента С размер, ако някой харесва такъв модел, цената е изгодна.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0998124007.html
Не го откровам този код от 10% за новорегистрирани и това е. Бихте ли ме упътили къде да го потърся? Simple Smile

# 228
Ами аз не съм писала за код 10% отстъпка((
Но, ако е за новите акаунти, трябва за бюлетина да се запишете и ви пращат на имейл после кода за тази отстъпка и тя е еднократна. Мисля беше и за един артикул.
Като си влезете в профила , вижте къде пише да се запишете за бюлетина и после чакайте кода.

# 229
Ами аз не съм писала за код 10% отстъпка((
Но, ако е за новите акаунти, трябва за бюлетина да се запишете и ви пращат на имейл после кода за тази отстъпка и тя е еднократна. Мисля беше и за един артикул.
Като си влезете в профила , вижте къде пише да се запишете за бюлетина и после чакайте кода.
Аз не съм разбрала правилно, омотала съм се нещо в коментарите, извинявам се. Значи все пак ще чакам имейл-а🤷♀ , благодаря Ви  за  информацията🤗

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 21:51 от *Joy

# 230
Нямам точки и аз, явно като съм си написала едно време рождения ден, съм се прецакала Joy мъка

# 231
Хепи, и аз си бях попълнила почти всичко, на мен след 1-2 дни ми ги заредиха.

# 232
  • София
Станах и аз лоялен клиент, имам 50 точки. Да видим сега какви ще са специалните цени и отстъпки за нас. Не съм пазарувала отдавна от сайта, малко ми е неясно още, но ме радва безплатното връщане като опция.

# 233
Начислили са ми още 2 точки, за отзива Simple Smile

# 234
  • София
И моите от вчерашните отзиви дойдоха. Интересно, че 6 неща оцених, а имам само 8 точки. Не помня обаче колко бяха с коментар.

# 235
  • Бургас
А отзивите къде ги пишете? Аз до сега не съм оставала такъв и не виждам къде мога да го направя изобщо.

# 236
В "профил" са отзивите.
Добавили са ми 2 точки за отзиви, ама май дават само на отзив с коментар.

# 237
  • Бургас
В профила срещу отзиви ми стои 0. Това означава, че не съм оставила до сега (което е така) или че нямам право на такъв? Последната ми поръчка от този профил е от октомври месец, другите са по-стари.

# 238
А отзивите къде ги пишете? Аз до сега не съм оставала такъв и не виждам къде мога да го направя изобщо.
Като си влезеш в профила, под точките има да напишеш отзив. Първото е за поръчките ти, второто - покани приятел, и третото за отзиви.

# 239
В профила срещу отзиви ми стои 0. Това означава, че не съм оставила до сега (което е така) или че нямам право на такъв? Последната ми поръчка от този профил е от октомври месец, другите са по-стари.
Не знам от толкова време стои ли възможност за отзив, иначе абсолютно имаш право, просто явно има някаква давност. Иначе като изпратят поръчка и излизат едно под друго всички поръчани неща, цифричката е броят им и има възможност за отзив срещу всяко. Щом е нула, няма възможност за отзив.

Общи условия

Активация на акаунт