Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 309
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
В профила ти тази поръчка си стои, можеш и сама да видиш кай размер си поръчала.

# 466
Ако се обадя, дали могат да ме ориентират за една стара поръчка - какъв номер панталон съм вземала? Изтрила съм известията от мейла си.
В историята на поръчките в профила на сайта би трябвало да има информация Simple Smile Не знам, колко отпоръчките се запазват в историята (имам само 3), но би трябвало да се запазват всичките от момента на регистрацията.

# 467
  • София
Имам само 3, обаче се оказа, че панталонът, който ме интересува, е там. Много благодаря, бях останала с идеята, че е по-назад.

# 468
Това и предната седмица ли го е имало? Четох някаква статия, че било кошмарна организацията.
2ри последен уикенд е, да.
Не е свързано с войната, дрехите отиват за рециклиране или благотворителност.
Ето и повече информация
Скрит текст:

# 469
Момичета, много ми хареса този панталон, но в сайта няма М размер. Ако случайно се появи наличен в някой магазин, моля да ми пишете. Hug
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1023381001.html

# 470
Някой дали знае кога ще има намаления и във физическите магазини?

# 471
  • София
Вчера бях в този в The Mall, има някакви щандове с намалени дрехи обаче са като от магазин втора употреба ( то и там има по-хубави неща)....

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 10:38 от I.R.

# 472
Някой дали знае кога ще има намаления и във физическите магазини?
Имаше,като връщах торби ги мернах.Нямах обаче време да обикалям

# 473
Някой да е получил точки в профила си при пазаруване в реален магазин? В събота пазарувах, сканираха ми баркода на картата, касовата бележка я има, но точки не са начислени.Уж до 1 ден се натрупвали, пък няма нищо...
Не, вече няколко пъти питам на касата  казват, че в системата им все още няма опция за ползване на картата във физическите магазини... чувствам се прецакана, ако имаха, щях да съм събрала точките за които се боря 😀

# 474
На мен ми казаха, че функционира, но ще започнат да рекламират програмата от април. Сканираха ми картата, но и при мен не са отразени 🙄

# 475
  • Sofia
Мен са ми отразени,the mall на цариградско пазарувах на 14.3.
Беше едно момче,което даже ме пита на кое ниво съм,за да провери за отстъпки.
Предходната седмица бе една девойка,дето каза че още не работи системата. Само информация била пуснато на сайта за нея.
Мисля си,че е до които попаднеш или които я разбрал

# 476
В понеделник направих връщане, но все още неполучих нито имейл, нито нищо Sad Нормално ли е това? Миналия път всичко стана много бързо с връщането, че започвам да се притеснявам.
Също така очаквам още една пратка от намалението. Междувременно, реших пак да разгледам продуктите, и видях, че цените са се променили драстично Sad Още от сутринта ми се развали настроението за цял ден. Т.к. поръчах много дрехи, и разликата идва към 60 лв, което е солидна сума (дори на направената поръчка използвах код за -10%).

# 477
Щом става въпрос за 60 лв.разлика , огледай и обмисли кое е все още налично и с по-ниска цена, направи втора поръчка. Върни или на куриера откажи първата поръчка.

# 478
Някакъв код за БД ми излезе, но в бързината изтрих съобщението и сега не го виждам? Има ли такъв?

# 479
Щом става въпрос за 60 лв.разлика , огледай и обмисли кое е все още налично и с по-ниска цена, направи втора поръчка. Върни или на куриера откажи първата поръчка.
Благодаря много за съвета Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus , не бях се сетила за това! Някои от поръчаните от мен дрехи все още са налични в размерите, които съм поръчала, може би наистина ще направя втора поръчка, а после ще върна това, което ще пристигне като дупликат.

Общи условия

Активация на акаунт