Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 997
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте:) Виждам, че са ъпдейтнали и добавили доста артикули от намаленията, но всички са coming soon (примерно в секцията с бельо и аксесоари) Мислите ли че наистина ще дойдат налични? Много ми е трудно да ги следя сега, защото нямам филтър кое наистина е налично в момента и кое е coming soon

# 331
  • София
Здравейте:) Виждам, че са ъпдейтнали и добавили доста артикули от намаленията, но всички са coming soon (примерно в секцията с бельо и аксесоари) Мислите ли че наистина ще дойдат налични? Много ми е трудно да ги следя сега, защото нямам филтър кое наистина е налично в момента и кое е coming soon
Бельо пускат ежедневно.
В сряда пуснаха и много изчезнали отдавна лимитирани рокли и палта.
Следете.

# 332
  • София
Отдъхнах си, днес премахнаха намалението в Зара онлайн. 😅. Чакам още 3 неща.

# 333
Stefina, ти си най-големият ентусиаст на намаленията! Flowers HibiscusЩе имаш ли място за летните намаления? :Р

# 334
  • София
Аз отбелязах рекордно нисък интерес към изминалата колекция и последвалото намаление. Разписах се цифром и словом с 3 неща. Барета, шал и  нощничка. Шалът подарих на свеки. Нощничката е също за подарък. За мен единствено остана баретата в люляк лилаво.

Но затова доволно се разписах в Манго аутлет онлайн магазина.😀

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 21:39 от kopche

# 335
Много ми се искаше да взема една рокля от тези тип блейзър, само че така и не се вредих за моя размер. Ако някой предлага в размер С, да ми пише налично.

# 336
Аз имах тази с иглите, но горе ми стоеше много широко, малко несъразмерна беше на мен. Иначе като идея беше супер.

# 337
  • София
Stefina, ти си най-големият ентусиаст на намаленията! Flowers HibiscusЩе имаш ли място за летните намаления? :Р
Поръчах нов гардероб 😱и като подаря пак на приятелки, ще имам. 😉 Аз гледам на много марки колекциите, които са ценови клас Зара, но нещо нищо не ме грабва от тях. Дреболии само купувам. Преди взимах от Резърв и Мохито доста, сега нищо не можах да взема и една фиба даже🤣
Констатирах последните 2м. посещавайки редовно Зара, заради взимане на пратки, че 50% от новите дрехи са модели от старата есенна колекция, но в нова разцветка. Също така имаше и ризи и костюми, на които модела е с леко изменение. Имаше и 2-3 модела същите миналогодишни, които бяха хитови.
Този например

# 338
Аз пък, обратно, от Ризървд и Синсей имам страхотни дрешки, Зарата - два панталона да не съм без хич.
Определено се преориентирам към Абаут Ю/ всичко му е удобно/ , защото така свикнах с онлайн пазаруване, че няма сила да ме накара да се навра в магазините в мола.

# 339
Поръчах нов гардероб 😱и като подаря пак на приятелки, ще имам. 😉 Аз гледам на много марки колекциите, които са ценови клас Зара, но нещо нищо не ме грабва от тях. Дреболии само купувам. Преди взимах от Резърв и Мохито доста, сега нищо не можах да взема и една фиба даже🤣
Констатирах последните 2м. посещавайки редовно Зара, заради взимане на пратки, че 50% от новите дрехи са модели от старата есенна колекция, но в нова разцветка. Също така имаше и ризи и костюми, на които модела е с леко изменение. Имаше и 2-3 модела същите миналогодишни, които бяха хитови.
Този например

Съгласна съм, и аз видях много неща от стари колекции в други разцветки и същите платове с други модели, но така работи Zara Simple Smile Иначе, как ще зареждат всяка втора седмица нови стоки?! :Р

# 340
Ох, не мога да се разправям с тези от Зара, много са зле. С върнатите от мен артикули и преведени от тях пари стана пълна каша. Два панталона и 20 лв се загубиха, бях ги отписала, но пък едни 90 лв са ми ги превели 2 пъти, т.е. имам преведени 70 лв повече от тях. Какво да правя, не им ги искам, искам да им ги върна, но нямам желание да се разправям с тях?! В банката може ли да се направи нещо, какво, как?

Честит празник!
Скрит текст:

# 341
Не се разправяй, почерпи се за тяхно здраве и това е! Няма да фалират, споко Grinning

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 13:56 от Dewi D

# 342
  • София
На мен ми бяха необходими 3 дни да си засека точно парите при моите тонове покупки. Имах едни 107лв,които мислех, че 2 пъти са ми върнали, но се оказа, че едни стоки не съм си записала в списъка си, че съм върнала. Иначе тотала ми сочи 15.99 и 19.99лв в повече. Миналата година също имах 15.99лв. в повече. Аз с тях до сега оправям всички проблеми с лекота. Даже ми пратиха една интересна на вид разпечатка за блокирана и отблокирана сума при липсващ артикул. Върнаха ми пари веднага за неизпратен продукт.

# 343
  • София
Здравейте момичета, имате ли все още секция с намаления в приложението?

# 344
Здравейте момичета, имате ли все още секция с намаления в приложението?

Не, намалението приключи.

Общи условия

Активация на акаунт