Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 54 784
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Ако може някой да сподели плаща ли се престоя в стая при избор на екип ако тя не е самостоятелна? Виждам , че има обявени цени за различните стаи .

# 391
  • София
Не.

# 392
Ако може някой да сподели плаща ли се престоя в стая при избор на екип ако тя не е самостоятелна? Виждам , че има обявени цени за различните стаи .
Не се заплаща ако не сте избрали ВИП стая. Стаите са между 2 и 4 легла. Доста прилични са. Според мен не си заслужава цената за вип стая.

# 393
Здравейте, момичета!
Ако някой в момента е в Шейново, може ли да каже дали са позволени вече свижданията и има ли някакви промени в мерките от днес?
Родих в Шейново преди дни. Все още не са разрешени свижданията в самата сграда, но няма проблем да се срещаш с близките ти в двора на болницата. Бащата може да види детето чак на изписването.
Честито бебче .
Живо и здраво и много да ви радва.

# 394
Цената от 70лв, лично според мен си е достатъчна  за ВИП стая. Има си всичко в нея - хубав тв, гардероб, хладилник, шкаф, люлеещ се стол и автоматично легло. И най-важното за мен, усамотение и спокойствие.Simple Smile
Не се заплаща ако не сте избрали ВИП стая. Стаите са между 2 и 4 легла. Доста прилични са. Според мен не си заслужава цената за вип стая.

# 395
Въпрос на нагласа. Първескините и по-общителните жени, които после се движат по групи в парка, може да намират варианта за компания за добър. Такива като мен се молят да родят в период с по-малко натовареност и наличие на свободни единични стаи.

# 396
На мен ми е първо, но за нищо на света не исках да бъда в обща стая с други жени.
Въпрос на нагласа. Първескините и по-общителните жени, които после се движат по групи в парка, може да намират варианта за компания за добър. Такива като мен се молят да родят в период с по-малко натовареност и наличие на свободни единични стаи.

# 397
Момичета, трябва да мина при Вецев на преглед понеделник след 20 часа в Шейново.
Идеи към колко часа е най-удачно да отида така че да чакам по-малко?

# 398
Момичета, трябва да мина при Вецев на преглед понеделник след 20 часа в Шейново.
Аз ходих точно преди две седмици.
Бях там към 19:45 ч и имаше само едно момиче пред мен . Докато дойде доктора естествено станахме мисля 9 .
Започна да преглежда  към 20:45ч . Но става бързо.
Ако успееш да прецениш по това как се случи при мен

# 399
Когато ходех така на преглед, влизахме по реда на идване. Той на всички казва след 20 часа. Така че май, ако отидете по-раничко, ще сте по-напред на опашката😂
На мен ми се е случвало и 20 момичета да чакаме.Успех!

# 400
  • София
Лелееее как ми липсва това чакане при него!!!
Наслаждавайте се на това чакане, няма да го има после и ще ви липсва!!!

# 401
Ужас Simple Smile благодаря,  момичета, аз родих преди 2 месеца , но точно защото знам какъв е графикът му, а ми е трудно да оставя беба, отлагам контролния преглед след раждането. Чудя се, ако отида към 22 часа май най малко ще чакам?

# 402
И аз мислех днес да му звъня да говоря с него за преглед в понеделник, но май няма да има как да оставя малкия и може би ще отложа и аз прегледа. Попринцип знам, че се прави до 40 ден след раждането, но той ми каза като минат да му се обадя, така че се надявам да не е проблем, че ще мине повече време, докато отида. Днес малко повече се натоварих и сега малко ме боли от едната страна, така че ще гледам да не бавя много прегледа също.

# 403
И аз мислех днес да му звъня да говоря с него за преглед в понеделник, но май няма да има как да оставя малкия и може би ще отложа и аз прегледа. Попринцип знам, че се прави до 40 ден след раждането, но той ми каза като минат да му се обадя, така че се надявам да не е проблем, че ще мине повече време, докато отида. Днес малко повече се натоварих и сега малко ме боли от едната страна, така че ще гледам да не бавя много прегледа също.

Аз родих на 16.06, а прегледа след секциото ми беше на 24.08, та ако се чувствате добре и нямате оплаквания не е проблем.

# 404
Аз родих на 24.06, прегледа ми беше към края на август, тъй като нямаше часове.

Общи условия

Активация на акаунт