Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 310
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Да. Питай дали вече го отразяват в профила.

# 451
Сега като връщаме чанти с дрехи, още ли дават талон за 10% намаление? 🤔🤔

Да, дават. Ония ден върнах, като даже си бях приготвила баркода. Но кампанията започвала от април, каза ми дата но не запомних и ми дадоха хартиени талони.

# 452
  • София
Сега като връщаме чанти с дрехи, още ли дават талон за 10% намаление? 🤔🤔

Да, 10% дават, но тези кодове ми дава че са невалидни и на намалени и на ненамалени.

# 453
Аз единия го използвах на място. Онлайн не съм пробвала.

# 454
При мен такъв код хвана и на промоционални, скоро като имаше намаление на суичъри.

# 455
Някой да е получил точки в профила си при пазаруване в реален магазин? В събота пазарувах, сканираха ми баркода на картата, касовата бележка я има, но точки не са начислени.Уж до 1 ден се натрупвали, пък няма нищо...

# 456
Аз носих торби в Стара Загора, попитах момичето за клиентската ми карта в онлайн профила. Отговори, че все още не им е нужна и ми даде талончета, като ме предупреди че важат до догодина януари. Като върнеш дреха онлайн , си взимат точките обратно забелязали ли сте.

# 457
Е..много ясно, че ще си ги вземат.

# 458
  • София
Пробвай да го изпишеш така, както го виждаш - с тирета, с главни букви. Аз от третия път успях да го въведа, като хората. Преди 10 дена връщахме дрехи и е от тях използвах.

# 459
Момичета от Пловдив-в МОЛ Пловдив има малко по-изгодна от ейчендемската оферта за рециклиране на дрехи.
С/у 2 торби дават гифт карта с 50лв. на първите 125 човека. Важи за събота и неделя.

# 460
  • София
Момичета от Пловдив-в МОЛ Пловдив има малко по-изгодна от ейчендемската оферта за рециклиране на дрехи.
С/у 2 торби дават гифт карта с 50лв. на първите 125 човека. Важи за събота и неделя.
Това и предната седмица ли го е имало? Четох някаква статия, че било кошмарна организацията.

# 461
Не съм от Пл., но каква е идеята - дрехите за рециклиране или за нуждаещи ще отидат?

# 462
  • София
Може би е организирано заради войната...
Ако вече е имало такава кампания, опашката сигурно е наподобявала онази за олио пред Кауфланд

# 463
Днес ходих до физически магазин; нищо не ми хареса от новите им колекции. Миналата година имаше хубави неща...

# 464
  • София
Ако се обадя, дали могат да ме ориентират за една стара поръчка - какъв номер панталон съм вземала? Изтрила съм известията от мейла си.

Общи условия

Активация на акаунт