Неподходящи мъже

• 15 643
  • 361
  •   1
Отговори
# 255
може да си мечтае за сватба в затвора.. Rolling Eyes

# 256
  • София
Леле, това въобще не бих го започнала! Наскоро се запознах с един, напил се, загубил си телефона, взели му книжката, в България било ужасно, нямало фиеста 🤣🤣. Нервак... Абе бегам и това е.

# 257
Някои жени ги привличат лошите момчета, или където има драма и несигурност, там има и тръпка. Вариантите са два- търпиш и се примиряваш с всяка следваща изцепка, или го разкарваш.

# 258
Не съм по сватбите, не си мечтая за сватба, още пък по малко в затвора. Това е дилемата ми в момента дали да го разкарам или да се надявам да няма следваща изцепка, защото при евентуална такава вече не му мърда затвора. За момента съм решила, че ще помогна с каквото мога да получи минимална глоба и срок без шофьорска книжка.

# 259
  • София
Такива винаги имат следваща изцепка. Колкото по-рано кажеш край, толкова по-малко ще трябва да понесеш.

# 260
  • Далечният изток
А ти как точно ще помогнеш за по-ниско наказание?!

# 261
  • София
Ще му шари за читав адвокат.

Не си гопричинявай, оставяй го да се оправя сам, ти си потърси щастието другаде.

# 262

Недейте така, бе, жени!
Уважавайте се поне малко...Аз си мислех, че съм най-глупавата, че търпях тормоз и обиди, то имало и по-зле - рецидивист. И какво точно му обичаш на този?!?

# 263
  • Най-красивата страна
Ангелина,не са ли те учили да стоиш далече от хора с криминални прояви?
Нямаш ли чувство за самосъхранение?
Какви са ти критериите при избора на партньор?Вдигни летвата..

# 264
  • Плевен
Абе хора,вие нормални ли сте?Сама се набутва в проблемна връзка,щяла да му спасява дръгливия г.з....Боже мой!За по-сигурно вземи,че  му роди дете,ей така за по-сигурно!После се надявай и се моли да не си го гледаш сама,защото тати за пореден път ще бъде в затвора или в ареста или ще плаща глоби...Вдигни летвата момиче!Чак толкова ли си изпаднала?Свършиха мъжете ли?Разбери едно-с боклук и човешка отпрепка не се занимава,нито се създава семейство.Бяга се!Колкото се може по-далеч и по-бързо!Прави са родителите ти да са настроени против него.Виждат проблемите отдалеч.Вземи ги послушай и го зарежи.Иначе рискуваш след няколко години да пускаш теми и да се вайкаш,че бащата на детето е в ареста/затвора за пореден път,а ти гледаш детето ви сама..

# 265
Криминалната проява е от съвсем скоро, а отношенията ни са доста отдавна. Какво му обичам и аз не знам, но обида, лоша дума или повишаване на тон не съм чула от него за тези 2г.
Не са се свършили мъжете, никога не съм страдала от липса на интерес, но и никога не съм се влюбвала, не знаех какво е.
За децата... прави сте. Много иска да си има детенце един ден, но с тези прояви какъв баща ще бъде, как ще гледа дете?

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 14:18 от Angelina Ovcharova 609844

# 266
Обикновено не те хващат при първата криминална проява. Това, че някой са го хванали най-често означава, че минаването между капките накрая е свършило. Но влюбените женски лебеди броят белезниците.

# 267
Обикновено не те хващат при първата криминална проява. Това, че някой са го хванали най-често означава, че минаването между капките накрая е свършило. Но влюбените женски лебеди броят белезниците.

Така е и преди го е правил наясно съм, просто му е дошло времето.
Имам роднини в системата на мвр, аз също съм работила известно време там, знам как стоят нещата. Съответно ми разваля престижа с глупостите си.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 14:25 от Angelina Ovcharova 609844

# 268
  • СИ

Да не би да е от тези, които карат кола след като са се почерпили с няколко ракии?

# 269

Да не би да е от тези, които карат кола след като са се почерпили с няколко ракии?

Не, рядко пие алкохол. С марихуана се черпи от време на време. Казвала съм му да не го прави, че е въпрос на време да го хванат, както и стана.

Общи условия

Активация на акаунт