Неподходящи мъже

• 15 852
  • 361
  •   1
Отговори
# 75
Аз не й разбирам писанията на авторката. Ползва много силна дума - обожавам мили мъже - но пък не я дървели. Това е като да обожавам шоколад Линдт, но истинско удоволствие да ми доставя само турски шоколад от 59 стотинки. Ми признай си, че само на теория обожаваш Линдт и яж каквото си щеш.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 15:46 от наивница на средна възраст

# 76

От много четене на бг-мама Simple Smile

Ти пък си намерил с какво да прекаляваш.
По-добре пийвай.

# 77
Разхилих се на марксистката икона върху капиталистическия продукт за 5 бона , после прескочих директно на пунктовете айкю, но се опасявам, че не е писано от достатъчно интелигентен и образован човек и просто не мога да чета повече.

# 78
  • Агент под прикритие
Аз не й разбирам писанията на авторката. Ползва много силна дума - обожавам мили мъже - но пък не я дървели. Това е като да обожавам шоколад Линдт, но истинско удоволствие да ми доставя само турски шоколад от 59 стотинки. Ми признай си, че само на теория обожаваш Линдт и яж каквото си щеш.
Няма нищо неразбираемо. Места като този форум са подходящи за споделяне на подобна информация, която човек принципно не би споделил с никого в реала (освен с някой,  на който знае, че може да има доверие), защото знае, че последиците от това биха били най-малкото пропуснати ползи, а и, честно казано, не е свикнал да поема отговорност за такива (последици)...

# 79
Благодаря за споделеното мнение, момичета.Супер сте

# 80
Ама аз заради това се и разведох - заради мекушавост.
Само че си ценя достатъчно здравето и нервите за да залитам в другата крайност.
Отсяване му е майката! Видиш ли го, че не става докъм третия месец и то при епизодично виждане: Шут в гъза!
Ще те привлече друг физически! Мъже да искаш! Мъже бол! Ти си Единствената и Неповторима. Wink

# 81
Абе Равенче, авторката е млада, ще намери, ама на дърти години да се разведеш си е минавка отвсякъде. Така че, не е за хвалба. Прецаквация си е. На дърти години ти трябва някой една чаша вода да ти донесе както се казва. Така че, по-полека не сЪ фърляй. Гледай да намериш някой, вече каквото е останало, не придиряй, ти вече не можеш да отсяваш, че по 3 месеца, по 3 и ще чукнеш 60-така. Няма и да се усетиш как препуска времето. Намали малко претенциите, за да не си сама. Сама жена не си е работа.

# 82
Бътър, като те чета и все се сещам за оня виц, дето карали един стар ерген да се ожени, щото на смъртния му одър няма да има кой една чаша вода да му донесе. И така той най-накрая се оженил за една ужасна жена, родили му се три ужасни деца, които му похарчили всичките пари и когато легнал да умира си казал: -Мамка му, не ми се пие вода...

# 83
Еми, то човек малко и трябва да се види къде се намира, с какви ресурси разполага.....то лошо няма, ти висока цена й търсиш, ама дай да видим търсене има ли изобщо ?

# 84
Абе Равенче, авторката е млада, ще намери, ама на дърти години да се разведеш си е минавка отвсякъде. Така че, не е за хвалба. Прецаквация си е. На дърти години ти трябва някой една чаша вода да ти донесе както се казва. Така че, по-полека не сЪ фърляй. Гледай да намериш някой, вече каквото е останало, не придиряй, ти вече не можеш да отсяваш, че по 3 месеца, по 3 и ще чукнеш 60-така. Няма и да се усетиш как препуска времето. Намали малко претенциите, за да не си сама. Сама жена не си е работа.
Ти тия си ги бай у Булгаристана!
Там дето живея с пари всичко се купува и баш сама си ми най-убаво! Kissing Heart
Аз, ако разчитам някой ка**т вода да ми носи съм се прецакала отвсякъде.
И никаква минавка не е, мда! Минавка е, ако се омъжиш за някого пред страха, че няма кой да ти носи вода.
Еми, то човек малко и трябва да се види къде се намира, с какви ресурси разполага.....то лошо няма, ти висока цена й търсиш, ама дай да видим търсене има ли изобщо ?
А анджък!
Location, location, location!
Нещо като при недвижимите имоти. Апартамент у Софето и NY не е все тая! Laughing

# 85
Ама, то ти се стискаш, не ти се дават пари. Ко праим ?
Да ти кажа и в България е същото, като навсякъде. Мъжете навсякъде си искат млади булки. Както се пее в песента:"дърт козел млада върба лющеше", не се пее млад козел дърта върба лющеше, нали ?

# 86
Брех SatisfiedХайде по-спокойно SmirkИ живеещите в "Булгаристана" не е като да не сме виждали свят и да не сме поживяли навън (даже качествено, а не гурбетчийската, не че последното е лошо). Нещо ми намирисва на "пази Боже сляпо да прогледа" този пост, който не е никак уравновесен, женствен или елегантен Rolling Eyes В крайна сметка, важното е да сте щастлива, но все пак, не е лошо да се внимава с изказа и да си стъпил на земята - животът не е по-малко задоволителен Wink Опитайте.

Ти тия си ги бай у Булгаристана!
Там дето живея с пари всичко се купува и баш сама си ми най-убаво! Kissing Heart
Аз, ако разчитам някой ка**т вода да ми носи съм се прецакала отвсякъде.
И никаква минавка не е, мда! Минавка е, ако се омъжиш за някого пред страха, че няма кой да ти носи вода.
А анджък!
Location, location, location!
Нещо като при недвижимите имоти. Апартамент у Софето и NY не е все тая! Laughing

# 87
За другаде не знам, ама у Булгаристана евтината стока се търси щото как да го кажа .... е евтина. И това че е търсена щото е евтина не я прави скъпа, с каквито впечатления и самозаблуди са останали някои.

# 88
  • Paris, France

Никаква минавка не е да се разведеш ма дърти години, напротив. Духваш с половината имущество и си спестяваш подаване на чаши вода и подлоги, след като си се накефил на най-хубавите години на мъжа.

Факт е, че мъжете умират по-млади, а в България разликата в продължителността на живота между половете е огромна, 7 или 8 години, май беше. Предвид, че повечето мъже се женят за леко по-млади, от самите тях жени, около 3 години в България при първи брак, средностатистическата съпруга овдовява и седи вдовица около 10 години (преди тя самата да гушне букета 💐🥳). Точно това са годините, в които може да се наложи да и трябва помощ и обгрижване. 

В западния свят тежко болните, нуждаещите се от грижа отиват в специализирани институции дори когато са женени. Срещу нас има старчески дом за нуждаещи се от помощ, а на другият ъгъл има резиденция за пенсионери, които се обслужват сами. И на двете места има женени 🌞, най-често мъже 🥳. Жените и децата им идват да ги видят, не да ги гледат. И правилно 🤩.

# 89
Според мен е по-голяма минавка да се разведеш млад и да си извлачила целия битовизъм с децата съвсем сама. На стари години е доста по-спокоен животът, отколкото на млади.

Общи условия

Активация на акаунт