Неподходящи мъже

• 15 636
  • 361
  •   1
Отговори
# 270
за 2 години няколко раздели и събирания, сега и криминални прояви, разправии... очаква ви розово бъдеще, в някой друг живот обаче.. признай си и как те пошляпва при миналите раздели и всичко ще стане ясно...

# 271
за 2 години няколко раздели и събирания, сега и криминални прояви, разправии... очаква ви розово бъдеще, в някой друг живот обаче.. признай си и как те пошляпва при миналите раздели и всичко ще стане ясно...

Никога не ме е пошляпвал и изобщо не е агресивен. В розовото бъдеще и аз силно се съмнявам вече.

# 272
като/ако се разделите ще разбереш дали и колко е агресивен... сега си послушничка за него, ако му дадеш нишан не се знае какво ще изкара, освен безотговорност и зависимости...

# 273
като/ако се разделите ще разбереш дали и колко е агресивен... сега си послушничка за него, ако му дадеш нишан не се знае какво ще изкара, освен безотговорност и зависимости...
При предишни раздели не е проявявал агресия. В случай на скарване се владее страшно добре и никога не повишава тон. Осъзнавам, че сега е момента да си тръгна и повече никога да не се върна, но ми е трудно, затова реших да споделя тук. Отстрани е по лесно да се гледа обективно на нещата. Не случайно казват хората сърце глава не пита... Тежко ми е много.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 14:51 от Angelina Ovcharova 609844

# 274
Доста неприятно се е получило за теб. Най-положителното в случая р това, че не е агресивен. Според мен го обичаш защото по някакъв начин хо обрисуваш като силен. Обаче няма да ти донесе много розово бъдеще. Опитай да прекъснеш контакт с него за известно време и виж как ще ви се отрази. Замисли се и над следните неща - има риск покрай него да злепоставиш освен имиджа и сигурността си, да трепериш дали пак няма да се прояви и най-вече, дали да обичаш човек, който вреди на другите чрез провиненията си, които не знаем какви са. Обаче трябва да мине време докато го забравиш дори и да решиш да не си с него повече.

# 275
Моите отношения с неподходящ мъж продължават вече близо 2г. с няколко раздели и събирания. Мъжът е проблемен, обременен от семейната си история. След като си тръгнах за пореден път се върнах при него. И ето пак проблем - наскоро беше арестуван, лежа 24ч. в ареста, предстои дело, ще бъде осъден условно. Не знам какво да правя. Никого не съм обичала така силно , щастливи сме заедно, без него съм като болна, но подозирам, че проблемите, които създава няма да спрат. Близките ми много се настроиха против него.
Не обичаш него, не обичаш себе си!...Но обичаш проблемите.
Да живееш на ръба е интересно, има тръпка, признавам, ....Но! Не е за мен!
Повтаряй си го и белким оправиш ситуацията!

# 276
  • Paris, France
При предишни раздели не е проявявал агресия. В случай на скарване се владее страшно добре и никога не повишава тон. Осъзнавам, че сега е момента да си тръгна и повече никога да не се върна, но ми е трудно, затова реших да споделя тук. Отстрани е по лесно да се гледа обективно на нещата. Не случайно казват хората сърце глава не пита... Тежко ми е много.

Верно сърце глава не пита.

А за какво се разделихте толкова пъти? Мислиш ли, че след 3 или 4 раздели няма да се разделите пак? А ако вече има дете в картинката ко прайм?

Мъжът хубаво иска дете. Има ли собствено жилище, стабилна работа, спестявания? Ти как си имотно и финансово. С дете не е лесно да живееш по мазета и тавани или даже да се местиш от една квартира в друга.

# 277
Моите отношения с неподходящ мъж продължават вече близо 2г. с няколко раздели и събирания. Мъжът е проблемен, обременен от семейната си история. След като си тръгнах за пореден път се върнах при него. И ето пак проблем - наскоро беше арестуван, лежа 24ч. в ареста, предстои дело, ще бъде осъден условно. Не знам какво да правя. Никого не съм обичала така силно , щастливи сме заедно, без него съм като болна, но подозирам, че проблемите, които създава няма да спрат. Близките ми много се настроиха против него.

Ми какво да ти кажем. Ще си сърбаш попарката.
Мнението ми, че хора, които се събират с престъпници са като самите престъпници.

# 278
За момента знаем, че пуши джаз цигари и момата я държи заради връзките в меверето. Утре ако утрепе някой на пътя вече ще му бием шута, няма да се червим пред хората я. Аз разбирам синът ти да е прост, че да правиш кълбета белким в един момент поумнее, ама голям мъж да се чуди в кви говна да се набърка и ти да го обичаш, щото още не си яла шамарите и без него ти е затруднено дишането. Човека се чуди от коя точно врата да влезе в панеделата, а ти ще навреш главата до кръста в пясъка. Е тва е любов.

# 279
Не е любов, а мазохизъм.
Да си падаш по -лоши момчета е психично отклонение. Но и показва морала. Понякога подобното привлича подобно.
Веднъж се виждах 2-3 пъти  с един мъж. Срещи, леки закачки и целувки. На последната среща бяхме седнали в кафене. При тръгването си /той си мислеше, че не го виждам/ открадна 2 кутии цигари от съседната маса. Хората бяха отишли на 30 метра при децата си, напитките и нещата им бяха на масата.
Прекратих контакти. Бяхме колеги в университета. В началото само му казах, че няма да ни се получи, но много настоя и му обясних, че съм получила определено възпитани и имам ценности. Няма как при таза кражба, колкото и мижава да изглежда да имам нещо общо с него. Ако имам, това значи, че съм като него, че се съгласявам с неговите действия.
Впрочем не знам дали е от значение, но работеше като митничар Joy

# 280
И аз бих постъпила точно като теб. Това е грозна постъпка, не бих могла да харесвам такъв човек. Rolling Eyes

# 281
тренирал е практика за митницата човека... Laughing

# 282
Сигурно са били без бандероли и той човека си изпълнил дълга. Конфискувал ги, сигурно после е ходил до кремиковци да ги изгори.

# 283
  • Paris, France
Мнението ми, че хора, които се събират с престъпници са като самите престъпници.

Права си донякъде, но само донякъде. Не се събираме с хора, които са точно като нас, а с хора, които ни кефят, харесват ни, приятно ни е с тях. Понякога престъпникът има качества, които го правят привлекателен за дадена жена. Много жени не разбират,че мъжът е престъпник като тръгват с него, а като разберат са вече безумно влюбени и хлътнали. Следва борба със съвестта, но не е лесно да се загърби любов.

И аз не бих поддържала връзка с престъпник, но не съм се влюбвала в такъв, та да съм 100% сигурна.

# 284
Е, зависи от мащаба на крадене и държавата. В България най-големите крадци са в парламента, дИпутати, престижна професия. Инхаус, туй-онуй, мъж на годината и т.н. много жени примират от кеф да са минстерски съпруги.

Общи условия

Активация на акаунт