Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 54 767
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Честито бебе! Имаше ли много случаи на бебета с инфекции и на антибиотик?

# 361
  • София
Не мога да преценя какъв процент от бебетата са били на антибиотик. Аз бях в стая с още две мами. Едната беше преносила и водите ѝ били зелени. Кръвните изследвания и на нея, и на бебето определено показваха инфекция и двете бяха на антибиотик. Лечението им продължи мисля 5дни. Аз и при двете раждания не съм имала проблеми, въпреки че първото беше преносено.

# 362
И аз преносих, но нямаше инфекция при бебчето и ни пуснаха след три нощувки. Аз бях на антибиотик, но защото ми правиха ревизия на матката.

# 363
Случаи с антибиотици имаше само, когато изследванията или нещо друго не го изискваха.
На мен и на бебето не са давали нищо, на визитациите предлагат болкоуспокояващи, ако имате нужда.

# 364
  • София
Здравейте , има ли някоя мама чието бебче се е родило със съмнения за пневмония или с реална такава , без майката да е боледувала ?

Ако има нека ми пише на лично съобщение. Имам няколко въпроса.

# 365
Поразтърсих се и мисля, че е тази:
https://superdoc.bg/lekar/emine-bikova
Не съм на 100% сигурна, беше преди повече от месец, но прилича на нея

Аз раждах при д-р Бикова, не видях нищо непрофесионално или лошо от нея. Бебето излезна точно толкова, колкото го измери. Отношението сами може да видите коментарите в супердок. Бих я препоръчала на всеки тази жена! Идва в болницата да проверява пациентите си, дори когато не е на смяна. Раждането ми беше много тежко, а тя търпелива с мен и в нито един момент не ме претупа и сложи за секцио.. Съжалявам много, че сте останали с такова впечатление, относно пъпната връв е наистина до апаратурата. И аз родих с 3 пъти увита пъпна връв , но естествено. Важното е тоновете на детето да са добри.

# 366
Бих искала да добавя уточнение към въпроса как лекар си позволява да "оглежда" пациент и да пита какво е тренирала. Не знам какво се разбира под "оглеждане", но именно "оглеждане", без никакви ехографи и апарати помогна при моето раждане. Всякакви прегледи и уреди показваха, че не би имало пречка да родя нормално. Лекарят, който беше в родилна зала (името му ми излезе от ума, като се сетя ще го напиша), прецени, че е възможно бебето да е по-голямо, отколкото да показва ехографа и тазът ми да е прекалено тесен за нормално. Опитвахме няколко часа. Викнаха шефката на отделението за допълнително мнение. Оказа се прав и всичко приключи благополучно със спешно секцио, защото бебо наистина се замести.

Съквартирантката ми по стая също е била със спешно секцио, тъй като е имало проблеми с коремните й мускули. Тя е тренирала много преди да роди. Затова питат.

# 367
Бих искала да попитам колко парички ви излезе нормалното раждане в Шейново, без избор на екип. Понеже от болницата не дават абсолютно никаква информация относно това, или за каквото и да било друго.
Благодаря предварително Simple Smile

# 368
Ако сте здравноосигурена е безплатно. Иначе има ценоразпис и може да видите без да минава през здравна каса колко е. Избор на екип е 900 лв., акушерка - 250 лв. Ако сте с граждански брак, не плащате нищо при записване на името на детето. Ако не сте се заплащат 50 лв. и няма нужда да носите документи, освен лични карти. ВИП стая я е 70 лв. на вечер и може да резервирате по време на раждането, ако има свободна.

# 369
  • София
А епидуралната упойка още ли е 300лв?

# 370
Има ли някоя бъдеща мама да е успяла да се свърже на този телефон тази седмица 029659470 за записване на час за фетална морфология. Става въпрос за час при д-р Галева. От понеделник никой не ми вдига на него, а при предните пъти не съм имала проблем.
На сайта на болницата си намирам все още този телефон.

# 371
Има ли някоя бъдеща мама да е успяла да се свърже на този телефон тази седмица 029659470 за записване на час за фетална морфология. Става въпрос за час при д-р Галева. От понеделник никой не ми вдига на него, а при предните пъти не съм имала проблем.
На сайта на болницата си намирам все още този телефон.
Цяла седмица д-р Галева е отпуск.

# 372
  • София
Здравейте, с какви документи се постъпва в болницата за раждане?

# 373
  • София
Сложила съм ги на първа страница.
Ето:

Леко раждане!

# 374
  • София
Много благодаря, Соренда!
Доста съм отнесена покрай наближаването на събитието, че съвсем забравих да проверя на първата страница Grinning
Може ли да помоля за разяснения относно тази обменна карта? За пръв път чувам за такова нещо.
Напваление 7 направлението за хоспитализация ли е и може ли да се издаде от АГ-то?

Общи условия

Активация на акаунт