ДЕКЕМВРИйчета добрички-пляскат весело с ръчички

• 11 565
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте  Hug
Влизам само да кажа на Елито ,че ги мисля и се моля Борко да се управя по-бързо че аман вече  #Cussing out Дали резултата от посявката е показал вярно?Как е възможно да се разболява през 10-15 дни и то все разстройство  Thinking Ох,тези лекари  #2gunfire да вземат по-добре да си вършат работата.Прегръщам ви силно  spoko
По-късно ще се включа,че отивам да   food002 и да  1dishes

# 226
Ох, Ели, ужасно е, че Борето пак е с разстройство! Дано се оправи бързо мъника, защо не пробваш с Ентерол?
Калинаа направо е добре в сравнение с вас. Хремата намаля, а Ти съвсем я сборихме. Прокашля, и се страхувам да не стане по-сериозно сега, давам превантивно Мукоплант. Нощес поспа доста повече от вчера...само сутринта стана неспокойна! Стискам палци всичко да се размине!
На Борко и Симонка бързо оздравяване!
Коки, нали щеше да си в отпуск и да пишеш по-често?
Момичета, много ви благодаря за съпричастнистта! Hug Добре че ви има - толкова ми олеква като знам, че вашата положителна енергия е с нас винаги!  bouquet
Сега ви оставям, че Калина мрънка!  bouquet

# 227
  • Бг-мама
Съжалявам зя балните човечета аз и затова не съм писала толкова време че  идвамата ми боледуват
Валентин беше с 39.3 Т 2 дена но сега е добре а от вчера баткото е с ангина и ужас.
Къдрокоска как така пиете амикацин бе той е за инжекции не 9съм чувала да се пие на Валко му го биха за чревната инфекция.

# 228
Правде,радвам се,че Калина е по-добре!
Следващата среща се очертава грандиозна,така че,стягай се WinkМного ще се радвам най-накрая да се видим Hug
На Борко и Симонка продължавам да стискам палци и да пращам положителна енергия Praynig
Дано да оздравеят бързо малките сладури Heart Eyes
Честито на порасналата Ивонка!
Добре дошли,на мама Габи и Вики !

# 229
  • Добрич
Зечова, ами така ми каза нашето педи, че можело и да се пие.  Confused
Радвам се за Калина!   Hug
Чакаме Коки да се включи!   Peace

# 230
На 03,11 му вземахме Циман и правихме посявки, но излезе чист.

Ели, сигурно не ти е до обяснения, но ... какво ще рече горното?

Правде, радвам се, че вървите на добре, дано се размине кашлицата.

Кокита, ти си наред!

# 231
Оххх,Ели,много ми е мъчно за теб и малкия! CryМоля се да мине всичко по-бързо! PraynigГоркото мъниче...толкова са малки,а тея болести не ги оставят на мира! SadПък и лекарите са ни едни..... #2gunfire
Правде,радвам се,че вие сте по-добре! Hug
Кокита...къде се губиш?Кажи Симонка как е?Дано е по-добре! Praynig
Ние да чукна на дърво сме по-добре!На Ивко му понамаля кашлицата и сополките вече се сгъстяват...А и аз вече съм по-добре,само гърло ме понаболява!
Сега ви оставям,че трябва да приготвям обяда на Иви,но вие пишете как сте!
По-късно ще пиша пак!
Гушнете и цункайте всички болни слънца от нас! Hug Heart Eyes

# 232
  • Добрич
Пух нямах нет до сега.
Елс, Цимана е изследване на акото. Взема се с една клечица и се прави посявка и се търсят много бактерии - салмонела, коки, и още много бактерии от най-честите причинители на зарази и т.н. Та, нали беше месец с разстройство и му пуснах отново такаво изследване и се оказа, че всичко е наред - няма бактерии. Това обаче не значи, че сега няма. Ще изчакам още един ден и ако продължава разстройството със слузта ще направим отново Циман.  Това е!
Отново искам да ви благодаря за подкрепата и съпричастността!!!   Hug Hug Hug

# 233
    Ето ме и мен #Crazy
 Прекарахме кошмарна нощ Sad Тъкмо вечерта се бяхме пооправили( без Т и повръщане) през нощта запона кошмарът на мишлето. Не спираше да плаче, гърчеше се и категорично отказваше да лежи. Видими причини нямаше, без Т, без разтройство, всички бяхме в паника. Накрая към 6.00 заспа в седнало полужение от изтощение. Спа до 9.00 и пак започна с рев да се гърчи. Когато я съблякох с ужас видях, че цялата е на червени петна, които и обхванаха по- късно и вратлето и главичката. Отидохме на доктор и диагнозата беше- пост алергичен шок Cry Направила е някаква гадна алергия от антибиотика( ОСПЕН) Тази алергия вероятно е започнала през нощта и от силните сърбежи не е могла да спи. Tired
 Докито, обаче все още мисли че не могло да е от антибиотика, ама не била сигурна все пак #2gunfire Сега заспа , след като и дадох някакво противоалергично лекарство.
 Не ни дават да амкаме,кисело мляко, за което аз се очудих, защото си мислех че именно киселото мляко помага за такива случай, но може и да греша. Спряхме всички видове лекарства и сега е възможно пак да вдигне Т.
   Милото Боренце Sad и то още не е добре, както виждам. Дано се опрви по-бързо Praynig Hug
          Heart Eyes   Честито мини денче на Ивонка! Heart Eyes

# 234
  • Бг-мама
Кокита може да е от антибиотика казва се късна реакция моя големия е алергичен към една камара АБ и именно така късно прави обриви.Едва на 3-4 ден след пиенето се появяват обривите хванали сме се в чудо не стига че често боледува ами и не могат да му изписват какво да е.Старай се да запомниш АБ към който е алергична и не позволявай друг път недай си боже да се наложи да и го изписват.
Къдрокоска пробвай с пектин за разстройството бабешко е но помага .В 100 гр вода слагаш една лъжичка пектин и с пасатора разбиваш да стане хомогенна смес това ми го каза лекар от инфекциите и помага а не е вредно .

# 235
  • София
Кокита,Къдрокоса,стискам палци за Симонка и Борко.Дано по-скоро се стабилизират дечицата newsm17.
Правде,радвам се,че Калина е по-добре.
Зечова,дано и при вас нещата с баткото да вървят към по-добро Praynig.
 Добре дошла на мама Габи!
Приятна и спокойна вечер на всички Hug.
Дано утрешния ден да е по добър от днес.

# 236
Здравейте!
Коки, Къдрокоса, Правде и Зечова _ стискам палци да се справите! Ако имате нужда от нещо бих помогнала с радост!

Къдрокоса, извинявай, че се намесвам, но само да споделя: видях в здравния, че си пуснала тема. Навремето, когато Никола подхвана диария 1 месец и опитах какво ли не, че и на гастроентеоролог го водих, ама резултат- ц - се обърнах към Бърди. Съветът му беше същия, какъвто ти е дал. Последвах го, макар да беше противоположен на всичко останало ( което беше безрезултатно) и детето се оправи за 2 ДЕНА! Не пропагандирам и не защитавам този човек, просто споделям нашия случай, да знаеш, че няма да си първата, да не се страхуваш ( до колкото това е възможно). Стискам палци и очаквам да си отдъхнеш и да забравиш всички тези перипетии с диарията.
Важи за всички болни дечица и техните майчета!
Прегръщам ви!

# 237
  • Добрич
Ланг, наистина не мога да се пристраша и да последвам съвета. Страх ме е! Наско също не е съгласен! Благодаря ти, че сподели!  Hug

# 238
Да разбира се, аз далеч не съм нечии адвокат, а реакцията ви е напълно нормална. Наистина само споделих личен опит Simple Smile
Стискам палци!

# 239
  • Добрич
Да разбира се, аз далеч не съм нечии адвокат, а реакцията ви е напълно нормална. Наистина само споделих личен опит Simple Smile
Стискам палци!

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт